Mój mmorpg-narazie tworze

Tesli taka paintowa grafika ci się podoba to nie ma sprawy, z przyjemnością mogę pomagać.

Jak coś to napisz na PW, emaila: ritchser@gmail.com lub gg 1587079 :D

Hmm... a gdyby była w klimatach "Future Fantasy" ? Ja bym się pokusił :D

Future Fanatsy to fantasy w przyszłości o ile się nie mylę taa? W sumie pomysł też dobry. DarknesThieft jeśli jeszcze dużo nie zrobiłeś ku swojemu pomysłowi "fabularnemu" to można jeszcze przedyskutować ten temat... dużo ludzi mam dużo pomysłów, a zwyczajne mmorpg jest już monotonne i za bardzo oklepane, choć twój pomysł i tak nie jest zwykłym tradycyjnym mmorpg no, ale można nad tym jeszcze dużo pomyśleć, gdyż głownie to przyciągnie graczy, i będzie ich przy grze trzymać.

Wcześniej przeze mnie wspomniany pomysł cyberpunkowej gry, byłby oryginalny, ale trudno trochę do wykonania, wiec raczej odpada.

Future fanatsy ogólnie według mnie jest an wielkim plusie.

I twój pomysł DarknesThieft jest tez super, ale z życia wiem iż, prawie wszyscy gracze będą dołączali tylko do tych złych, wiec może rasy ludzi by sobie wtedy odpuścić i powstałoby coś na wzór Requiem Bloodymare w świecie 2d co by było po prostu super.

Co ? Future Fanatsy odpada ! nie lubie tych klimatów a to w 1 osobowym teamie prowadzi do opuszczenia projektu choć może kiedyś coś zrobie ... Wy wszyscy piszecie w FF a ja dla szpanu tego posta napisze w Safari :-D

Czyli na razie twój pomysł zostaje i nic tego nie zmieni czy jak? Bo ja jeszcze z chęcią, będę walczył o zastanowienie się nad innym zarysem gry :P xD

Zostaje jak wymysliłem i koniec

Kurcze nie udało się przekonać, nasza porażka :P To może by tak chociaż te złe rasy zostawić (bo ludzie to taka nudna arsa i kto bym tam człwoiekiem grał) xD

Ja bym sobie pograł człowiekiem ...A kto mówił że bestie są tymi złymi ? można też być człowiekiem i do guildi mrocznej ,sekty itd...

Dawaj robimy Star Warsy :mrgreen: trochę za późno na zmienianie pomysłu i fabuły. No właśnie fabuła też musi być dobra, tylko nie taka jak w metinie. Radzę też unikać mrocznych lordów chcących panować nad światem.

Pograł bym sobie w Star Wars'a ale w taką strzelane przez neta ... A co do lordów a czemu nie jak ktoś będzie w mrocznej gildi jakiejś i będzie miał najwyższy lvl to niech sę będzie... :-p

Pograł bym sobie w Star Wars'a ale w taką strzelane przez neta

patrz temat MB2 , gdzie sna forum...:)

DarknesThieft ile ty masz lat ?

Do adminów: pytanie jak najbardziej związane z tematem ;>

Nie wiem po co ci ta informacja ale mam 23 lata a to że lubie grać w gry to co ? hee juz nie moge? , lubie strzelać jak i w realu jak i w grze (ps.Mam wiatrówke oraz Marker) No i pamiętam jak się fajnie w quake 3 grało ...

Ja bym pograł w SW mmorpg ale nie mb2. Co by to była za fabuła. Wyobrażasz sobie gracza, który jest lordem i jednocześnie mieszkańcem miasta? ;p Jak już masz ich robić to jako NPC obok Guild masterów :->

Mi też nie podoba się "future-fantasty" i "cyber-punk". Niech zostanie tak jak jest!

Pytanko , kiedy gra wejdzie w fazę beta ?

Jak ją wykonam ...

Aha mam bardzo dobrego grafika : Ritchser'a

Niedługo nowe screeny

Nie mogę się doczekać :->

Mr. Hania,

Fizyka w MMO? Raczej nie da rady...

nie bardzo - fakt nie ma gry ktora mialaby pelna fizyke, lecz tylko jej elementy,

ale gdyby ich nie bylo to np w wowie kazdy strzal z luku, uderzenie mieczem czy

czar bylby 100% - poza tym co stoi na przeszkodzie zeby zrobic fizyke w mmo ?

fakt maaakabrycznie zwieksza ruch miedzy serwerem a klientami ale sie da

DarknesThieft, eee tam ASG i ostra bron to jest cos - marker z "kulfonem" to przezytek

pamietasz Q3 ? hehe ja pamietam jak gralem w skortch'a, doom'a czy Q1 - Q1 to perzelom byl w silnikach 3D tak nawiasem mowiac :D

bardzo mi sie podoba twoj zapal - chcesz cos zrobic, nie tak jak niektorzy zerzna calkowicie wszystko , zrobia w php, html posiekany, ledwo dziala i kaza zachwalac - a o tym ze jest to klon innej gry to nie wspomne ;)

(jestem nieco znany z moich cietych opinii i komentarzy o takich pseudo"produkcjach") :P

w pelni popieram i pochwalam - cos konkretnego

niestety nie mam za wiele wolnego czasu, kazda wolna chwile staram sie wykozystac na odpoczynek, jednak praca po 18h meczy ...

bo z checia pym ci pomogl w tym projekcie bo zapowiada sie bardzo optymistycznie :)

trzymam kciuki - nie zawiedz nas ;)) /emoticons/nowe_tongue.png" alt=":P" srcset="/emoticons/tongue@2x.png 2x" width="20" height="20">

pozdrawiam

Heh w q1 też grałem ale najbardziej mi się 3 podoba ...

A co do pracy ehhh ja też pracuje jednak mam czas wyjśc na dwór na impre i posiedzieć przed pc'tem ...