Czyli został nam Dragon Nest i LoL ?
To trzeba zrobić jakąś ankietę może czy coś i 2/3 najwięcej oceniane gdy dodamy ? a reszta będzie w rezerwie ?
Czyli został nam Dragon Nest i LoL ?
To trzeba zrobić jakąś ankietę może czy coś i 2/3 najwięcej oceniane gdy dodamy ? a reszta będzie w rezerwie ?
Realm of The mad god Dodajcie
@Nomad Jest jeszcze Finał Fantasy
Wieczorem podam parę propozycji gier mmorpg, może jakiegoś mmogps-a.
Z tej listy wybierzemy 2 tytuły głosując na nie. 3 dodatkowy wybiorę sam.
ps. Lol i FFXIV jada pelna para !:-]
Aktualnie brakuje ludzi do DragonNesta i WarThunder. Skoro się zglaszaliscie to dlaczego nie wbijacoe na ts? Nie ładnie :]
Jako lider sekcji DN przypomnę ze jest 8 graczy w gildii a my chcemy więcej. Przydałby się cleryk jakiś :]
Do mnie zgłosiło się kilka osób które nie wchodzą na tsa a ni nie odpisuja wiec nie wiem co z tym war thunderem nie ma organizacji na tym forum przerzuce sie chyba na DN EU bo tam mam 4 lvl wariora chociaz moge cerykiem qeshua zagrac xD
ALe amm propozycje może sekcja Path of Exile co wy na to ?
Spróbuj lepiej się zareklamować jako lider sekcji to może ludzie przyjdą.
Ja powoli załatwiam stronę i forum plus ogarniam dragon nesta.
Jak pisałem wyżej wieczorem ogłoszę gry na które będziemy głosować.
Maxmuso więcej ogaru i utrzymasz sekcje. Ja ci pomogę w pewnym stopniu :]
dzięki obiecuje Bd troche ogaru ale ludize się reklamują ze bd grac a ja ich nie spotykam
więc pytam się teraz wolicie War Thunder czy bd powyzje 5 chetnych na path of exile od początku ?
Piszcie do mnei na pw badz tu ^^
Jeżeli drużyna 2 w lolu ma pełny skład to może czas zacząć kariere ?
ja to bym pograł w ddo :< ale mnie i te gre wszyscy flamują i hejtują
Przydałaby się jakaś porządna gildia w Gw 2
Hesner +1 a najlepiej na underworldzie ^.^
Może, ale lepiej chyba na Blacktide ;D
Wrocilem z pracy wlasnie.
Za jakas godzine podam liste mmo z ktorych wybierzemy odpowiednie dla Nas
Oto link do głosowania :
http://mmorpg.org.pl...sowanie-na-mmo/
Zapraszam serdecznie
Siema jestem Hadiri
Jesli chcecie jeszcze mnie zobaczyc to piszcie ze tak
Zartowalem Hadir Witamy na forum ;D
Odswiezam i przypominam ze ciagle szukamy nowych członków.
Gorąco polecam nasze najliczniejsze sekcje jakimi są LoL i FinalFantasyXIV. Zapraszam również do DragonNesta ! Zabawa na arenach jest przednia :] Również War Thunder rekrutuje, wspomozecie?:]
W Piątek powstaną nowe sekcje wiec będzie nas jeszcze więcej ! Więcej zabawy ! Więcej możliwości ! Więcej wszystkiego ! Sprawdź czy ogarniesz To !
Aktualnie wszyscy czekamy na nasz portal i forum. Wiec Panie i Panowie zaistniejemy jako prawdziwy oficjalny multigaming ! Na bank będzie nabór na modów i adminow.
Pozdrawiam ciepło,
Qeshua
Chętnie przyłączyłbym się, ale w Neverwinterze. Wszystko inne mnie odrzuciło szybciutko. Pozdrawiam was czule i obyśmy się spotkali w pikselowatym świecie.
Myslalem o Neverwinterze.
Jak War Thunder sie nie utrzyma to pomyslimy o zmianie gry na inna , byc moze na Nevera.
A może sekcja do smite'a?
Narazie wygląda to tak, że ile chętnych tyle gier, i wychodzi że jest tylko 1 osoba na dany tytuł.