Dzisiaj u mnie(bstok) w klubie grał ostry, ale mnie nie wpuścili, bo byłem pod wpływem czegoś :>.
Kultura Hip-Hop (rap, bboying, graffiti, djing)
co do beatu to ja tylko BeatBox ;] dla mnie to jest też kultura ale bardziej składam beaty do Hip Hopu
i ja między innymi żyje muzą szczególnie Eminem'em moim zdaniem najlepszy Raper który nie rapuje tylko dla kasy ^^
www.aleklipy.pl/view/9031/peja-wywiad-i-rozmowa-o-pobiciu.html
pciu pciu, caluje lewe oczko misia rysia...
czyli wszystko o beefie TDF vs Peja.
moje zdanie jako bezstronnego czlowieka, bo nie lubie ani tedeefa ani peji, wiec wydaje mi sie ze peja bardziej go zjechal, co jak co ale peja umie pisac dissy, jesli oceniac pod wzgledem osmieszenia, to wygral TDF, tylko szkoda ze nie wykorzystal filmu 'Czas Serferow' do dissu, bo bylyby tam genialne cuty.
Wasze zdanie ?
Zgadzam się z tym zdaniem (znalazłem je na pewnym forum) : ,,Co do Tedego to ciesze sie ze ktos mial jaja zeby w koncu powiedziec co o Peji mysli. Dobrze zrobil."
Mimo, że fanem Tede nigdy nie byłem, to po wysłuchaniu tego dissu szacun ode mnie dla Tede. I możecie sobie pierd..., że sie nie znam na HH, mam na to wyje.... ALE PRAWDY NIE OMINIECIE!
dla mnie najlepszy raperem na świecie jest i będzie EMINEM ! ;]
ALE PRAWDY NIE OMINIECIE!
Ale jaka tu prawda ma być, chopie uspokój się.
Taaa Eminem rządzi a Peja to ciota ...
Ja osobiście bardzo lubię Hip Hop (Firma i tym podobne to krótko mówiąc SYF) , ale nie taki gdzie po 2 wyrazach jest ch%^ , dzi#$@ itp.
Grafiti?? Nie lubię bo jak już powiedział ktoś przedemną jest to niszczenie budynków
Taa a zapewne co parę słów rozumiecie tego eminema .
Możesz mi wyjaśnić dlaczego to peja i firma jest-są ciotą-ciotami, wytłumacz mi dokładniej co cie skłoniło do nazwania ich ciotami, bo coś mi się zdaje, że największą bez własnego zdania ciotą jesteś właśnie ty.
@łoś
tak się składa że rozumiem wszyściutko
za pierwszy mrazem nie skumam ale ja kprzeczytam tekst i znów posłucham to kumam
@Topic
Też nie lubie HH i Rapu polskiego typu "A ch** ci w oko nędzna cioto" itp.
Ale jaka tu prawda ma być, chopie uspokój się.
Prawda o Peji.
mozecie pomarzyc o koncercie eminema w Polsce, bo nienawidzi Polakow
btw. ehh k**wa i nie zebralem pieniedzy na bilet na ostrego.... ;((((((((((((
@łoś
Możesz mi wyjaśnić dlaczego to peja i firma jest-są ciotą-ciotami, wytłumacz mi dokładniej co cie skłoniło do nazwania ich ciotami, bo coś mi się zdaje, że największą bez własnego zdania ciotą jesteś właśnie ty.
Bo co 2 słowa są przekleństwa co napisałem w moim poprzednim poście. [Czytanie ze zrozumieniem]
Kubox, ale co ty o nim możesz wiedzieć. Proszę cie nie załamuj, mesjasz się znalazł wszechwiedzący.
Hidaneks jak mi wiadomo to w tekstach firmy niema aż tylu przekleństw.
mozecie pomarzyc o koncercie eminema w Polsce, bo nienawidzi Polakow
Jesteś Idiotą !
Jak nic nie wiesz o Em'ie to się nie odzywaj
to co właśnie ujołeś to tylko słowa dresiarzy któży go nie nawidzą
a byłem na koncercie 50 Centa w warszawie i eminem przyjechał tylko nie rapował
haha dziecko, idiota to Ty mozesz sobie do rodzicow mowic, to ze nie slucham eminema nie znaczy ze nic o nim nie wiem.
a skoro idziesz na koncert 50 centa to juz po tym moge stwierdzic ze gowno wiesz o rapie.
'a te 50 groszy lata nam kolo ch*ja...'
... ja Sram na polski HH po rapem tego nie nazwe ...
i nie zamierzam się kłucic nawet bo w rapie siedze już dosyć długo
szkoda ze w j. polskim nie siedzisz tak dlugo jak i w rapie.
Dobra nie róbmy nie potrzebnego Offtopu bo to sensu nie ma i zachowujemy się jak dzieci
Wyraziliśmy swoje zdanie na ten temat nie tera inni to zrobią
Kubox, ale co ty o nim możesz wiedzieć. Proszę cie nie załamuj, mesjasz się znalazł wszechwiedzący.
Znalazł się obrońca biednego, uciśnionego i bezbronnego Rysia