Szczerze to wezcie sie za 2 gry porzadnie , bo naprawde wszystko jest na zasadzie : dzis zbieramy ludzi do gry xx za 3 dni zostaje ta gra usunieta z powodu malej ilosci graczy. Za bardzo rozdrabniacie sie na tryliard tytulow . Stworzcie solidne podstawy, a pozniej rozbudujcie dalej . Bo jak narazie "znany " multigaming jest z tego ze zmienia gry jak rekawiczki . I nie jest to docinek tylko naprawde taka rade z mojej strony .
> Multigaming Guild ArmoredSaints <
dziekuje za rade
Z jednej strony ma racje za dużo tych tytułów ale mimo wszystko te trzy sekcje się utrzymują I rozwijają.
To dopiero poczatek i stawiam pierwsze kroki jako niedoswiadczony
Krytyka sie przyda
3 Sekcje dzialaja pelna para wiec nie ma obaw o zakonczenie kariery
Liderowie sekcji pracuja tak jak trzeba i nie ma problemow
Po za tym jest z kim gadac na ts3 ^^
@Nomad
Mamy juz 2 lvl gildi, nowe logo, i kolejnych czlonkow ! Powoli i caly czas do przodu jak to mawial Jacek Krzynowek ^^
Jak narazie multigaming się rozwija. Ciekaw jestem tylko Queshua jak tam strona i forum ? No i taka moja mała sugestia przydałaby się inspekcja czasami żeby ludzie poznali lidera multigamingu bo narazie to wiedzą, że jest jakiś gośc ale nie wiedzą nawet kto to.
Stronka i forum są w trakcie kreacji =) bedzie to wstępny projekt na solidnym silniku ze tak się wyrażę :]
Nie będzie to amatorska robota.
W planach mam zebrania liderów i raporty co tygodniowe.
Ponadto meetingi nie zaszkodzą :]
Dziś jestem Pan X jutro Pan Master ^^ hah.
Fakt mój błąd ze od razu się wszystkim nie przedstawiłem ale codziennie pracuje po godzinach wiec sam rozumiesz. Lecz część mnie juz zna :] Nadrobie to z reszta ekipy :]
Panie liderze a może czas się zająć tym 2 teamem w lolu ? Poza mną, Kaszanka i tym gosciem ktory ma 20 poziom reszta ekipy się nie pokazala na ts'ie ani na lol'u a mysle ze najwyzszy czas juz zaczac grac wspolnie chociazby normale 5 dla treningu
A lider sekcji lola nie rekrutuje juz? do weekendu będzie strona i forum i będzie łatwiej z reklama i naborem New userow :]
Wystarczy ze lider sekcji zareklamuje sekcje na forach mmo ja się pod tym podpisze.
potrzeba czasu aby się wszystko rozkrecilo bo nie od razu Rzym zbudowali :]
Mam troszku obowiązków w domu, w pracy i przy narzeczonej wiec dlatego są sekcje z liderami co odciążają mnie z niektórych obowiązków jak np. Rekrutacja.
Jutro po 20:00 wbije na ts i posłucham was czego dokładnie potrzebujecie a wujek sprobuje to załatwić.
Czas na mnie. Branoc :]
@HasHMakeR Z takimi rzeczami to do mnie, nie do lidera. Tak jak powiedział jesteśmy po to żeby go odciązać. Jutro zajmę się tym teamem, pozbieram info o reszcie. Tylko nie jest wcale łatwo do nich dotrzeć skoro nawet na tsa nie wchodzą.
Dziekuje
Dzień dobry , czas wstawać :]
Dziś na ts3 będę po godzinie 20.
Akurat dziś dzień pracujący hardcorowo.
Wiecie nic na sile. Jak ktoś nie chce siedzieć na kanale to nie. Nie będziemy nikogo zmuszać. Czasem są takie sytuacje ze ktoś poprostu nie ma czasu wbic. Ja to rozumie.
Jak coś cały dzień jestem dostępny tutaj i pw. Wersja mobilna strony się przydaje ^^
Wita,
Jak wiecie glosowanie na gre z ankiety sie zakonczylo.
Wygralo PoE ! a zaraz za nim GW2 a na 3 miejscu Aion.
