Kingdom of Steam (GRA) sezon1

Teraz Cienie będą umierać w męczarniach!, musimy zastanowić się nad kolejnym głosem, aby znowu nie popełnić błędu.ProGmR ty zmechanizowana kupo śrób, nie myśl sobie, że jesteś nieśmiertelny, jeśli kiedykolwiek Cię spotkam, poderżnę Ci twoje pordzewiałe gardło!

Zgadzam się. Ale kto może być szpiegiem ?

Teraz Cienie będą umierać w męczarniach!, musimy zastanowić się nad kolejnym głosem, aby znowu nie popełnić błędu.ProGmR ty zmechanizowana kupo śrób, nie myśl sobie, że jesteś nieśmiertelny, jeśli kiedykolwiek Cię spotkam, poderżnę Ci twoje pordzewiałe gardło!

Ta kupa złomu może cie zniszczyć machnięciem ręki. To My jesteśmy przyszłością!

Jako że mnie oskarżyliście proszę o wysłanie mnie na następna wyprawę

Moja oskarżenia na Dzz nadal są aktualne i nie zmienię ich

Na następną wyprawę głosuję na Warcrafta, ale powinniśmy mu to wynagrodzić i głosujcie na zmianę na zielaka i warcrafta aby zielak też poszedł :)

Przegiołeś swoją pokrytą rdzą pałe kolego!

Zgłaszam się na kandydata do kolejnej wyprawy, jeżeli Cię znajdę ProGmR, to wyślę Cię spowrotem do skrzynki z narzędziami!

Wg. mnie prześwietlenie nie powinno być wyrazem nieufności czy wrogości. Człowiek przeskanowany czuje się wolny od wszelkich podejrzeń.

Jeśli chodzi o wyprawę, chciałbym iść razem z Warcraftem. Głosuję więc na niego. Proszę jednak o zagłosowanie również na mnie.

Wy, ludzkie pomioty jesteście już gatunkiem wymarłym.

Zapraszam do mojego królestwa, a pokażę wam moc maszyn-moc przyszłości.

Myślę nad prześwietleniem Nesquik'a, zachowuje się jakoś dziwnie, i strasznie telepie mu oko podczas rozmowy.

A co do ciebie Koyiro, zbędny kmiocie. Mam cię na jeden celny strzał Trującym Gazem Odbytniczym (TGO), więc nie rób sobie zbędnych nadziei.

Sluchajcie, mamy miecz, ale to malo. Dobrze, ze moj mlodszy towarzysz udal sie w te rejony miasta stolicy i wyrwal z ich trzewi miecz, ktory niesie na swym ostrzu prawde. Jednak to malo, a do tego nie mozemy ryzykowac utraty tego miecza.

Tak wiec proponuje, aby poki co Uknown trzymal to zelastwo w swym ekwipunku i nie dawal osobom, ktore udadza sie na nastepna ekspedycje, bo jedno ostrze nic nie zdziala przeciwko potedze Cienia. Dlatego musimy zbierac najrozniejsze rzeczy, ktore znajdziemy w miescie stolicy i nie ryzykowac, ze nastepna ekspedycja moze pasc trupem i stracic tak cenna dla nas bron.

Jesli kolejni z nas rusza do miasta stolicy, to pojda nadzy, a jesli znajd atam jakas bron albo zbroje, to tym lepiej, bo jesli kolejni z nas beda mogli ruszyc juz odziani w cos, co jest wstanie powstrzymac atak cienia i dzierzyc w dloni miecz, to jest juz szansa na udane starcie z naszym przeciwnikiem. Poki co ostrze powinien trzymac ten, co zostal dzieisjeszego wieczoru przeswietlony, bo przynajmniej mamy pewnosc, ze nie jest to nasz wrog. A jesli pojdzie on na wyprawe, to odda Miecz Prawdy komus innemu, sam namasci powiernika. I tak do czasu, az skompletujemy powazne ubrojenie.

A ja czuje sie zmeczony, me stare cialo odzwyczailo sie od takiego wysilku. Ten pyl zalegl w mych plucach, blokujac skutecznie doplyw powietrza. Czuje sie taki slaby...

Nie wiem czy to dobry pomysł z głosowaniem na Nesquika. Poczekam do jutra z głosem. Może do tego czasu ktoś się zdradzi wypowiedzią ?

@Up zgadzam się lepiej jak będziemy mieć więcej tego żelastwa. Wtedy się pomyśli.

Głosuje na Facosa. End gimi a słort łen aj gołin tu de siti! Jeżeli pojdziemy w dwojke, i jedna osoba bedzie miała miecz, to spore szanse, że wygramy.

Przypominam, że jutro nie głosujemy nad sprawdzaniem szpiega, maszyna musi "odpoczywać" co drugi dzień

Myślę nad prześwietleniem Nesquik'a, zachowuje się jakoś dziwnie, i strasznie telepie mu oko podczas rozmowy.

Nie mam nic przeciwko przeswietlaniu mnie tak więc robcie co chcecie ;]

Będziecie chociaż wiedzieć,że można mi ufać.

EVENT: MÓZGOWIEC

oi6m35.jpg

Mimo iż dzień za pasem, w siedzibie rebeliantów wrzawa po dzisiejszych sukcesach. Nikt nie może ustać spokojnie w jednym miejscu i każdy wydaje się mieć to lepszy pomysł na kolejny ruch... Obserwując to wszystko przez swoje "Wszystko widzące oko" Kuternoga postanawia wykorzystać moment wielkiego poruszenia i złożyć holo-wizyte w bazie ludzi.

Do ich centrum przypełzł mały sterowany dron, mechaniczny pająk.

Ku wielkiemu zdziwieniu i po części przerażeniu obecnych, między panelami włączyła się transmisja w której dostrzegli starego garbatego kuternogę, z mechanicznymi ramionami - trochę nie do końca zdrowego na umyśle jak później zgodnie orzekli, który tak też do nich przemówił.

Witajcie, organiczni przedstawiciele rasy ludzkiej w tym rejonie. Wybaczcie starcowi że nie odwiedza was osobiście ale ktoś podtryntolił mi moją protezę zrobiona z "miecza prawdy..." Jak znajdę tego !@#% to .... ale mniejsza z tym. Będąc podekscytowany waszymi poczynaniami, pragnę ogłosić mały konkurs z nagrodami, a właściwie jedną, którą to jest Droid-poszukiwacz Typu Spider III.

Kto pierwszy rozwiąże zagadkę i wklei rozwiązanie do tematu gry zostanie wynagrodzony.

Na panelu zniknął obraz starca i wyświetlił się taki oto obrazek

Instrukcje działania robota podeśle później.... o ile znajdę w tym moim bałaganie.

Dobrze mamy cos na poczatek, ale to jeszcze za malo. I tak zniszczymy te twoje zelastwa ProGmR!

cienie te mierne kreatury

I tak zginą

ProGmR odpoczywaj póki możesz żelazny pomiocie

Będzie nam bardzo miło jak się spotkamy...

Zgłaszam się na ochotnika pójścia do miasta.

Stary kuternogo, myślę, że rozwiązałem twoją zagadkę, biorąc pod uwagę fakt żeś jest szalony to rozwiązanie powinno wyglądać tak:

Biorąc pod uwagę, że chciałeś tylko abyśmy połączyli te kropki, nie nie wspominając nic o dodaniu swoich :)