Kanał YT

Zrób filmik z :

- Silkroad Online

A co do reszty filmikow to nie sa zle :D tak trzymaj i trenuj xD

SaSkia a co uważasz o Let's Play'ach o których mówiłem w filmiku z Ragnaroka? XD

Według mnie powinieneś robić jak najbardziej, przecież trzeba troche poszerzać horyzonty ^ ^

Hmm... tylko pytanie czy ktoś to będzie oglądał :D

Witam jako, że dostałem dość dużo odpowiedzi o Let's Play'ah na PW (nie rozumiem czemu baliście się napisać normalnie...) otóż oprócz najważniejszych filmików o MMO będę też robił Let's Play :D. Mam pewien problem miałem kilka propozycji co zrobić jako pierwsze a więc zdam się na was:

-Call of Duty (wszystkie części po kolei, uhu trochę tego będzie xD)

-Quake 4

-Penumbra Czarna Plaga

Wybór pozostawiam wam :D

warn_ico.png
Informuje ,że dostajesz warna za double post :) - crracked

To informuj mnie tylko o First Look, reszta mnie nie obchodzi.

Quake 4 jest to nie za ambitna gra, nie mam pojęcia kto by to oglądał. Co to jest Call of Duty chyba każdy wie :)

Nawet nie miałbym ochoty obejrzeć 10 s z tych filmików ,które zamierzasz zrobić. To gry strawione i znane.

Dobra Lex, chociaż prześle ci mój pierwszy filmik Let's Play jeśli ci się spodoba (chociaż jak widzę to wątpię) to będziesz oglądał dalej, jeśli nie to tylko o First Look będę ci mówił ^^

Crracked a masz jakąś propozycje co mógłbym zrobić? XD

Saruto co o tym myślisz żeby następny filmik z MMO był z Warrock'a?

No i zaprawdę naprawdę ten kanał YouTube jest bardzo dobry, oczywiście 5+ dla bohatera, który ten kanał stworzył. Miło się ogląda i poprostu emocje padają z sił. ; D

^^ dzięki majoonez staram się jak mogę :D. Siquel, warrock hm... to bardzo prawdopodobne zastanowię się jeszcze chociaż skoro ktoś mi zaproponował MMO to postaram się je zrobić jak najszybciej ^^

No saruto czekam na kolejny filmik, jeśli coś ci się stało (rozjechał cię pędzący na wózku pies) to mów. :D

Ok wybaczcie za tak długą przerwę bez filmików, ale zepsuł mi się mikrofon i do tej pory go naprawiałem. No dobra przez ten czas patrzyłem co mógłbym dla was nagrać, rozważałem także propozycję Let's Play. No ale może wy mi powiecie czy wolelibyście zobaczyć MMO (jeśli tak to jakie) czy może moją pierwszą próbę Let's Play z jakiejś gry (podejrzewam, że możliwe, że było by to na początek Fable, CoD lub Quake 4, no ale o tym wy zadecydujecie)

nie było cię tydzień, zawsze masz taką przerwę między filmikami XD. Hmmm może spróbuj zrobić Let's Play o Fable, ja bym to chętnie zobaczył. Gra sama w sobie jest śmieszna (przez grafikę najpewniej tak myślę) a z twoimi komentarzami będzie to niezły odpał XD

No jestem delighted and good job

Co do filmiku Game Own3D: SUN. Cytuje "Bardzo ładny ekran ładowania". Co chwilę powtarzasz "dobra", zająknięcia, zmieniasz tematy i nie dociągasz poprzednich. Za mało jest tam informacji.

ccracked wiem, pracuje na tym żebym nie powtarzał tego ciągłego "dobra" i "eee, aaa" a co do ekranu ładowania to chodziło tutaj o mojego laga (co dało się zauważyć) miałem laga i dlatego coś takiego powiedziałem żeby rozweselić widza XD

PS. co mógłbym nakręcić jako kolejne bo na pw dostałem wiadomość żebym na próbę Let's Play "Fable" nakręcił.

Wg. mnie nakręcanie filmików z znanych i starych gier nie będzie ciągnąć ludzi do kanału.

No dobra ale to ma być próbny Let's Play jeśli widzom się spodoba to będę kręcił inne, lepsze gry ^^

Wiecie co to jest czytanie ze zrozumieniem? Tak? no jakoś nie sądzę. Chłopak napisał pytanie co według was mógłby nakręcić a wy mu mówicie o tym, że powiedział o ekranie ładowania w SUN'ie ;p