Kingdom of Steam (GRA) sezon1

Stary kuternogo, myślę, że rozwiązałem twoją zagadkę, biorąc pod uwagę fakt żeś jest szalony to rozwiązanie powinno wyglądać tak:Biorąc pod uwagę, że chciałeś tylko abyśmy połączyli te kropki, nie nie wspominając nic o dodaniu swoich

ŻEBY POŁĄCZYĆ NIMI WSZYSTKIE 9 KROPEK

Więc nie możesz dodać swoich. -,-

A czy nie połączyłem wszystkich 9?

A czy nie połączyłem wszystkich 9?

Połączyłeś 12 -,-

No ok to nie bierz pod uwagę moich kropek, dodałem je aby rysunek wyglądał estetyczniej, i co teraz?

No ok to nie bierz pod uwagę moich kropek, dodałem je aby rysunek wyglądał estetyczniej, i co teraz?

Jakbyś ich nie dodał to byś nie mógł połączyć. Zastanów się następnym razem.

Ja i tak przy swoim obstaję, inaczej się tego zrobić nie da, tyle ode mnie.

Przedmiot, towarzysz - mechaniczny pająk zostaje przyznany Groteskowi (wszelkie szczegóły na temat właściwości tego drona w zasadach gry)

Ha, miałem jednak rację!

Nie spodziewałbym się tego. Zwracam honor.

Dobra, nie chowam urazy. Najważniejsze, że mamy pająka, który lekko zwiększa nasze szanse :)

Robotyczni źli, ale ośmionoga śruba to ok. "Jesteście wybitni". I tak was zniszczę przy pomocy TGO(Trujący Gaz Odbytniczy) Haah

Dlaczego Grotesk dostał nagrodę? -_- Do Shield'a wysłałem na PW identyczną odpowiedź już wczoraj... W temacie wcześniej nie było napisane że należy wkleić odpowiedź do tematu. Trzeba było wysłać to na Pw do kuternogi. Shield odpisał mi że podałem poprawną odpowiedź i nagroda ma być rozlosowana jutro. Jak ktoś nie wierzy to mogę wysłać screeny.

Hantus też wysłałem Shieldowi prawidłową odpowiedź wczoraj i odpisał mi to samo co tobie :P

Najwyraźniej nasz kuternoga zmiennym jest i postanowił zmienić zasady.

Ale dlaczego dopiero dzisiaj?! Przed chwilą wszedłem na komputer.

Dobra chłopaki, ustalcie to z kuternogą i mistrzem gry, ja się dostosuje do wypowiedzi mistrza.

Aj tam najważniejsze jest to, że mamy kolejny przedmiot.Nie ważne kto go ma.

Nic do ciebie nie mam, Grotesk ;)

Zasady zmieniłem dzisiaj ja, bo kuternoga rozplanował to źle, począwszy od zagadki z neta, kończąc na godzinie losowania o 22, kiedy to już możnaby użyć nowego przedmiotu.

@Down: Miasto pary nie jest sprawiedliwe, a kuternoga nie jest strużem moralności i prawości.

W takim razie powinno być rozlosowane między nami wszystkimi(żeby było sprawiedliwie): Groteskiem, Nesquikiem i mną.

No i zostało rozlosowane, dostał Grotesk :P