Wzruszyłem się ^^. No to pracuj a może kiedyś dostąpisz tego zaszczytu by zasiąść w radzie bogów (tzn. Aeth i xGoodChild)
Nie bogów, a ludzi. Mimo,że nagrywamy filmiki to się nie wywyższamy - nadal jesteśmy ludźmi.
Wzruszyłem się ^^. No to pracuj a może kiedyś dostąpisz tego zaszczytu by zasiąść w radzie bogów (tzn. Aeth i xGoodChild)
Nie bogów, a ludzi. Mimo,że nagrywamy filmiki to się nie wywyższamy - nadal jesteśmy ludźmi.
xD to była przenośnia, rada bogów czyli wy wielcy nagrywacze xD(no chodzi o to, że nagrywacie ekstra filmiki i każdy wam to powie [xGoodChild może moglibyście coś zrobić żeby przyjąc Saruto, bo już chyba wszyscy napisali że miło było by go spotkać w waszym Team'ie]) najśmieszniejsze jest to, że mówimy o saruto jakby on o tym nie wiedział a on to teraz czyta pewnie xD
@Up GoodChild dawno nowego filmiku nie zrobił Saruto dzięki swoim staraniom pobije go w mik (sorry GoodChild )
matis tylko ja nie chce nikogo pobijać. xGoodChild i Aeth robią dla strony, i robią to naprawdę dobrze. Za to ja mam swój własny kanał o którym niezbyt dużo osób wie.
matis tylko ja nie chce nikogo pobijać. xGoodChild i Aeth robią dla strony, i robią to naprawdę dobrze. Za to ja mam swój własny kanał o którym niezbyt dużo osób wie.
Nie chcę abym był powodem do kłótni, jednak moje recenzje również mało osób ogląda. Dzisiaj coś nakręcę to wrzucę później
NIE GOODCHILD A LEXLAX!
sory LexLax przyzwyczaiłem się już ^^. Jeśli mi dobrze dzisiaj pójdzie z czasem to dzisiaj albo jutro nagram SUN'a, a następnie mam dla was w planach stare mmo, które znacie Ragnarok
czyli z moich propozycji SUN'a wybrałeś hm.... Ragnarok...dobre czasy . Hmmm już 17:55 a recenzji jak nie było tak nie ma, więc pewnie jutro zrobisz SUN'a?
Tak przepraszam za to, ale jestem pewien (w 50% xDD) że jutro będzie.
hmmmm czytałem, że jutro LexLax wznawia produkcję więc musisz się starać jeszcze bardziej by utrzymać się na rynku ^^.
hmmmm czytałem, że jutro LexLax wznawia produkcję więc musisz się starać jeszcze bardziej by utrzymać się na rynku ^^.
Hahah, 100% pozytyw Rozbawiło mnie ;d
Saruto jest lepszy, chociaż sprawdzimy się . Czekam na tego Ragnaroka.
Siquel zawsze kiedy przeglądam to forum to twój post jest ostatni, jak ty to robisz XD. Hmmm to dobrze, że LexLax wznawia produkcję bo jest bardzo dobry. Siquel ile razy mogę tłumaczyć ja mam swój kanał na YT i filmiki robię dlatego że to lubie. Bardzo dobrze, że LexLax wraca gdyż dzięki temu będę mógł oprócz filmików Aeth'a polecić na moim kanale też jego filmy ^^. Oczywiście z filmiku na filmik próbuje robić je coraz lepsze żeby wam się przyjemniej oglądało.
edit. LexLax według mnie to ty jesteś lepszy i wydaje mi się, że większość osób z tego forum powie to samo ^^
Jesteś na moim kanale głównym, jako polecany
skoro powróciłeś to mogę cię już dodać jako polecany ^^
Zacznijmy od tego,że nigdy nie odszedłem.
Znaczy no wiem, że nie odszedłeś ale miałeś przerwę a teraz powróciłeś z przerwy. (mam już cie na kanale ^^)
No nie wiem według mnie obydwaj jesteście na równym poziomie, i jeśli się przyłożycie jeszcze bardziej (nie mówie, że się nie przykładacie bo robicie to naprawdę dobrze ) to będziecie (jak dla mnie) najlepszymi recenzentami o MMO jakich znam ^^
Nowy filmik jest już dostępny na moim kanale, zapraszam do obejrzenia (na końcu kiedy mówię "dzięki za obejrzenie" za szybko wyłaczyłem program i nie dodało się "I trzymajcie się" więc ostatnie słowa mogą brzmieć dziwnie ^^)
Saruto coraz lepsze te filmiki robisz, ten był świetny
Dzięki, próbowałem jak najlepiej nakręcić ten filmik
Saruto a teraz mówię całkiem poważnie, coraz lepszy jesteś i według mnie coraz więcej osób cię ogląda