Takich ludzi jak DarknesThieft to ze świeca szukać, w przeciwieństwie do innych to coś robi, niektórzy tylko zbierają ekipy i myślą, ze wszyscy za nich cos zrobią naprawdę podziwiam takich ludzi jak DarknesThieft... A ty Aquendan jeśli jesteś taki mądry to pokaz nam swoją grę, na pewno równo się z takimi jak World of Warcraft czy Lineage 2Poza tym na pewno będę grał, gra jest dosyć oryginalna, takie znam tylko trzy (Gost Online, Maple Story i GrandeChase czy jakoś tak) jedyne co bym zmienił to ogólny zarys gry wojowników, magów itd. mamy praktycznie w 98% tego rodzaju gier, to musi być coś innego.Mam nadzieje, iż nie będzie to kolejny projekt który upadnie, bo masz naprawdę wielki potencjal.Z chęcią bym pomógł, jakoś przy grze choć niezabardzo się na tym znam, ale szybo sie uczę, choćby coś wymyślać, questy zarys itp., albo troszeczkę z grafiką.Zycze powodzenia przy tworzeniu...
Wiedziałem że ktoś tak napisze, tylko na to czekałem.
Więc:
1. Czy recenzenci na portalach gamingowych stworzyli kiedyś jakąś grę żeby mogli oceniać? nie. nie trzeba mieć na swoim koncie żadnej gry żeby oceniać. Nie. Jest to forum więc każdy może się wypowiadać, chwalić, gnoić itd.
2. Nie biorę się za coś czego nie potrafię. Za to robie wiele innych ciekawych rzeczy, niektóre równie ciężkie (czy bardziej czy mniej nie porównuje) jak tworzenie gry.
Jak chcesz dalej ciągnąć tę dyskusję to PW. Nie chce spamować na forum.
Pozdrawiam, Aquendan