no wiem w sensie taki to latwy ale dobrym herem to nie jest ;] tak moge powiedziec bo jak nawet feeda ma to nie zdecyduje duzo o zwycienstwie
Kłopotliwi Czempioni
ale wy slabi xD ez ad > ap poprostu nie ogarniacie ap tez jest dobry ale 1 na 30 znajdzie sie dobry ad eznajtrudniejszy hero: niewiem poniewaz juz gram tyle w ta gre ze juz kazdy job ogarniam moze lee sin poniewaz jest slaby jedynie nadaje sie ultim jako suppnajlatwiejszy :morde/malphite/nunu/brand/anivia/garena duzo wymieniac ;d
Ogarniasz każdy...job? W LoLu nie ma takiego pojęcia, podstawowy słownik powinieneś znać szybciej niż championów...właśnie, słownik, ogarnij logiczne pisanie, znaki specjalne, stawianie spacji między 'nie' a 'wiem' oraz 'po' a 'prostu'.
Złożę się, że facet poleciał po teorii, aby powiedzieć coś pro. Lee Sin to najbardziej zręcznościowy champ, jest słaby w late, a komba...trza po prostu szybko podejmować decyzję co lepiej kliknąć...
A co do Ezraela, z tego co czytałem o nim do tej pory, to większość ludzi faktycznie gra AD od nerfa, jak to właściwie działa? Wiecznie czaję się na tego champa, ale wszyscy go odradzają, bo ponoć słabszy nawet od TF'a który ma stuna, dobry wyłącznie w late late, oraz z beznadziejną farmą.
A co do Ezraela, z tego co czytałem o nim do tej pory, to większość ludzi faktycznie gra AD od nerfa, jak to właściwie działa? Wiecznie czaję się na tego champa, ale wszyscy go odradzają, bo ponoć słabszy nawet od TF'a który ma stuna, dobry wyłącznie w late late, oraz z beznadziejną farmą.
ja mam często staty po xx/x więc gra się bardzo dobrze.
Ogarniasz każdy...job? W LoLu nie ma takiego pojęcia, podstawowy słownik powinieneś znać szybciej niż championów...właśnie, słownik, ogarnij logiczne pisanie, znaki specjalne, stawianie spacji między 'nie' a 'wiem' oraz 'po' a 'prostu'.Złożę się, że facet poleciał po teorii, aby powiedzieć coś pro. Lee Sin to najbardziej zręcznościowy champ, jest słaby w late, a komba...trza po prostu szybko podejmować decyzję co lepiej kliknąć...A co do Ezraela, z tego co czytałem o nim do tej pory, to większość ludzi faktycznie gra AD od nerfa, jak to właściwie działa? Wiecznie czaję się na tego champa, ale wszyscy go odradzają, bo ponoć słabszy nawet od TF'a który ma stuna, dobry wyłącznie w late late, oraz z beznadziejną farmą.
Co do TF-a się nie zgodzę.Sam nim grałem i staty po 17/2 to była norma.Tymi trzema kartami potrafiłem wycisnąć 500 dmg.Chyba że mówisz o TF pod ad/ap bo ci są naprawdę słabi.TF-a się robi pod AP żeby zabijać.
Grałem TF'em dłuższą chwilę, i był użyteczny tylko jako dps, z zasadą "stunuj i spamuj auto atakiem aż się obudzą" ale może winny jest fakt że był to mój pierwszy champion...choć w zasadzie gdy widziałem go w rękach innych to i tak nie był dobry. Dawał radę najwyżej łapać uciekinierów oraz harrasować na midzie/bottomie ale gdybym chciał dobijać innych i stać w miejscu od początku grałbym Karthusem.
Nie mówiąc o tym że na 3v3 jest praktycznie zbędny, więc dziwi mnie gdy go widzę. Choć w sumie tam często potrzebny jest dobry backdoor...
ja wam powiem ze tf jest dobry pod kazdym wzgledem ap to dobry pusher, dps dobry do killa nie da sie okreslic ktory lepszy
jest dobry pod kazdym wzgledem
nope. Hybryda jest bezużyteczna, poza tym się zgadzam. Jednak dobry, nie zawsze znaczy użyteczny. Po prostu są lepsi.
Robienie TF pod dpsa to głupota.Najwięcej zdziałasz na AP.Bardzo duży dmg,dobry stun i każdy pada.Po prostu leci stun dobiegasz rzucasz karty kolejny stun i po wrogu.Wydaje mi się Ravy że za mało czasu spędziłeś przy TF-ie.Moim zdaniem jeden z najlepszych champów.Ciężko znaleźć czempiona,pomijając Karthusa, który zabiera 1/3 życia Master Yi zrobionemu na szybkość i atak.
dps slaby ? to twoja odpowiedz ja mowie tak w late w ciagu 2 sec stuna nie przezyje prawie nikt procz tank
No widzisz a jak zrobisz pod AP to nawet tank nie pożyje.
no co ty xD ale w sumie powiem ze wole i tak ap poniewaz wiekszy fun bo all skill use
UP@-No właśnie Ogólnie TF to dość ciężki czempion nie wiem czy nie jeden z najtrudniejszych dlatego ciągle wymyśla się nowe taktyki do niego
tyy moze zagramy ;] ? i czy ty eu czy us
Eu ale level tylko 11
No widzisz a jak zrobisz pod AP to nawet tank nie pożyje.
Ty to masz swój świat dzieciaczku, nie?
UP@-A żebyś wiedział.Przepraszam ale ci ten tekst nie wyszedł .A poza tym to gram w LoLa dopiero miesiąc więc się nie czepiaj.
kurcze, z doświadczenia wiem abym się nie wypowiadał na temat, na którym mało co się znam. Mam jakieś ~150h zagranych w tej grze, wiem "co nieco" ale to i tak mało aby zagrać na jakimś poziomie. Sorki ale to bez sensu.
@salek - nie wiem dlaczego ale zawsze gdy znajdziesz jakiś irytujący Ciebie post starasz się troszku po autorze pojechać. Co z tego, że może nie mieć racji. Może przykładowo ubił Cho' AP TF'em
@w poprzednim(Moim) poście wkleiłem link do meczu gdzie był TF - Gdzie dobrze grał TF. Przypominam, że lol to gra easy to play, hard to master.
UP@-A żebyś wiedział.Przepraszam ale ci ten tekst nie wyszedł .A poza tym to gram w LoLa dopiero miesiąc więc się nie czepiaj.
skoro grasz miesiąc i nie wiesz kompletnie NIC o tej grze, to po kiego się wypowiadasz ? do tego głosząc herezje. : o
TF nie załatwi sam tanka, chyba że znoobionego. TF ma dobrą grę w erly więc musi załatwić sobie feeda, tak szybko jak może, bo później nadaje się już tylko do puszczania golda.
Owszem, był dobry w wersji beta (największy OP właściwie), ale obecnie to jeden z słabszych championów. A przynajmniej Ja doszedłem do takiego wniosku. Cóż...I tak lepiej mi poszło z Ashe.