> Multigaming Guild ArmoredSaints <

no Dokładnie mam nadzieje ze ekipa z dnia na dzień sie rozwinie Zapraszam na tsa ja będę za jakies 30 min bo teraz afk ale jeśli ktoś chętny dołaczeniem do Sekcji Dragon Nesta Zapraszamy Serdecznie !!!!

Xarro nasz kochany promotor ^^

Za 5h bd w domu wiec popisnieny dziś z lvl.

Jak ktoś nie miał styczności z DN to zapraszam na ts3 z mojej sygnatury. Chętnie wszystko wytłumaczymy.

Przypomnę ze sekcje FFXIV i LoLa jada pelna para. Dalej szukamy tam ludzi.

Sekcja LoL'a poszukuje ludzi do drugiej drużyny. Dawać chłopaki, multigaming się rozwija :)

Ja bym był chętny na 2 drużynę do lola.

Aktualnie gram na EU West. Ale jak trzeba to przejdę na inny. Nie jestem jakimś pro elo graczem, ale 30lvl mam i jakieś doświadczenie.

Jak wspominałem też z chęcią dołączę do drugiej drużyny.. a w LoL'a gram z rok.. więc doświadczenie mam. Gram na supporcie/middle.

tez sie piszę do 2 druzyny jako adc a i rozmawialem juz na ten temat z ktoryms z waszych ziomkow na ts'ie

Wszystkich zainteresowanych zapraszam na ts3. Liderem drugiej drużyny zostanie najprawdopodobniej Hermod ( taki ma nick na ts3) w LoL'u jego ign to: Adamtojakuza. Gramy na platformie Nordic/East. Zaznaczam, że rekrutację przeprowadzamy na ts3 także proszę tam wchodzić.

Aktualny skład teamu to :

Adamtojakuza ( ja ) - tank

HashMakeR- adc

Hesner- supp

Sheitah- mid

Qintaro- jungler

Oki, full team jest :)

Zasmakowałem każdej linii, i stwierdzić muszę, że najlepiej czuje się na midzie bądź topie, od biedy support.

Na Nordic East nie mam konta, wiec bym zaczynał od 0 :<

@Down: własnie już zostało zużyte. Z East na West.

@Edit: mała poprawka, znalazłem jakieś nubskie konto, zakładane nawet nie wiem do czego. W kazdym bądź razie ma 12lvl! :P Nick ingame Sheiver

a nie masz czasem darmowego transferu ? z westa na east ?

Sheitah mam dla Ciebe propozycję: Dalibyśmy Cię narazie na rezerwę bo brakuje Ci 30-tki, podlevelujesz i wbijasz do składu.

Witam, jeżeli brakuje wam junglera to na drugim koncie mogę do was dołączyć.

Oki tylko podaj nick i mozna grac :)

@Sancio Sheitah otrzymal odemnie konto 21 lv jbc

Już go dzielnie lvluje na 30 jak tylko dam rade :)

mógłbym grać w rezerwie albo na 3v3 ;) ale ping mi skacze

No to super, dobrze, że pomagacie sobie jak możecie.

Nie spodziewalem sie ze tak szybko ludzie sie zainteresuja moim multigamingiem :)

Jestem zachwycony postepami :)

Srednio 22 osoby siedza na ts ! To juz cos ! :)

Aktualnie lecimy z DragonNestemEU, FinalFantasyXIV oraz LoLem. War Thunder czeka na graczy.

W planach mam nowe sekcje ale o tym niebawem :) Napewno cos sie znajdzie dla fanow klasyki, fantasy oraz pokemonow :)

Pozdrawiam Qeshua

A ja mam takie pytanko. Czy Multigaming na zamiar stworzyć swoje forum? czy też portal? ;>

Bo powoli zaczyna cieszyć się sporym powodzeniem :P

Queshua wspominał że odpali stronę i forum multigamingu o ile będzie pewny, że on wypali. Myślę, że w pewnym stopniu już wypalił także żsądzę, że w niedalekiej przyszłości doczekamy się strony i forum :)

Wszystko w swoim czasie :]

Na razie afiszujmy się tutaj :]

Teraz skupmy się na zaistnieniu w świecie mmo, stwórzmy tradycje, legendę o ArmoredSaints ! Przecież tak to dumnie brzmi.

Dalej...

Oficjalnie ogłaszam ze sekcje C9 zamykam. Zainteresowanie było zbyt niskie aby to ciągnąć. Być może WarThunder też upadnie no chyba ze lider tej sekcji bardziej się postara. Poprawki do notki w pierwszym poscie poprawie jutro.

Aktualnie szukam 2-3 gier co uzupełnia multigaming.

Na mnie juz czas. Dobranoc i do jutra :]