Jakość newsów

Up

Do tego jest inny założony temat. Te newsy byłyby sprawdzane wcześniej przez admina i git.

Nie miałbym nic przeciwko, gdyby była możliwość dodania newsa (ta prawdziwa) i pokazanie go na stronie głównej w niezmienionej formie tzn. Guru tylko zerka czy to nie jest jakiś troll i wrzuca to na portal. Dziękuję. @DownTobie to nie grozi. Ty nawet ze zrozumieniem nie potrafisz czytać.

taka mozliwosc jest - oryginalny news pokazuje sie w Panelu Admin, ale w 99% przypadkow brzmi tak:

"

guru napisz cos"

To przepraszam. Często czytałem, że proponowali newsa, ale ty tego nie wrzuciłeś.

W takim razie niedługo z tego skorzystam.

Ns ty tylko chyba tylko siedzisz przed kompem i klepiesz warny na siłę. Czekam na własnego ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Nie pogrążaj się,koleś.

Co do Guru,mi tam wszystko odpowiada,nie mam mu nic do zarzucenia.

Taki luźny pomysł, można by stworzyć "poczekalnie" newsów, gdzie widać byłoby wszystkie nadesłane i użytkownicy decydowaliby ilością plusów czy miałby znaleźć się na głównej.

Taki luźny pomysł, można by stworzyć "poczekalnie" newsów, gdzie widać byłoby wszystkie nadesłane i użytkownicy decydowaliby ilością plusów czy miałby znaleźć się na głównej.

Bez sensu bo większość tylko potrafi szczekać a sama nic nie napiszę. Ile tych newsów by było 2-3 + te które robi guru.

Piszcie o tym tu:

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/61610-propozycja-rozwiniecia-portalu/

Ten temat jest troszku o czym innym.

Nie chcesz - nie czytaj, krótka piłka, nikt Cie tu nie trzyma na siłę.

Nie czytasz tematu - nie wypowiadaj się. Krótka piłka.

Odnośnie poziomu który przedstawia guru - pozwolę sobie zacytować fragment dzisiejszego newsa:

Ciekawe, czy będą tacy mądrzy, jak za kilka lat zacznie ubywać 27-milionowej "gimbazy", która dzień w dzień loguje się na serwery, a na rynku pojawią się nowe, lepsze MOBY z np. Blizzard'owskim Heroes of the Storm na czele.

Czy ten akapit - ostatni z trzech, z czego dwa poprzednie były czysto neutralne - ma jakikolwiek sens? Nie. Nic nowego do newsa nie wniosło, a jedynie niepotrzebnie wywołało kłótnie w komentarzach (inna sprawa, że dzieciom na portalu wystarczy kompletnie neutralny post żeby kłócić się nt. MOBA - no ale czemu się dziwić, jeśli sam "redaktor" do takich kłótni prowokuje).

Mimo wszystko nie wiem czy jest sens więcej tutaj pisać - ludzie się wypowiadają, część modów też, administracja forum też, ba - nawet sam zainteresowany napisał, ale albo coś przegapiłem, albo osoby stojące ponad nim mają wszystko w nosie...

Prawda jest taka, że guru utrzymuje ten portal. Ilość informacji, którą każdego dnia może z tego portalu wyciągnąć wszyscy zawdzięczamy jego osobie i jakby ktokolwiek wpadł na genialny pomysł usunięcia guru, to pewnie byśmy musieli się spotkać na jakichś śmiesznych stronkach, których jest 500 takich samych w internetach. To, że guru pisze... "kontrowersyjnie" jest znane nie od dzisiaj i to właśnie przyciąga ludzi na portal i na forum. Czy to źle? Wręcz przeciwnie. Zastanówcie się ile z was przyszło na forum tutaj i ile osób korzysta codziennie z portalu by zgarnąć garść nowych informacji, znaleźć znajomych do gier albo podyskutować o waszym ulubionym MMO. Myślę, że znaczna większość pojawiła się chociażby tutaj na forum bo zaczęła swoją przygodę od portalu. Newsy są pisane tak jak są i ok. Często nie podoba mi się wyrażanie swojej opinii w treści newsa tym bardziej jak jest sprzeczna z moją, ale czy to źle? Wtedy mam ochotę aż napisać coś w komentarzu i tym sposobem tworzy się społeczność, która może podyskutować pod newsem. A to, że banda gimbów i idiotów lgnie do pisania komentów i potem mamy zalew idiotycznych teorii i pokaz patologicznie przyziemnych zachowań to osobna bajka, ale to nie wina guru. Ja tam się cieszę, że jest taki guru, który jest przesympatyczną osobą odwalającą kawał dobrej roboty by nam wszystkim przyjemniej żyło się z naszym zainteresowaniem do gier MMO. Peace.

