Ten temat a wlasciwie 1 post jest doskonalym przykladem hejtu. Dostawanie bana za niezgode z oceną Guru albo krytykowania go.
Ja to robie caly czas a jakos bana nie dostalem (przynajmniej nie za to xD, ta akcja z telekinezą była tego warta). Tylko zamiast pisać "guru to ******, znowu gowno wie a sie wypowiada bla bla bla", robie to w dosc kulturalny sposob (glownie) i pisze dlaczego tak. Choc czasem przekonuje mnie do swoich racji, ale no coz, mimo że mnie przekonal trzeba brnac dalej ![:P]()
Jesli chodzi o warny to mozna sie przyczepic tylko o to, ze nie sa "rozdawane" sprawiedliwie. Warnów za darmo się nie dostaje, ale czesto dostaje 1 uzytkownik, a 2 już nie mimo że też powinien.
Newsy robione są głownie po to by były odsłony i $$$, co 2 news jest praktycznie o niczym.
Guru też niestety zrobił sobie "bloga" w postaci newsów, bo czesto zamiast jakichs sensownych informacji o grze pisze swoją przydługa ocene.
Aczkolwiek mi to nie przeszkadza, bo odcedzam sobie ważne informacje po czym oceniam czy gra warta spróbowania.
Btw. Zacznijcie dawac bany a nawet permy ludziom ktorzy zakladaja konto po to tylko by spamować reklamami/ refferalami.