Jakiego bohatera kupić?

@R3d a teraz dziękujemy i idź już spać

Mundo - Nie kupuj tego błazna który jest useless kup sobie ezreala i skina najlepiej tego niebieskiego <3 i załóż fanpage na facetłuku !

Xerath vs Brand. Biorąc pod uwagę team fighty i łatwość zrobienia penty ;>

czy tryndmare jest dobry na rankedy?

@skajlan96 o co ci chodzi, przecież R3d dobrze napisał.Varus nie jest useless jest to po prostu trudniejszy adc, którym musisz nastackować najpierw passyvnego skilla, po czym użyć q/e to, że nie ma żadnego escape nie czyni z niego gorszej postaci.....Jeżeli się potrafi grać ostrożnie to jest to dobry adc.

@Croova, jeżeli chodzi ci o team fighty i duże aoe to weź branda.

@Salioner nie nie jest dobry.

Croova, to zależy. W sumie imo obie postacie bardzo dobre. Brand ma swojego stuna, aoe i bardzo przydatne ulti w team fight'ach. Z drugiej strony Xerath ma potwooorny zasięg, magic penetration, również aoe - Q oraz ult, którego można użyć do 3 razy. Jednakże w tf chyba więcej zdziała Brand. Ale Xerath oczywiście również mocna postać. (mi właśnie Xerath daje więcej funu)

Malzahar vs Noctorune?

a nocturne na top lub bota na rankedy?

Up-Zdziwisz się. Do jungli

Vayne,Nocturne, Reneketon,Caitlyn którego opłaca się kupić?

Ale noc czasem może jeszcze na topa iść:)

Vayne,Nocturne, Reneketon,Caitlyn którego opłaca się kupić?

Podałeś 2 adc, 1 junglera ( nie jestem pewny co do Renektona ) i 1 solo toppera. Mamy ci przeczytać w myślach co lubisz ?

Kup karme jak chcesz junglowac,iść na mida, albo topa/bota

Skąd my ku*** mamy wiedzieć co ty chcesz? Topa, mida, bota, jungle?

Podałeś 2 adc, 1 junglera ( nie jestem pewny co do Renektona ) i 1 solo toppera. Mamy ci przeczytać w myślach co lubisz ?

Lubie grac wszystkimi oprócz supportami .Pytam się kogo opłaca się kupić ktory z nich byście kupili.

Z tych 4 brałbym Renektona, którego już mam i Vayne, która miażdży mid-late przy dobrym feedzie.

To musi mieć bardzo dobrego feeda;), żeby renek robił coś w late to z early musi wyjść 6/0

Hunt ja polecam vayne, jeden z najlepszych (jak nie najlepszy ad carry ,tylko wymaga troche ogarniecia) dzieki W w late niszczysz kazdego(oczywiscie jak sie feedniesz :P) jesli sie nie myle to cena aktualnie wynosi 4800 ip a nie 6300 takze warto ja miec w swojej kolekcji;p

@TuKu, jeżeli potrafisz farmić to wystarczą ci 2-3 fragi.

@HuntAhai ja to bym brał Vi, bo ma fajne pięści, albo nie olafa, on ma fajną brodę.

@HuntAhai nie kupiłbym żadnego ponieważ mam już je.

A ja TF, bo tańczy gangnam style. No ludzie, nauczcie się pytać o champy, podajcie chociaż minimalne info czego oczekujecie, albo chociaż kim lubicie grać. Bo niby skąd mamy wiedzieć co byście chcieli?

Albo mundo bo ma taniec jak Dr.House:), w którymś odcinku było