Dla mnie guru jest dziwny.

Chciałbym aby:

-Były usuwane komentarze poniżej wszelkiej krytyki.
------Góra tego Forum była zainteresowana w życie tego Forum, i wydoroślała.
-Nie były dodawane erotyczne zdjęcia jako główne zdjęcie newsa. - sry, ale wchodzą tu też dzieci.

Powinniście się cieszyć że guru ma was w nosie i nadal pisze niusy na portalu. Inaczej dawno by ten portal zdechł. A autor ma ostry ból 4 liter polecam specjalną maść.

Wawrzyn, nie wchodziłem na forum dla guru. Na portalu mam konto nie aktywne, więc jedynie oglądałem wideo-recenzje . Co stoi na wysokim poziomie, a nie suche newsy
o niczym. Co prawda można czasem odnaleźć niezłą nowinkę, jednak trzeba być cierpliwym.

Góra tego Forum była zainteresowana w życie tego Forum, i wydoroślała.

Oj synuś, synuś.

Co synuś synuś? :P

Puki co nie widzę po Chmarusie zachowania dorosłego człowieka. Ma wszystko gdzieś co tu się dzieje. Piszę już z miesiąc w swoim temacie i napisał mi coś żebym się odwalił. Wchodzi na Forum a nawet odpisać nie może. Jak kiedyś użerałem się z nim przez 3 miesiące czy dłużej o nagrodę wartą z 30zł - kurde.

Hmmmm, a może jak mojemu tematowi stuknie 3k wyświetlen to mi coś zechce odpisać. Zobaczymy

Swojego nastawienia ku jego osobie nie zmienię puki ON nie zacznie tu coś robić, choćby udzielać się w rozmowach.

Według mnie ty Salek powinieneś być tym "szefem", a nie.... szkoda mi słów. Przynajmniej nie masz gdzieś tego Forum i użytkowników.

Zmieniacie troche temat

Ale co do chmarusa to fakt zaklęci sie na 5 min raz na miech i w d*pie ma... -.-

CO do natury newsów to nie wiem po co to poruszać. Co jakiś czas ta sama śpiewka... a co z tym sie robi ? Nic -.-
Guru prowadzi swój pamiętniczek/blok na portalu i tak zostanie... Raz lepszy dzien i cos wartego do poczytania, a raz 5 newsów normy zapchane plotkami, gównem i jakimś bliżej niezidentyfikowanym syfem.
Ozonek... to była nadzieja na lepsze jutro. Newsy ładnie obiektywnie pisane, ciekawe i na rzeczy. Tyle że go ostatnio nie widać -.- Wiec mamy co mamy... Nic z tym nie zrobicie a żale sa wylewane daremnie.

Overall
Guru bedzie miał dalej w d*pie.
Zarząd nic z tym nie zrobi bo jak ? To wymaga pracy, a Chmarus ma to gdzieś

To, że guru pisze... "kontrowersyjnie" jest znane nie od dzisiaj i to właśnie przyciąga ludzi na portal i na forum.

Do portalu raczej przyciąga ludzi ilość news'ów w porównaniu do innych portali.

Nie miał bym nic do tego, gdyby newsy guru był lekko subiektywne. Niestety one takie nie są.

