[metin2] co myslicie o tej grze?

Metin2 to totalny nie wypał ponieważ jest po polsku jakby był po angielsku moze by nie było tak duzo dziec neo

http://metin-2.com/

moim zdaniem to jest nie wypał, ale dobrze wpaść i pozabijać trochę botków:pp

Hehe, sam szukam jakiegoś godnego MMO

Metin?? Ta gra to ostry crap i rzeczywiście jest pełna dzieci... wiem bo gra w nią mój kuzyn, przedszkolak.

jak dla mnie to jest najgorsze mmorpg w jakie grałem totalne gó**o tylko questami się tam expi, a tak to nie można, bo dostajesz exp 0,2% tak to za stworka, a questa 25% postacie tez lipne są

moja ocena tej gry to -10/10

wcześniej się pytano jakie znacie lepsze mmorpg to ja powiem: Shaiya, fantasia, dofus, rose, gunz itd

jak dla mnie to jest najgorsze mmorpg w jakie grałem totalne gó**o tylko questami się tam expi, a tak to nie można, bo dostajesz exp 0,2% tak to za stworka, a questa 25%

Sam w to nie grałem, ale Cie nie rozumiem, wolisz na spocie nonstop moby bić? Zero myślenia tylko klikasz i bijesz?

Niechce obrażać żądnych metino-maniaków ale mnie ta gra nie przypadla do gustu i grafika jakaś zmulona....i te questy taa zabij aqua dzika o jakimś kolorze zdechłego szczura nie xD

A więc to jest jedna z najgorszych gier w jakie grałem. Jak sie zalogowałem i zobaczyłem jak wyglądają postacie już byłem strasznie zniechęcony ale zrobiłem postać i jak raz sie zalogowałem do gry na 30 sekund to już potem gra nie była odpalana

Sam w to nie grałem, ale Cie nie rozumiem, wolisz na spocie nonstop moby bić? Zero myślenia tylko klikasz i bijesz?

tak to lubię , a gry mmorpg są raczej po to żeby grać z kimś więc zabawniej jest zginąć z kimś z głupoty niż tak sam

w dofusie tylko bijesz moby i jakoś dobra gra to jest dla mnie, a w metinie tylko questy i questy, owszem, lubię gry z questami, ale nie takie gdzie tylko na questach mozna level wbijać i cały czas questy i też bezmyslnie chodzić po całym świecie do NPC i spowrotem lub znaleźć jakiegoś dzika, a dzików jest z 10 gatunków

grałem w 16 gier mmorpg z czego chyba 5 misie spodobało, bo były questy i był też exp normalny na potworkach

Grałem w Metina i miałem 14 lvl. Biłem go chyba 2 dni i po tych dwuch dniach skończyłem grać. Moja opinia na temat tej gry jest taka, że: jest fajna tylko nie przypadła mi do gustu ;) .

Gra jest super według mnie ale może znudzić. Zrobiłem se 11lvl i się znudzieło. Pogrywam od czasu do czasu. Ale tera qesty są nudne bo trzeba dużo łazić od jednego świata do drugiego. I czasem za proste potwory nawet te na 20lvl.

Jedynym minusem METIN-a 2 to że zajmuje pól GB, ale gram i jakos mi sie podoba. Z tego co tam wszyscy pisali to metin ma dosyc zle opinie ale to wasza sprawa xD

Gra to kompletne dno... Zabij 10 wilków potem zabij 10 głodnych wilków, zabij 10 głodnych alfa wilków, zabij 10 niebieskich alfa wilków, zabij 10 alfa wilków, i tak przez całą gre. Skille wszystkie wyglądają tak samo jedynie wraz z poziomami zmienia sie ich kolorek, grafika to też dno.

hahah metin pól mojej budy w to łupie i uważa to za bóstwo.

Totalny chłam

Nie wiem czemu tak na metka `bluzgacie` ^^ nie jest taki zly, gralem, ale juz nie chce , teraz gra tam wiecej dzieci, a niemcy chca se zarobic robiac nowe servery

Nowy serv - zarobek, wykupują IS i chca byc top1

Ogolnie metek dla mnie jest fajny xD

w 2dni zrobilem sure 37lvl xDD

Bylo fajnie ale juz nie wroce :)

4/10 ze zwgledu na dzieci i IS

Według mnie porażka gier mmorpg

Bardzo dużo dzieci.. i ciągły grind questy pisane na kolanie

moja ocena 4-10

Metin jest fajny. Ale zaczyna mnie wku***** :angry: to że trza zniszczyć metin bitwy to po prostu ŻAL!!! <_< <_ src="<fileStore.core_Emoticons>/emoticons/nowe_dry.png" alt="<_<"> . Mam teraz 14lvl wojem i teraz to gra sie nudzić zaczyna jednak. Teraz se nowego szamana zrobilem na 13.CH4. I jak na razie jest za***isty. :rolleyes:

Każdy kiedyś był dzieckiem neo =) M2 był mojim 2 mmo , grałem do 34 lvl . Ahh... ale głupi bylem . Przyznaje się ze kiedyś bylem dzieckiem Neo :P

grałem ale nie byłem taki jak pan Up ;) Miałem 2 lvl i skończyłem grać dla innych gier MMORPG

spoko gra ;] polecam. mam na Sell 66 woja body shinso S1 moge zamienic za jakies konto w fajnej grze MMORPG jak cos GG 4582264;]