Postanowilem wprowadzic dwie pierwsze gry jako sekcje probne, aby sprawdzic ktora sie lepiej rozwinie po okreslonym czasie.
Grupa ktora bedzie lepiej prosperowac zostanie pod nasza bandera ! Slabsi beda musieli odejsc ale to nie oznacza ze rozpasc bo udostepnie kanal bez problemu.
Wiec tak, piszcie tutaj lub na pw kto zainteresowany jest gra w Guild Wars 2 i Path of Exile. Dwie powazne gry wiec licze ze ludzie beda walic drzwiami i oknami
Zeby bylo prosciej :
Imie :
+ ( dla potencjalnego lidera ) dlaczego chcesz poprowadzic sekcje i jakie masz doswiadczenie w owej grze ? :
Tyle wystarczy
Pozdrawiam Qeshua
Sekcje juz stoja na ts3 wiec zostalo wybrac liderow i zebrac ekipe probna.
Imie : Michał
Jaka gra : Guild Wars 2
+ ( dla potencjalnego lidera ) dlaczego chcesz poprowadzic sekcje i jakie masz doswiadczenie w owej grze ?
W Guild wars 2 grałem od headstartu. Na poprzednim koncie, które sprzedałem osiągnąłem 80 lvl nekromantą, ale również poznałem dostatecznie dobrze inne klasy - poznałem dużą część gry i sporo rozrabiałem w PvP. A, że miałem ogarniętego lidera tak więc nauczyłem się jak skutecznie grać w trybie WvWvW i prowadzić zerg. Po za tym grałem również w GW1 Prophecies, Factions, Nightfall + Eye of the norn. Więc moja wiedza nie dotyczy tylko mechanizmów ale też historii świata itd. Zdaje się, że nazywa się to lore gry. Ok teraz mam nowe konto więc zaczynam od nowa i jest to myślę dobry sposób na wprowadzenie innych mniej doświadczonych graczy
A moge zapytać gw2 na jakim serwerze??
Bede prowadzil liste zainteresowanych ktora ujawnie w swoim czasie.
Wiec jak pisalem up. pw lub tutaj w temacie skladac podania.
Na pewno nie przejdziecie obojetnie kolo GW2 i PoE !
Przypomne ze juz byc moze w ten weekend ujawnie Wam nasze multigamingowe forum !
@up. Serwer sie ustali jak bedzie konkretna ekipa tak minimum z 6-7 osob.
Imie : Piotr
Jaka gra : Guild Wars2(aktualnie 19 lvl serwer Underworld)
Jeżeli macie zamiar grać na Underworldzie to się chetnie dołącze
Jak sie tutaj w temacie zbierze okolo 10 osob zapraszam na kanal ts3 z sygnatury do pokoju "Guild Wars 2 - na próbe" .
tam ugadamy jaki serwer.
Tak bedzie najlepiej.
A więc tak, z racji iż osoby które się zgłosiły do 2 Teamu w League of Legends były mało aktywne lub w ogóle nie pokazały się na ts'ie/LoLu zarządzam ponowną rekrutacje. Drużyna2 egzystuje oczywiście pod banderą Multigaming'u.
Nasza obecna sytuacja wygląda tak:
Top-NervousKO/Sherfud(rezerwa)
Jungle-DuuBi V3
Mid-Zielin
Adc-Ja
Support-Mr kiss
Jak widać wyżej poszukujemy Jungli,Middera oraz supporta.
Wymagania dotyczące dołączenia do naszej drużyny to :
30 lvl EUNE
Minimum Srebro w solo q
Chęci oraz czasu do wspólnych treningów naszego teamu w lol'u (Jak dla mnie minimum 2-3h dziennie ale jak wiadomo nie każdy zawsze może więc to tak teoretycznie oczywiście)
Ts3 obowiązkowy
Pozytywnego nastawienia i kultury
Serdecznie zapraszam do składania podań niżej.
Sheitah miejsce dla ciebie jest i będzie to tylko kwestia wbicia 30 poziomu wiec spokojnie
Gra:League Of Legends
Mój nick : Mr Kiss
Imię: Dominik
Staż w LoL'a: 1,5 roku.
Preferuję linię mid/support