Kingdom of Steam (GRA) sezon1

Dzień Piąty

Grotesk został prześwietlony, jest 100% rebeliantem.

Cosiek wyruszył na pole 7 wpadł w pułapkę, otrzymał 30 obrażeń i zmarł.

BlastBlue zmarnował swoją szansę na podróż do miasta pary.

Znowu porażka D:

Biedny Cosiek...

Ooo.. Jaka szkoda.. Żartowałem! HAHA, ale ubaw HAHA :lol:

Aktualizacja:

6 (nic), 19 (miecz prawdy - zabrany), 13 ( wyruszyla maszyna, nic nie znalazla), 2 (kusza automatyczna - zabrana , zniszczony generator), 8 (wyruszyla maszyna, nic ciekawego nie znalazla, jest tam tylko dzialo al.), 4 ( pulapka, niczego wiecej tam nie bylo), 10 (teren nie zostal zbadany, bo doszlo do przegranej walki z Cieniem), 7 (teren nie zostal zbadany, byla tam pulapka, ktora zabila rebelianta).

Głupia maszyno! Niech ja Cię tylko złapię! Zgłaszam się na następną wyprawę!

Pójdę z Ammonem! Ja nie zapomnę się zgłosić.

Jeden zginął, drugi stchórzył.Noooo jak tak dalej pójdzie to z pewnoscią wygramy.

Głupia maszyno! Niech ja Cię tylko złapię! Zgłaszam się na następną wyprawę!

To zapraszam. Ty, Azrael i w przyszłości Hantus i Koyiro zagościcie na mojej ścianie organicznych pasożytów, tuż przed wejściem do WC :lol:

To zapraszam. Ty, Azrael i w przyszłości Hantus i Koyiro zagościcie na mojej ścianie organicznych pasożytów, tuż przed wejściem do WC

Jeszcze zobaczymy kto zawiśnie nad czyim WC... ^^

Oj, ProGmR, kiedy już Cie złapiemy, to od razu oddamy Cię w ręcę Dzz'a.

Starzec lubi takie młode cyborgi...

Jeszcze wyprujemy wam te kabelki.

Jedynymi podejrzanymi jak dla mnie osobami są: Yamakazu i Warcraft.

Jak Dzz będzie grzeczny to oszczędzę go i pozwolę mu wycierać kurze w moim mieście, a reszta skończy jako ozdoba :lol:

Hah, jezeli jestem dla was podejrzany to smialo mozecie mnie przeswietlac

Tak ogólnie, moim zdaniem ta cała gra jest taka troche lipna, bo interakcja z innymi graczami została praktycznie całkowicie wycięta, a na to powinien być położony największy nacisk. Jest tylko jeden szpieg, no, na którego można głosować tylko losowo,bo on robi wszystko to, co rebelianci. W wilkołakach przynajmniej wilki jakoś się zmawiały ze sobą, głosowały na te same osoby itp. a tutaj lipa. Jeszcze ludzie regulaminu nie doczytują i role play zniknął całkowicie (no może z 2-3 osoby coś tam robią w tym kierunku, ale widać z jakim skutkiem).

Pozamiataj moją pustynię lepiej sługusie, a nie głupoty wygadujesz. Szlachta wymaga.

Tak ogólnie, moim zdaniem ta cała gra jest taka troche lipna, bo interakcja z innymi graczami została praktycznie całkowicie wycięta, a na to powinien być położony największy nacisk. Jest tylko jeden szpieg, no, na którego można głosować tylko losowo,bo on robi wszystko to, co rebelianci. W wilkołakach przynajmniej wilki jakoś się zmawiały ze sobą, głosowały na te same osoby itp. a tutaj lipa. Jeszcze ludzie regulaminu nie doczytują i role play zniknął całkowicie (no może z 2-3 osoby coś tam robią w tym kierunku, ale widać z jakim skutkiem).

Rzekł troll, który nie zna zasad, stracił szansę na ekploracje i codziennie głosuje na szpiega, mimo, ze głosowanie jest co drugi dzień, no i jak sam powiedział na szpiega głosuje losowo. :P

Trochę samokrytyki, srsly.

Rzekł troll, który nie zna zasad, stracił szansę na ekploracje i codziennie głosuje na szpiega, mimo, ze głosowanie jest co drugi dzień, no i jak sam powiedział na szpiega głosuje losowo. Trochę samokrytyki, srsly.

Domyślałem się, że będzie krytyka ze strony GM'a. Nie napisałem na ciebie nic złego, wiec nie wiem, po co od razu rzucasz wyzwiskami, to po pierwsze. Po drugie, głosuje, bo głosować można, a prześwietlona osoba nie umiera. W wilkołakach wstrzymywałem się od od głosu, gdy nie byłem pewny. Także tam, starałem się utrzymywać RP, wystarczy poczytać tam moje posty. We wcześniejszym komentarzu napisałem, że nie doczytałem regulaminu, i za to przeprosiłem, więc twoje "zarzuty" właśnie zostały obalone.

Jesteście dzisiaj gotowi na śmierć? Bo mam kaprys zabić dzisiaj 2 szkodników ^_^

Nikogo nie zabijesz kolego, dzięki śmierci naszego kompana, możemy przewidzieć twoje następne ruchy