Ksiazki - temat bardzo ogolny

Ostatnie książki jakie przeczytałem, to była trylogia Roberta Monroe, teraz pod choinke dostane trylogie Bruce Moena :) Gorąco polecam jeśli ktoś się interesuje zjawiskiem OBE ;]

Ja czytam aktualnie ostatnią część Trylogi Nocnego Anioła: Poza Cieniem. Cała seria świetna i wciągająca.

Temat z 2008 ale chyba aktualny ale teraz czytam Krzyzaków

Pewnie omawiacie w gimnazjum?

Czy tal ktos ksiazki Brett Peter V? Malowany Człowiek czy Pustynna Włócznia? Bo sie zastanawiam nad kupnem wszystkich czesci :)

Właśnie też je zauważyłem, jutro prawdopodobnie wyruszę do Empiku po Pustynną włócznię, więc dam Ci jak coś znać.

Przeczytałem Malowanego Człowieka i Pustynną Włócznię, dla mnie są to najlepsze książki ostatnich czasów, druga księga pustynnej włóczni tak mnie wciągnęła że przeczytałem ją w 1dzień.

@up

Nie kupuj pierw pustynnej, bo to część druga, bez pierwszej nie będziesz wiedział o co w niej chodzi :D

ja w tym momencie czytam Historyka Elizabeth Kostovy, jak ktos lubi wampiry w trochę bardziej dojrzałym środowisku niż całe zmierzchy i te inne pierdoły to polecam.

Ja książek nie czytam dla mie nudne może coś wojennego to tak a innych nie :D.

Przeczytałem Malowanego Człowieka i Pustynną Włócznię, dla mnie są to najlepsze książki ostatnich czasów, druga księga pustynnej włóczni tak mnie wciągnęła że przeczytałem ją w 1dzień.

Tym samym zwiększyłeś moją ciekawość tych książek, muszę wyruszyć jutro naprawdę :D

Też niedawno przeczytałam Malowanego Człowieka i Pustynną Włócznię.

Aktualnie podchodzę do książki C.C. Humphreys'a pt. "Wład Palownik". Autor w ciekawy sposób przedstawia nam historyczną postać hospodara wołoskiego Włada III Palownika zwanego też Drakulą. To właśnie ten mężczyzna był inspiracją dla wszystkim dobrze znanego filmowego wampira Drakuli i różnych literackich wariacji na jego temat. Przeczytałam na razie kilka pierwszych rozdziałów, ale już mogę Wam tą pozycję polecić.

A ja jestem szczęśliwym nabywcą książki pt. "Assassin's Creed: Renesans" Olivera Bowdena :D:D:D

Ta książka jest podobno od fana dla fanów. Nie jest zbyt porywającą pozycją, choć jako, że AC mi się podobał zamierzam ją nabyć, ale po opiniach, które czytałem nie jestem pewien.

Ja czytam fantastykę, Teraz wiedźmin,wiedźmin i jeszcze raz wiedźmin:)

Komiksy, ewentualnie jakaś lektura szkolna.

Czyta ktoś z was serie DragonLance Margaret Weis i Tracy Hickman. Ja właśnie skończyłem czytać trylogię "Kroniki", ale czytałem 3 książki a są 4. Wikipedia pisze, że czwartą należy czytać później, ale nie jestem tego pewien. Czy ktoś czytał i może wie?

ja osoboście czytam i kolekcjonuje książki warhammera ,począwszy od gotreka i felixa a kończąc na pozycjach o skavenach i undeadach.

Jak się wyrobię to dzisiaj skończę czytać streszczenie, a tak na poważnie to żadnej lektury całej nie przeczytałem, jak na razie czytam AC Renesans dwa miesiące czytania i 55 stron już przeczytałem xDD

Ja osobiście lubię wiele gatunków ;P ale najwięcej czytam Fantasty :P

Harry Potter, Tolkiena, Miecz prawdy, Nacja, Cyfrowa Twierdza, Anioły i Demony, Wiedźmin ;D

Ja obecnie czytam "gildia Magów" Pióra : Trudi Canavan . Bardzo fajna polecam

Są trzy części tej książki : "Gildia Magów (pierwsza) Nowicjuszka (druga) Wielki Mistrz (trzecia) "

Polecam !!! :D