Dzięki staram się jak najlepiej zrobić by jak najprzyjemniej wam się oglądało
Kanał YT
Ten filmik cały czas miał "Zrywki". Po Prostu Ci cięło całe 10minut. Troszkę nudnawo było, ale OK.
Przesadzasz, chłopak jest nowy w tej branży więc ma prawo do niedoskonałych filmików ^^
wiem Lax ale miałem ciężki dzień, no ale chyba aż tak źle nie było? ^^'
Mi się bardzo podobało, jak na razie SUN, który jak wczoraj widziałem miał najmniej wejść był twoim najlepszym filmikiem. Pamiętaj liczba się nie liczy to tylko cyferka
Siquel jak ty to robisz, że zawsze jesteś ostatni xD? Siquel wiem, że cyferki to nie wszystko, próbuje nakręcić jak najlepiej żeby wam się milej oglądało
Siquel jak ty to robisz, że zawsze jesteś ostatni xD? Siquel wiem, że cyferki to nie wszystko, próbuje nakręcić jak najlepiej żeby wam się milej oglądało
Taka mała rada. Mów o tym co dzieje się na ekranie. Brałeś misję i nawijałeś o walce. Dziwnie to brzmiało. Staraj sie mówić jak najdłużej, często słychać dmuchanie (hyy, yy, hee) do mikrofonu.
lexlax ;p
Oj wiem to jest moja wielka wada, jeśli nie wiem co powiedzieć wtedy słychać "yyy, hee" itp. Próbuje strasznie tego unikać ale zawsze jakieś się tam zaplącze xD
hmm da się na to przymknąć oko ale LexLax ma racje spróbuj tego unikać "yyy, eeee"
hmm da się na to przymknąć oko ale LexLax ma racje spróbuj tego unikać "yyy, eeee"
Nie chodzi już o to, a o to że podczas bycia w mieście gada o systemie walki. Chore troszkę.
Zajmij się tym co się dzieje teraz, a nie tym co się będzie działo kiedyś..
Modzi, to już ostatni raz kiedy to używam
pozdro! d;
Mam do was prośbę, otóż nie wiem co nakręcić jako następną recenzje więc może byście dali jakieś swoje propozycje?
Mythos... Masz ode mnie konto x.x
Hmmm może:
-Martial Empire
-Kitsu Saga
-Ether Saga
To tyle ode mnie
Zrobiłem recenzje mojego ostatnio zapowiedzianego MMO Ragnarok online. Jeśli dobrze pójdzie to jeszcze dzisiaj wstawie
To nie mów kiedy będzie powiedz jak już będzie ^^
To nie mów kiedy będzie powiedz jak już będzie ^^
Zgadzam się!
ok jest
Musze powiedzieć że filmik bardzo dobry a co do Let's Play'ów to hm..... według mnie powinieneś robić jakoś rozwinąć swój kanał
dzięki ale idealny on nie był, było w nim kilka niedoskonałości. Co do Let's Play'ów to spoko moge zacząć nawet jutro ale poczekam przynajmniej do piątku by jak najwięcej ludzi napisało co o tym sądzi.
Spoko czekaj do piątku ale według mnie to dobry pomysł