MythCraft

Dobra moze "Niszczyciele Landrynek"

hehe, szykujemy wam siedzibę ;]

PS. Urodzinki, wymiaaaatam!

OK od poniedzialku mysle bede mogl juz pomoagac na nowo w robieniu serwa. Ale bede pisal bo niewiem dokladnie od kiedy bede mial nowego neta bo teraz siedze na limitowanym ;)

Ja rowniez Wam zaczne pomagac juz od najpozniej piatku, bo wracam w czwartek, ale nie wiadomo czy nie bede za bardzo zmeczony na jakakolwiek prace ;)

Za niedługo zapowiedź, pewnej ciekawej wioski.

Tak wgl. to nam się nudziło i zrobiliśmy dyskotekę, w wiosce.

http://www.youtube.com/watch?v=jO37rdo5-II

@edit

Ten kanał nie jest tylko do serwera, będą się pojawiać tam mapki typu escape, także nie narzekać typu: "do roboty !".

Za niedługo zapowiedź, pewnej ciekawej wioski.Tak wgl. to nam się nudziło i zrobiliśmy dyskotekę, w wiosce.http://www.youtube.com/watch?v=jO37rdo5-II

Chwilę zabawy, a on odrazu na youtube :(

Zapowiedź klimatycznego filmiku, na której czele będzie nowa wioska "Pod Sherwood"

Maże została by założona gildia kupiecka i strażnicy by pilnowali "karawany" , w którym by w ten sposób też zarabiali

Na jakiej wersji będzie działał serwer?Prosiłbym także o link do pirackiej wersji(na google co znajdę to nie działa)

Serwer bedzie dzialal zarowno na wersji Premium jak i Non-premium. Nie podamy Ci linku do wersji pirackiej, gdyz nie mamy zamiaru szerzyc piractwa.

A ja jednak bym wolal bym zeby grali tylko gracze z Premium! ale to juz zalezy od Aetha.

ja bede 8 sierpnia w Angli i juz bedzie praca rwac

A ja mam taką propozycje:

Może by wgrać na serwa moda Freeruner's? Jest w nim sprint (ale tylko troszeczke szybciej się biegnie niż normalnie, żadne speedhacki, że ktoś zapiernicza 50 km/h), można się wspiąć na wysokość 3 klocków, jest też parę nowych itemów (coś w stylu siana na które można wskoczyć niczym w Assassin's Creed i jakieś krawędzie które działają jak drabina). Ludzie lubią AC i serwer z takim modem może przyciągnąć ich.

http://craftsite.pl/przeglad-modyfikacji-the-freerunners/3526 Tutaj jest nieco więcej informacji.

Tak ale tacy gracze jak ja (Walper) czy Texovpl nie maja premium gry (mam problemy z zakupem a tata texova nie ma czasu na takie bzdury) tak wiec ludzie fajniej by było gdyby pirackie też mogły wbijać. :unsure:

@UP

Zgadzam się, ktoś może nie mieć kasy (np. ja) albo coś i już nie może grać? Nieeeee, premium czy nie powinni grać :]

A ja mam taką propozycje:Może by wgrać na serwa moda Freeruner's? Jest w nim sprint (ale tylko troszeczke szybciej się biegnie niż normalnie, żadne speedhacki, że ktoś zapiernicza 50 km/h), można się wspiąć na wysokość 3 klocków, jest też parę nowych itemów (coś w stylu siana na które można wskoczyć niczym w Assassin's Creed i jakieś krawędzie które działają jak drabina). Ludzie lubią AC i serwer z takim modem może przyciągnąć ich. http://craftsite.pl/przeglad-modyfikacji-the-freerunners/3526 Tutaj jest nieco więcej informacji.

Fajny mod, jestem za! :D

Zurek, ty zupo jedna.

Zgadzam się z Twoim pomysłem na 100%, ciekawe rzeczy można robić na tym modzie :D

A to mój kuzyn

:D

A z Zurkiem chcieliśmy zrobić gildie Wiedźmini i zbudować na jakimś wzgórzu Kear Morhen. Będziemy musieli spełnić jakieś znaczne wymogi, aby móc to zrobić?

Myślę że ten mod jest ciekawym pomysłem aczkolwiek czy nie bedzie on sprawiał żadnych problemów?

Na pewno znajdzie sie masa ludzi ktorzy będą skakać jak głupi po budynkach itp...ale muszę przyznać że gdyby na servie powstało coś jak gildia złodziei bądź assasynów to mod ten byłby w sam raz.Moim zdaniem jest troche rzeczy za jak i przeciw temu modowi więc póki co wstrzymuje sie od głosu ,ale musze przyznać że mod zrobił na mnie wrażenie ;) Brawo dla osoby która ładnie go nakręciła no i zrobiła prosty poradnik.

Narazie poczekam na opinię innych.

A ja mam taką propozycje:Może by wgrać na serwa moda Freeruner's? Jest w nim sprint (ale tylko troszeczke szybciej się biegnie niż normalnie, żadne speedhacki, że ktoś zapiernicza 50 km/h), można się wspiąć na wysokość 3 klocków, jest też parę nowych itemów (coś w stylu siana na które można wskoczyć niczym w Assassin's Creed i jakieś krawędzie które działają jak drabina). Ludzie lubią AC i serwer z takim modem może przyciągnąć ich. http://craftsite.pl/przeglad-modyfikacji-the-freerunners/3526 Tutaj jest nieco więcej informacji.

takie cos juz jest w LevelCraft. po wbiciu Dexterity i zalozeniu butow (leprze buty mozna po wyzszym levelu) i gdy sie nacisnie shift to tak sie wlasnie biega, ale to pozwala tylko na szybsze poruszanie sie! OK po obejzeniu filmiku napenwo go zainstalujemy :D bardzo mi sie spodobal. ale to jest MOD i niewiem czy da sie na serva multi dac hmm

Zurek, ty zupo jedna.Zgadzam się z Twoim pomysłem na 100%, ciekawe rzeczy można robić na tym modzie A to mój kuzyn A z Zurkiem chcieliśmy zrobić gildie Wiedźmini i zbudować na jakimś wzgórzu Kear Morhen. Będziemy musieli spełnić jakieś znaczne wymogi, aby móc to zrobić?

Najprawdopodobniej znaleźć lub wybudować dobrą górę :)

jest problem bo nieda sie wgrywac modow na bukkita

Przecież mamy podobnego plugina, tylko jak się włoży buty 0-5 skórzane, 5-10 chainy, 10-15 żelazne, 15-20 złote, 20-... diamentowe (lvle). Sprint na shiftcie, a wyskoczyć można na ponad 5 klocków już na początku, a później szacuje na 40 (na lodzie, hardcore).

Myślę, że jak dobrze pójdzie to dziś ujrzycie (albo jutro), filmik z siedziby gildii (do kupienia prawdopodobnie).

Przecież mamy podobnego plugina, tylko jak się włoży buty 0-5 skórzane, 5-10 chainy, 10-15 żelazne, 15-20 złote, 20-... diamentowe (lvle). Sprint na shiftcie, a wyskoczyć można na ponad 5 klocków już na początku, a później szacuje na 40 (na lodzie, hardcore).Myślę, że jak dobrze pójdzie to dziś ujrzycie (albo jutro), filmik z siedziby gildii (do kupienia prawdopodobnie).

Wdł. mnie ten plugin ssie w porównaniu z Freerunner's :P

A co do Kaer Morhen, to chcemy zbudować je za czasów świetności, a nie zniszczone jak w grze i książce.