> Multigaming Guild ArmoredSaints <

link : http://www.dragonnes...&sub_id=ad3Â Â /Jest jeden serwer .@NomadAssasin bedzie wprowadzony najpredzej w przyszlym roku moze na wakacje. Na razie musisz sie zadowolic wojownikiem, clerykiem, magiem lub arczerem Za miesiac lub dwa Akademik dojdzie z bronia palna
akademik powiedzmy za tydzień lub dwa kali za rok lub 2 assassin za 5-6 lat cal lvl 70 za 5 lat xD

Assassin w przyszłom roku na wakacje? Nie ma nawet takiej opcji, w przyszłym roku na wakacje to będzie Kali i 60 cap. Według jednego z GM'ów EU we wrześniu będzie academic a październik/listopad będzie 50 cap, chociaż może i academic i 50 cap wejdą we wrześniu bo zmieni się wydawca gry, więc jest szansa, że w celu ściągnięcia graczy zapewni taki update. Jeśli na serwerze eu zacznie się update w normalnym tempie to do wakacji przyszłego roku dostaniemy Kali i 60 cap a do wakacji 2015 będzie Assassin i 70 cap.

sorry za offtop ale nie uwazacie ze przesadzacie z reklama? to zaczyna przypominać spam...

Jak ci przeszkadza to nie udzielaj sie w temacie po prostu. Nie zwracaj na nas uwagii.

bez reklamy nie ma ludzi do gry. Zazdroscisz ze ludzie chca grac w drago nesta ze mna a nie chca w raiderza z toba ? Mam takie wrazenie.

@Fervo

DragonNest 2 w produkcji wiec z jedynka musza przyspieszyc. A co ma GM do gadania ? To zwykly ludz a nie wydawca.

Badzmy dobrej mysli przyjacielu :)

co ty gadasz queshua skoncz takie wymysly siac bo trace do ciebie szacunek....

co ma moje granie do waszego ?

napisałem gdzieś grajcie ze mna a nie w DN ? Stary bez przesady zachowuj sie i nie wymyślaj zreczy ktore się nie wydarzyły

Liczy się szacunek ludzi ulicy ^^

Skoro coś Ci przeszkadza to pisz pw a nie na forum.

Bez reklamy nie ma zainteresowania.

Zmywam się będę w niedziele wieczorem.

PS. Jak ktoś chce trollować, hejtować lub ktoś ma problem niech nie śmieci tutaj w temacie tylko napisze mi pw lub wejdzie na ts3 i powie mi to bezpośrednio.

Pozdrawiam Qeshua

Queshua, jestem w stanie zaoferować pomóc przy forum i jeżeli jest potrzeba to przy stronie głównej także. Pisz gadu lub priv.

@FervoDragonNest 2 w produkcji wiec z jedynka musza przyspieszyc. A co ma GM do gadania ? To zwykly ludz a nie wydawca.Badzmy dobrej mysli przyjacielu

Jeszcze kupa czasu minie zanim w ogóle wydadzą DN 2 nie mówiąc o tym kiedy zostanie to wydane w Europie. GM nie ma nic do gadania odnośnie update, tyle że on powiedział jakie są plany odnośnie aktualizacji, ma kontakt z ludźmi odpowiedzialnymi za akutalizacje więc chyba coś tam wie c:

Jak wspominałem wcześniej, piszę się na sekcje do LoL'a 30lvl Silver 3 Nordic nick: Hashyk Zmc

@HasHMakeR

Jedną drużynę mamy już gotową, zrobioną i na niej gramy lecz jesteśmy dalej otwarci na nowych ludzi, ponieważ planujemy zrobić druga równloegłą. Wymienialibyśmy się informacjami i pomagli wzajemnie ws. buildów, taktyk itd. Także dalej zapraszam.

Na ts3 będę po godzinie 20.

Możecie mnie dodać na "rezerwe" drużyny 1 dopóki nie powstanie 2 ?

Gram głownie Mid/Adc

Witam pare ludzi zgłosiło się do Dragon Nesta czemu nikt z was nie wbija na tsa my juz gramy narazie nas 3 w gildii wbijać na tsa!!!

Jestem zainteresowany dołączeniem do League of Legends..

W LoL'a gram około rok./ pomijając że gram w Dote 2.

Zazwyczaj gram na Supporcie lub middle lane. Moim ulubionym support to Leona.

Teraz coś o sobie..

@up Siemka, aktulanie jedna drużyna do gry w LoLa jest pełna ( 5 graczy ), ja mam za zadanie stworzyć drugą także jeśli masz czas to wbij na ts'a i napisz do mnie ( nick Hermod)

Proszę o ts-a do Dragon Nest. Miałem dostać zapro do gildii, rozmawiałem z kimś na ts-ie ale zgubiłem namiary :<

@Edit

Jeżeli jest ktoś obecny w tym momencie w dragon nest albo ma zamiar pograć to mój nick Nomad01

ip tsa masz w Sygnaturze Qeshua haslo na kanal podam na tsie bo jestem aktualnie na nim pozdrawiam

@Hesner

To jest internet, tutaj takich rzeczy o sobie nie mówisz. Jesteś jeszcze młody, nie wiesz wielu rzeczy. Internet to coś PUBLICZNEGO, nie opowiadaj o tym, że miałeś operacje, cukrzyce. Wyglad tez pomin. Dokladne miejsce zamieszkania tez pomin, wystarczy wojewodztwo/wieksze miasto najblizej ciebie. Szkola, poza ewentualnym kierunkiem studiow tez malo jest interesujace.

Musisz nauczyc siebie sprzedawac jesli juz chcesz pisac o sobie :)

Siedzę i czekam na tym tsie. i nikogo nie ma o.O

Wczoraj czy tam przed wczoraj miałem dostać zaproszenie do gildii nadal nie mam :>

Ktoś wgl gra w tego dragon nest-a ?

Zapraszam wszystkich chętnych do sekcji Dragon Nest EU na TS3 (dane w sygnaturze Qeshua), gildia się powoli powiększa, ale nadal przydałoby się więcej ludzi do party ;).

Witam,

Wrocilem z poprawin i mozna spokojnie do mnie pisac pw o gildie :)

Aktualnie max lv w gildii 25lv , srednia lvl 18lv :)

Zainteresowanych zapraszam :)

Sekcja Dragon Nest narazie nieliczna... Ale mam nadzieje że się rozwinie bo nie ma z kim latać i robić misji. :<

Poczatkowe insty mozna robic spokojnie solo do poziomu hard :)

ja bd dzis po 17:00 gral i pare osob bedzie wiec cos ogarniemy razem :)

pamietaj nie wazna jest ilosc ale jakosc :)

mykam do roboty cya ^^