Mafia 2.0 - Gra

To niby dlaczego każdego popierasz skoro oni nie mają dowodów?

Mój głos idzie na Teravita

JunioR jako nasz burmistrz dostanie ode mnie szansę, posłucham go i głosuję na Jarida. Jeśli okaże się to prawdą, to zabijemy wymuszacza, jeśli nie to i tak burmistrz zginie to zakończeniu 'kadencji'. Jeśli dzisiaj zginie Yagami to mój następny głos będzie na kapeca

Bardzo mnie cieszy, że mi wierzycie. Co niektórzy..

Ale Junior chciał posadę burmistrza, tylko dlatego by zapewnić sobie ochrone. Tak naprawde głosuje na ludzi skoro niema dowodów, a potem przegrywamy...

Jestem detektywem. Pawel wiedz, że ciebie sprawdzę następnego.

Ja jestem świadkiem i widziałem co wczoraj Kapec zrobił !! On jest z mafii !! Zrobicie co chcecie ja i tak praktycznie nie żyje !! Mój głos Leci na Kapec09

A co zrobił? (śmieje się)

LOL, sory za 4x post..

Yagami, proszę cie zagłosuj na Jarida dzisiaj, a jutro zagłosujemy na Kapeca.

Ejj JuniorR to ty na Kapec bo mnie juz jutro nie bedzie !!

Taa Paweleqqk też jest z mafii ; )

Tez tak myślę. To zmień głos na Jarida, żeby dzisiaj zginął !

Dzień Drugi:

Atmosfera w MMOiami drastycznie się zmieniła. Nikomu nie można ufać, bowiem każdy może być ukrytym Mafiozą.

Wczoraj wybrany został nowy burmistrz miasteczka - JuniorR, który może raz podczas swojej kadencji, odwołać lincz.

To będzie trudny dzień dla Cywili, jak też Mafiozów, wybór jest trudny, a pomyłka oznacza przegraną.

3głosy - Jarid

1głos - Teravita

1głos - Kapec

Jarid - dzisiaj zginiesz. Mam taką nadzieję..

Dobra zmieniam głoś na Jarid. Tylko pamiętajcie jak zginę jutro ma być Kapec !! : )

Yagami, jeśli dzisiaj zginiesz to mój głos na 100% poleci na Kapeca, jak na razie wam ufam, a jak okaże się, że nasz burmistrz naprawdę jest detektywem to będzie ciekawie...

Jak okaże się, że jestem detektywem zagłosujecie na mnie żebym został burmistrzem na następne 3 dni ? Pomoże to mi i wam.

Junior dalej mnie nie przekonujesz ale tylko ze względu na to, że nie można na Ciebie głosować głosuję na draSpeL.