> Multigaming Guild ArmoredSaints <

Czyli został nam Dragon Nest i LoL ?

To trzeba zrobić jakąś ankietę może czy coś i 2/3 najwięcej oceniane gdy dodamy ? a reszta będzie w rezerwie ?

Realm of The mad god Dodajcie ;)

@Nomad Jest jeszcze Finał Fantasy :)

Wieczorem podam parę propozycji gier mmorpg, może jakiegoś mmogps-a.

Z tej listy wybierzemy 2 tytuły głosując na nie. 3 dodatkowy wybiorę sam.

ps. Lol i FFXIV jada pelna para !:-]

Aktualnie brakuje ludzi do DragonNesta i WarThunder. Skoro się zglaszaliscie to dlaczego nie wbijacoe na ts? Nie ładnie :]

Jako lider sekcji DN przypomnę ze jest 8 graczy w gildii a my chcemy więcej. Przydałby się cleryk jakiś :]

Do mnie zgłosiło się kilka osób które nie wchodzą na tsa a ni nie odpisuja wiec nie wiem co z tym war thunderem nie ma organizacji na tym forum przerzuce sie chyba na DN EU bo tam mam 4 lvl wariora chociaz moge cerykiem qeshua zagrac xD

ALe amm propozycje może sekcja Path of Exile co wy na to ?

Spróbuj lepiej się zareklamować jako lider sekcji to może ludzie przyjdą.

Ja powoli załatwiam stronę i forum plus ogarniam dragon nesta.

Jak pisałem wyżej wieczorem ogłoszę gry na które będziemy głosować.

Maxmuso więcej ogaru i utrzymasz sekcje. Ja ci pomogę w pewnym stopniu :]

dzięki obiecuje Bd troche ogaru ale ludize się reklamują ze bd grac a ja ich nie spotykam

więc pytam się teraz wolicie War Thunder czy bd powyzje 5 chetnych na path of exile od początku ?:D

Piszcie do mnei na pw badz tu ^^

Jeżeli drużyna 2 w lolu ma pełny skład to może czas zacząć kariere ? :D

ja to bym pograł w ddo :< ale mnie i te gre wszyscy flamują i hejtują

Przydałaby się jakaś porządna gildia w Gw 2

Hesner +1 a najlepiej na underworldzie ^.^

Może, ale lepiej chyba na Blacktide ;D

Wrocilem z pracy wlasnie.

Za jakas godzine podam liste mmo z ktorych wybierzemy odpowiednie dla Nas :)

Oto link do głosowania :

http://mmorpg.org.pl...sowanie-na-mmo/

Zapraszam serdecznie :)

Siema jestem Hadiri

Jesli chcecie jeszcze mnie zobaczyc to piszcie ze tak :rolleyes:

Zartowalem Hadir Witamy na forum ;D

Odswiezam i przypominam ze ciagle szukamy nowych członków.

Gorąco polecam nasze najliczniejsze sekcje jakimi są LoL i FinalFantasyXIV. Zapraszam również do DragonNesta ! Zabawa na arenach jest przednia :] Również War Thunder rekrutuje, wspomozecie?:]

W Piątek powstaną nowe sekcje wiec będzie nas jeszcze więcej ! Więcej zabawy ! Więcej możliwości ! Więcej wszystkiego ! Sprawdź czy ogarniesz To !

Aktualnie wszyscy czekamy na nasz portal i forum. Wiec Panie i Panowie zaistniejemy jako prawdziwy oficjalny multigaming ! Na bank będzie nabór na modów i adminow.

Pozdrawiam ciepło,

Qeshua

Chętnie przyłączyłbym się, ale w Neverwinterze. Wszystko inne mnie odrzuciło szybciutko. Pozdrawiam was czule i obyśmy się spotkali w pikselowatym świecie.

Myslalem o Neverwinterze.

Jak War Thunder sie nie utrzyma to pomyslimy o zmianie gry na inna , byc moze na Nevera.

A może sekcja do smite'a?

Narazie wygląda to tak, że ile chętnych tyle gier, i wychodzi że jest tylko 1 osoba na dany tytuł.