Kultura Hip-Hop (rap, bboying, graffiti, djing)

pokazał że jest zwykły frajerem

Jego wieczór, jego koncert, emocje, prowokacja co miał zrobić, powiedzieć "przepraszam, ale schowaj tego paluszka" ;), nie popisał się i zrobił źle, no cóż zdarza się, a stwierdzenie, że to frajer jest jak najbardziej błędne.

Jego wieczór, jego koncert, emocje, prowokacja co miał zrobić, powiedzieć "przepraszam, ale schowaj tego paluszka" , nie popisał się i zrobił źle, no cóż zdarza się, a stwierdzenie, że to frajer jest jak najbardziej błędne.

Ja rozumiem ze koles go sprowokowal... ale piepszenie i podkrecanie ludzi by napierdalali kolesia co ma 15 lat.... zalosne. Poza tym juz po jego ryju widzialem ze byl grugo za***any i badzmy szczerzy... nie panowal nad tym co robil.

w takich czasach zyjemy, ze hejter i frajer nie maja zycia.

tak czy siak zachowanie na rap grze, peji i adama bylo smieszne zdeka, ale malolat sam sobie winny, jakbym stal z majkiem na scenie, taki gest od sluchacza na pewno by mnie zdenerwowal i nie puscilbym tego plazem ;) ale ja bym sam to zalatwil a nie podjudzal tlum.

A swoją drogą jak ktoś chce połaczyć HH i Anime to polecam Samurai Champloo... naprawdę, nawet jak nigdy nie oglądałeś anime, a lubisz ten typ muzyki to oglądnij, bo warto :)

Jego wieczór, jego koncert, emocje, prowokacja co miał zrobić, powiedzieć "przepraszam, ale schowaj tego paluszka" , nie popisał się i zrobił źle, no cóż zdarza się, a stwierdzenie, że to frajer jest jak najbardziej błędne.

...

Jeszcze rozumiem jakby go Peja wyzwał na walkę, ale nie żeby namawiać kolesi starszych od chłopaka żeby go bili. To jest frajerstwo i tyle.

I go nie brońcie ani nie tłumaczcie, bo to jest śmieszne&żałosne.

Aaa ten Peja. Może się bał ?? Może nie umie się sam bić tylko innym mówi ?? Ja nie wiem. I tak go nie słucham.

tak tak mysle ze 15latek najebalby peje, tak tak.

tak tak mysle ze 15latek najebalby peje, tak tak.

Ja nie mówię, że by się go bał. Ale to chyba trochę dziwne. Przynajmniej dla mnie.

xD

http://demotywatory.pl/167333/Reprezentuje-biede-umyslowa

Jeszcze mu idioci klaszczą...co to za społeczność?!

http://www.youtube.com/watch?v=oV56Nxeus7U...feature=popular

no i teraz dopiero bedzie sie troszczyl o swoja dupe :)

...Jeszcze rozumiem jakby go Peja wyzwał na walkę, ale nie żeby namawiać kolesi starszych od chłopaka żeby go bili. To jest frajerstwo i tyle. I go nie brońcie ani nie tłumaczcie, bo to jest śmieszne&żałosne.

A myślisz, że Peja wiedział że to 15-latek?!

Skończ z tym frajerem, bo nie masz nawet pojęcia co to znaczy.

Wg. ciebie jestem teraz śmieszny i żałosny, niby czemu? Podyskutować nie można?

no nie nazywaj kogos frajerem, bo widze ze znaczenia slowa nie znasz ;) jesli chodzi o jego zachowanie, na pewno nie wiedzial ze ma 15 lat, tak czy siak tlum przeciez nie musial go napierdalac ? zreszta peja zachowal sie jak zachowal.

Ja dobrego Graffity nie uważam za wandalizm wręcz przeciwnie uważam to za sztukę. Jak czasami idę lub jadę i widzę dzieło jakiegoś artysty to aż dech w piersiach zabiera.

Dobra skończmy z tematem Peji, bo i tak się nie dogadamy. A to, że go jeszcze bronicie to świadczy tylko o Waszym toku myślenia.

BTW. A więc wyjaśnijcie mi co uważacie przez słowo "frajer"?

Dobra skończmy z tematem Peji, bo i tak się nie dogadamy. A to, że go jeszcze bronicie to świadczy tylko o Waszym toku myślenia.

Czy z tobą każda dyskusja kończy się "fochem" czy cuś?

Wymiana argumentów, a jak już ci ich braknie to "koniec tematu"...

Czy z tobą każda dyskusja kończy się "fochem" czy cuś?Wymiana argumentów, a jak już ci ich braknie to "koniec tematu"...

1. Ja się przecież nie obraziłem. Tylko nie widzę dalszego sensu tej dyskusji, bo ty wiesz swoje, a ja wiem swoje.

2. Nie brakuje mi argumentów.... patrz punkt 1.

3. Nie odpowiedziałeś na moje pytanie.

4. Wracając jeszcze do wcześniejszej twojej wypowiedzi, nie twierdze, że jesteście żalośni i śmieszni. Napisałem, że Wasze zachowanie jest żałosne i śmieszne, a to różnica.

jakbys nie zauwazyl to nikt tutaj nie broni pejii ;)

bo ty wiesz swoje, a ja wiem swoje.

Racja, nie siedzisz w tych klimatach więc dyskusja z tobą jest zbędna :).

Jak będziesz musiał to się dowiesz, ja ci napweno tego nie powiem w internecie :).

No i tym "miłym" akcentem skończmy ta dyskusje ;) - Kubox

Na początek może żarcik nie na temat: Wiecie dlaczego dzieci piszą JP na 100%? Bo nie widzą z jakiej litery napisać CHWDP.

Kiedyś się słuchało czegoś tam. Teraz nie, ale jeden kawałek normalnie ubóstwiam...Oto On:

co do JP to:

http://demotywatory.pl/178774/Co-ty-Malolacie-wiesz-o-JP

i tyle.

wlasnie wrocilem z kina, 'Galerianki' sobie obejrzalem, pare beatow ostrego lecialo ale to raczej urywki.