Mafia 2.0 - Gra

JunioR teraz naprawde żałuję że cie wybrałem! Bez dowodów oskarżasz ,,może'' niewinnych ludzi! Tak samo jak było z Bullet'em!PS:Jeśli znajdziesz dowody to zagłosuje! Ale burmistrz nie powinien tak robić!

Kapec sam głosowałeś na Bulleta więc nic lepiej nie mów...

Kapec sam głosowałeś na Bulleta więc nic lepiej nie mów...

Emm i? Ząb za ząb oko za oko!

No i po co się tak kłócicie..

Owszem popełniłem błąd ale nie udaje że jestem nie winny. Nie dam ci spokoju kapec wiem coś na twoj temat więc ; ) Prawdopodobnie następnej nocy już nie będę żyć ale wiedzcie że kapec to śmieć!! Jeżeli zginę przez mafię on jest z tym powiązany... moja śmierć tylko to podkreśli !!

Może i jest winny, ale masz dowody?

Może i jest winny, ale masz dowody?

A Ty co, bronisz go? Pewnie też z mafii jesteś.

Nie bronie go, ponieważ też mogę na niego głosować.. Pytam z ciekawości czy masz jakieś dowody ..

Już i tak na śmierć sam się skazałem. Taa widziałem to na własne oczy jestem świadkiem !! Mam nadzieje że przynajmniej 1 szuja odpadnie z tego miasta !!

HMmmm co widziales? A tak poza tym nie powinieneś już spać podejrzane...........

Pójdziemy razem w piach ja od twoich kolegów a ty od uczciwych ludzi !!

Taki głupi nie jestem. Do czasu mojej śmierci miną 3 dni. Jestem detektywem więc zdążę sprawdzić 2 osoby. 1 osobę już sprawdziłem. Był to Jarid - wymuszacz. Nie chcecie mi wierzyć - nie nalegam. Zginiecie.

@EDIT

Już i tak na śmierć sam się skazałem. Taa widziałem to na własne oczy jestem świadkiem !! Mam nadzieje że przynajmniej 1 szuja odpadnie z tego miasta !!

Yagami - niestety nam nikt nie wierzy. Idioci..

Spokojnie, nie ma jeszcze poważnych dowodów by skazać na egzekucje.

Kiedy wy zrozumiecie, że jestem detektywem i sprawdziłem klasę Jarida ?

Wiesz co JuniorR może postarajmy się żeby pierwszy kapec zginą, bo ja już prawdopodobnie dziś zginę ; )

Dobrze uwierzę Yagamiemu ale i tak mój głos nadal zostaje na Jaridzie a o Kapeciu pomyślę później

Yagami ja zostaje przy Jaridzie. Na Kapeca jeszcze przyjdzie czas.

Czyli przegramy, w sumie jeszcze nie zginąłeś detektywie, więc nie mam dowodów, dlatego nie zagłosuję na Jarida.

Teravita.. Mi się zdaję że jesteś z Mafii. Inaczej nie popierałbyś wszystkiego co mówią inni.. Robisz tak tylko dlatego, żeby nie Cie nie podejrzano.

Nie nie jestem z mafii kolego zresztą echhh co ja się będę tłumaczył do kiedy nie zginę nikt mi nie uwierzy ale za to przekonają się kto był z mafii

Jak chcesz. Ale jak zginę i będę detektywem zagłosujesz na niego ?