Mój mmorpg-narazie tworze

jak dla mnie q2 - 1 to "klasyka" a a3 zbyt "kosmiczna" ....

co do mojego czasu - niestety tak to juz jest jak sie zachcialo miec firme ;)

tak czy siak w domku mam wlasny kalkulator - tzn 1,5 tony serwera :)

ibm, compaq, siemens i dell - do tego wiadomo biblioteki danych dlt, macierze,

switche i routery cisco, nortel czy linksys tak ze mam czym sie bawic ;)

w twoim wypadku najlepiej byloby dogadac sie z jakas firma hostingowa,

tzn zebys wykupil wirtuala a nie dedyka - no mysle ze 700 zl / m-sc nie bedziesz mial

na dedyka - za to standardowo umowy i regulaminy zabraniaja na wirtualach

tworzyc gry online - a nawet jak nie ma to podciagaja to pod artykul o nie obciazaniu

zbytnim zasobow serwera ze wzgledu na innych uzytkownikow

mimo że to może być ciekawe maple story jest trochę dziwne . Ale życe powodzenia

No no może wyjść z tego naprawdę coś ciekawego !!!

Jak już skończysz napisz 12676072 !!

UP. A po co ?

Heh screen już nie długo grafik pracuje :P

zycze powodzenia

Oj pracuje pracuje, na początku jak mnie DarknesThieft we wszystko wprowadził to w jeden dzień kilka grafik zdążyłem zrobić, ale w ciągu tego jednego tygodnia się trochę rozleniwiłem, chociaż już od kilku dni próbuje zrobić postać (trudna sprawa, ale chyba jakoś podołam). Ogólnie podsumowując to czekam na tego screena tak samo jak wy :D

Ritchser niestety nie mogę dać screen'a bez postaci twojej bo ta co jest , jest za duża ...

Jak zrobisz jakieś podtawowe rzeczy w odpowiednio dużej liczbie to potem z górki,ogólny trend jest taki że jeden potwór po przeróbce wygladu,dodania nowych kolorów i silniejszych statów to starcza na sporo miejscówek,zmieniasz jeszcze kolor trawy i już nie jest monotonnie (o ile akcja nie dzieje się na innej planecie i ogólnie trawa jest innego koloru). :-?

ps. był ktoś w brzuchu wielkiego robala w LaTale?jedna z lepszych miejscówek jakie ostatnio widziałem ale po wykatowaniu tych paru stworów w niej siedzących dosyć szybko męczy

O, grafik. To teraz będzie już z górki ^_^ Z niecierpliwością czekam na nowe obrazki z gry... Może jakieś rysunki koncepcyjne?

Rysy koncepcyjne to bardzo fajny pomysł. Podajcie kilka :)

A tu hyc grafik się upił i nie wiem gdzie leży jak się doczołga do kompa i będzie łaskaw mi powiedzieć co się z nim dzieje będzie mi miło

Widocznie chciał uczcić swoje arcydzieła :mrgreen:

Grafik był ale się zmył ... A raczej zmyli go ... Coś tam gadał o bierzmowaniu no ale bez jaj tak bez słowa odszedł od projektu ?...

Dobra po ciężkim tygodniu mogę powiedzieć, ze w ta niedziele postać będzie gotowa :P Wiem, ze w ten tydzień się nie odzywałem, jakoś tak wyszło... wiec nie martwcie sie ;] Ogólnie już prawie wszystkiemu podołałem, zostało kilka drobiazgów do zrobienia, ale te oczy tak cholernie trudno zrobić, na razie to wygląda tak, ze przez same oczy, ten wygląd jest bardziej zbliżony nie do człowieka, tylko raczej człowieko-muchy. W sumie to przez ten tydzień ch**a zrobiłem mam nadzieje, ze po postaci znowu nabiorę starego tempa, wtedy nawet po kilka rzeczy dziennie umiałem zrobić :P

Człowiek-mucha to może być rewolucja w świecie MMORPG :D

To jest myśl ,dodamy mu że jak będzie atakował to tylko super sound atakiem (będzie śpiewał ) muchy muchy z kosmosu !

To może obrazu zróbmy pokemon online xD

Ok

//Uważaj, za następny tego typu post poleci ostrzeżenie! - R3m4ke

Regulamin 2.3

//Od razu daje się ostrzeżenie - Mr. Hania

//Hania grrr ciekawe czemu moderatorzy warna nie dostaną ? (już palcami wytykać nie będę)

Darknes mam nadzieje że nie poszedłeś w ślady grafika :mrgreen:

Oki postać zrobiona wiec nie macie się co martwic ;]