"nie podoba się napisz własne"

Chyba najgłupszy komentarz jaki się pojawiał. Dlaczego ktoś komu się nie podobają miałby pisać? To jakby powiedzieć, że jeżeli twierdzę, że piłkarze grają słabo, to wtedy powinienem ich zastąpić. Politycy są chu***i, to sam idź w politykę i to zmień. Wtf? Jaki to ma sens.

Twierdzisz guru, że to dzięki tobie ta strona jest Top 1. Masz rację. Sam odwiedzam ją od kilku lat, ale nie przez twoje żenujące komentarze w większości newsach, tylko przez to, że jak już wspomniałem wcześniej, czyli przez ich ilość w porównaniu do konkurencji. Podałeś newsa o Bf3(i tak nie ściągnąłem, origin...mam trochę godności:)). OK, dzięki. News o zapisach do jakiejś bety. Ok, dzięki. Ale przez twoje wypociny zacząłem również przeglądać zagraniczne serwisy.

Moja propozycja to taka, by news składał się z dwóch części: pierwsza dotyczyła najważniejszej treści, natomiast druga z dopiskiem ''przemyślenia guru'' . To powinno załatwić problem.

http://www.youtube.com/watch?v=9ttyV5JuXXw

Co prawda też nie lubię guru, bo w moim mniemaniu to burak, zapatrzony w siebie narcyz, który zawsze musi mieć rację. Aczkolwiek nie znam drugiego takiego osła, któremu by się chciało wkładać tyle pracy i zaangażowania w rozwój tego portalu, tym bardziej pod takim naciskiem hejtu. Więc nie oszukujmy się - jakkolwiek guru by nie pisał, jakkolwiek nieogarnięty i irytujący by nie był, bez niego tego portalu by nie było.

A Yang to widocznie nie ma w co grać i z nudów musiał wszcząć jakąś drame. Potrolluje trochę i zaraz mu się znudzi.

Riposta jaki to ze mnie gówniarz i gnojek za 3...2...1...

I tym samym żegnam się z Wami, bo 10 warn nadchodzi.

Miłego rzucania się gównem, cya.

Powinniście się cieszyć że guru ma was w nosie i nadal pisze niusy na portalu. Inaczej dawno by ten portal zdechł. A autor ma ostry ból 4 liter polecam specjalną maść.

W d*pie byłes gówno widziałeś.

Najbardziej mnie wnerwiaja tutaj osoby co nie ogarniają, nie czytaja całego tematu, i uważają się za ekspertów i piszą jak jest i jak ma byc dalej

Zero pojecia ale napiszą z myśla "a napisze sobie komentarz, chociaż nie wiem ocb"

Nawet nie zna autora i pisze że ma "ból d*py" (boże ten tekst jest tak nadużywany...)

I o tym własnie pisze, kolejny genialny post w tym temacie, tak jak ten wyżej w cytacie.

Już nawet nie wspomne o tym wyżej poscie ravena...

Niech wypowiadają sie tu osoby które naprawdę maja coś do powiedzenia.

bo już pojawiają sie ludzie którzy piszą oczywistą oczywistość,ci co powtarzają co było na poprzednich stronach i jeszcze osoby które piszą totalne głupoty bo mają ochotę.

I jeszcze do tego te osoby maja syndrom "Guru to mój Bóg" lub "Guru to bóg mmorpg"

@6 Page

mmorpg.org bez Guru newsmana to już by nie było te mmorpg które ja znałem tak więc Guru walcz z gimbazą bo tylko dzięki tobie ten Portal jakoś funkcjonuje. Pozdrawiam

kolejny genialny post.

Cieszy mnie to, że wychwytuje dużo newsów. To przez to portal jest numero uno. Nie przez to, że wplata tam swoje felietony, bo jak widać po komentarzach, przyciąga to głównie trolli i dzieci które nie potrafią się wypowiadać publicznie na jakimś porządnym poziomie... I nie przez newsy w stylu pudelka (imho news o tym że LoLa 2 nie będzie był właśnie takim pudelkowym newsem). Krótko mówiąc - zainteresuj się o co chodzi zanim się zbłaźnisz.