lepsze od Silkroada online :shock:
to może nie warto sciągać :-?
[ Dodano: 2008-11-17, 12:06 ]
Metin2 jest dobra,ta grafika,ta magia
lepsze od Silkroada online :shock:
to może nie warto sciągać :-?
[ Dodano: 2008-11-17, 12:06 ]
Metin2 jest dobra,ta grafika,ta magia
dla mnie spoko gierka (27lvl wojo) :mrgreen: jak mi sie nudzi to se w nia pogrywam ;-)
No, ja też jak mi się znudzi, bo tak normalnie to gram w Airrivals, ale w Metina lubię tak po prostu dla przyjemności- ta walka...
Jaka lepsza gra? Dekaron przynajmniej 8-)
Mi się ta gra bardzo podoba
Pewnie dlatego że jest po Polsku. :-)
Mge powiedzeć to samo co Mr.Hania nudne żmudne i pełne dzieci neo
A w mojej klasie gra w to ok 7 osób i twierdzą że jest metin lepszy od lineage2 i wow-a.Dla nich liczą się tylko koszta i polska wersja językowa.Bo dla nich abonament to zdzierstwo a angielska wersja jest .Ale można to porównać:
-W grach abonamentowych płaci się abonament i nie ma dodatkowych bonusów a w metinie żeby se pograc choć troche fajne to trzeba wydać z 50zł w góre.A te bonusy trwają 1-2 tygodnie.
Lepszy Abonament!
metin to chała wygląda mi na pedała metin tooo pałaaaaaa
to sądze o tej badziewnej grze(czy to w ogule jest gra??)
major ty sie zastanów co ty piszesz świetna grafika ta jasne to ja jestem królowa angli magia taa napewno ta magja zabijania dzikich... psów
Nie przesadzaj... Metin ma niezłą grafikę oraz bardzo wysoką grywalność i jest o wiele lepszy od wielu gier, a szczególnie od Lineage 2 oraz Silkroad.
//O Gustach sie nie dyskutuje ale... Oo What The Hell You Talking About? - R3m4ke
Nie przesadzaj... Metin ma niezłą grafikę oraz bardzo wysoką grywalność i jest o wiele lepszy od wielu gier, a szczególnie od Lineage 2 oraz Silkroad.
Zastanów się co piszesz!Grałeś kiedyś w Lineage2?
Lineage 2 jest lepszy pod każdym względem:
+lepszy klimat
+większy świat
+GM-owie lepiej działają
+lepsza grafa
+dużo ras i klas
+++...-mógłbym tak wymieniać w nieskończoność
Czytalem na necie ze metin2 po polsku to demo bo na anglielkish serwach jest duzo wiecej rzczy i maksymalny poziom to ponad 100 wiec hellllloooo........
Ja w metina gralem 3 dni... wbilem 22lvl i dosc....... lepszy ROHAN ^^
Siema moim zdaniem Metin2 to to świetna gra naprawde jak ktoś umie grać w tego rodzaju gry.Są amatoży Mmorpg którym gra niepodoba sie bo ich zabijają bo mają mały lvl,lub że wolno sie go wexpia.naprawde Metin2 zaczyna sie od 35 lvl-a wtedy już wiecej możliwości np.koń bojowy niezłe eq ludzie już od takiego 35 lvl-a biorą do gildi no ogulnie od 35 poziomu zaczyna sie gra.No a potem coraz ciekawiej nie mówie,że przez cały czas ale długo mniejwiecej do 65 lvl-a i wydaje się że 65 lvl szybko sie wbija i już po grze a jednak nie.naprawde w Metin2 zdobywanie doś. nie jest takie proste.A dlatego po 60~ lvl-u nie jest juz tak ciekawie bo nie ma misji i questów praktycznie ale jest na to rozwiązanie tzn Księgi Misji(książki które czytająć dostajemy quesy są łatwe średnie i trudne)Dobra kończmy wiec naprawde mi osobiscie metin sie naprawde mocno spodobał grałem 1rok kilkoma postaciami grałem każdą klasą na po przynajmiej 50 lvl-u i niechwaląc sie myśle że wiem o tej grze dużo.(jeżeli macie jakies pytanie co do metina chętnie pomoge).
Pozdro!
Nie mogłem się powstrzymać. Bo to ,że Metin ma lepszą grafikę od Silkroad i grywalność mnie powaliła. Co jest w tej grze co was tak wciągnęło co? Grając w to po 10 minutach usunąłem. Czemu? Monotonne questy typu "złowić ryby", które zżerają tylko cenny czas ,a grafika bardzo kanciasta. I proszę już nic nie pisać o porównaniu może nie dzieła ,ale dobrego Silkroada z Metinem 2.
Dobra ludzie... Moze niektorym gra sie podoba, ale porownywanie go do silkroada w ktorego pewnie nie graliscie to przesada... Metin jest strasznie monotonny, ale niektorym moze sie podobac (sam gralem)... TYLKO NIE MOWCIE, ZE JEST LEPSZY OD SILKROAD ALBO L2 BO MNIE COS TRAFI
I tu masz duży plus. Każdy ma inny gust rozumiem ,ale proszę ... o losie. Za bardzo was ta gra wciągnęła, może tak by się zabrać za książki co?;D
Czytam i oczom nie wierze , metin lepszy Od Lineage? Wierze ze nie to chciales napisac , bo jesli jednak chciales to napisać to obawiam sie ze niedlugo czeka cie hospitalizacja w domu gdzie ściany są wyłożone gąbką a drzwi nie mają klamek
//ROFTL xD Leże i kwicze - R3m4ke
metin2 jest Sredni mam 35 lvl jedyne co mi sie podoba to system walki a poza tym nic a nic gówna na kiju
Czytam i oczom nie wierze , metin lepszy Od Lineage? Wierze ze nie to chciales napisac , bo jesli jednak chciales to napisać to obawiam sie ze niedlugo czeka cie hospitalizacja w domu gdzie ściany są wyłożone gąbką a drzwi nie mają klamek //ROFTL xD Leże i kwicze - R3m4ke
Hehehe gosc pewno teraz sie niepokazuje na osiedlu za to co napisal... Blagam ludzie Metin jest gra dla ludzi ktorzy mysla ze swiat MMO skonczyl sie na Mu Online. nie dosc ze gra dobitnie jebie noobstwem i cienkim gameplayem. To jeszcze jest to raj dla cheaterow ... Ja sie powinna wpisac do ksiag gier zakazanych.