MythCraft

Pogrążacie sytuacje Serwera

Dziewczyny mam dla was przykrą wiadomość, kristal ma inną orientację :/

kristaloo.png

joke, wiem nie musiałem pisać do puki jakiś typ co wziął to na poważnie się nie odezwał, tak już śmialiśmy się z kristalem dziwne, że ma dziewczyne -.-

Oczywiście cena będzie chora

A ta cena to w realnej walucie?

@Up LoL?

Jednak postanowilem, ze Was troszke popilnuje. Nie, cena bedzie w walucie, ktora bedzie dostepna w grze. Zaznaczamy jednak, ze ceny beda bardzo wysokie, z powodu, ze kwota bedzie przesylana przez wiecej niz 2 czy 3 osoby, a 20, 50, 100. Myslalem rowniez o latajacych wyspach, na ktorych rowniez bedzie mozna wybudowac wioske dla gildii. Mysle, ze zalozenie tak duzej ''konstrukcji'' bedzie wymagalo sporo kombinowania.

Jestem w trakcie budowania "Drzewnej" wioski, która będzie możliwa do kupienia w pierwszej kolejności dla gildii.

@UP WTF!?

To co kristal ty będziesz chciał do Assassynów ?? Już bardziej Towny ogarniam :D Kto będzie chciał do Assassynów pisac PW do mnie :P

To co kristal ty będziesz chciał do Assassynów ?? Już bardziej Towny ogarniam Kto będzie chciał do Assassynów pisac PW do mnie

W sumie do jakieś gildii chciałbym dołączyć. Będę grał jako normalny gracz w połowie, bez żadnych wspomagaczy typu infinity GOLD albo coś takiego. W razie konieczności np. budowaniu miasta to oczywiste :)

Dla osób którzy nie wiedzą przedstawiam nazwę pluginów, które znajdują się na serwerze:

-Worldedit

-PvPReward

-Questioner

-Regios

-Towny

-SpawnX

-Warpz0r

-WorldGuard

-VIP

-WAR

-System LC(Woodcuting, Scavenger, Range, Dexterity, Combat, Excavation, Forgery, Mining)

-LWC

-ModTRS

-KiwiAdmin

-LevelCraft

-Help

-Hungry

-Ichat

-Iconomy

-Jail

-Jobs

-Authme

-AdminChat

-AdvancedWarning

-Botulism

-BuddyUP

-CastleMania

-Chestshop

-Classign

-CraftBook

-Craftbukkit

-Dreamland

-Ecocreature

-Factions

Będzie można budować własne gildie

Co do gildii, to:

1. Czy założenie gildii wiąże się z kosztami?

2. Czy gildia dostaje za darmo cuboida (albo w ogóle dostaje)?

3. Do kogo się zwrócić w sprawie założenia gildii?

Co do gildii, to:1. Czy założenie gildii wiąże się z kosztami?2. Czy gildia dostaje za darmo cuboida (albo w ogóle dostaje)?3. Do kogo się zwrócić w sprawie założenia gildii?

1. Tak

2. Za darmo, jeżeli budujecie coś dla gildii np. Zamek

3. Jeszcze nie wiadomo, ale najprawdopodobniej u Devanzo(Pabcio16)

już nie umiem się doczekać tego serwera

ja na pewno zagram i mam pytanie czy na serwerze będzie działać white lista??

Dobra jak juz wczesniej wspominalem zrobie gildie o nazwie: Zakon Landrynek.

Kto chce? :D

Tak, na serwerze bedzie dzialac white-lista, aby zapobiegac trollom i innym nieprzyjaznym ludziom. Ja rowniez bede zwyklym, normalnym graczem z ta roznica, ze bede pilnowal Was graczy i ogolnego porzadku na serwerze. Moze i bede zalozycielem jednej z gildii? Zobaczymy :)

1. Tak2. Za darmo, jeżeli budujecie coś dla gildii np. Zamek3. Jeszcze nie wiadomo, ale najprawdopodobniej u Devanzo(Pabcio16)

A te koszta, to mianowicie ile dokładnie?

Hmmm wpadlem na poMysl Aeth :D

Moze by zalozyc taka gildie Straznicza ;P Niewiem czy sie przyjmie ale taka gildia miala by za zadanie pilnowania Miast itd ;) wiecie oco chodzi :)

Mozna by cos rozkminic :)

Jak sie zgodzicie zaloze gildie Srażników ;)

A te koszta, to mianowicie ile dokładnie?

Nie mam pojęcia, jeszcze nie rozmawialiśmy o tym. Nic na serwerze nie będzie do kupienia za realną walutę, oprócz Vipa

Dziewczyny mam dla was przykrą wiadomość, kristal ma inną orientację :/

Po tym poście rezygnuję z bycia przyszłym moderatorem tego serwera (jak jeszcze mnie nie wywaliliście). Sokyre i Kristal, nie chciałem pisać tego wcześniej, ale teraz mam już pewność, że jesteście typowymi dzieciakami, a z takimi na pewno pracować nie będę. Aeth i Devanzo nic do Was nie mam, jesteście spoko, ale póki ci dwaj będą na serwie to coś czuję, że to nie wypali.

Rozumiem, ze opuszczasz swoje stanowisko? Fakt, chlopacy czasami popuszczaja za bardzo hamulce i przeholowuja, ale pracuje z nimi od poczatku i uwazam, ze swoja role spelniaja. Jak wroce zrobie porzadek z nimi i poprosze o usunecie offtopu z tematu. Sharimi, przepraszam za nich w kazdym razie i prosze Cie, abys przemyslal swoja decyzje. W druzynie trzeba zawsze dochodzic do kompromisow, bo w innym wypadku niestety nic sie nie powiedzie.

Aeth ladnie to napisales :D

Dobra jak tam kolega mowil o jakies gidlii straznikow wiec moze "Zakon Landrynek" bedzie gildia straznikow?

Co ty sie tak czepiłes nazwy "Zakon Landrynek" :D

Myslalem o bardziej klimatycznej nazwie jak np. "Templariusze" ;P lub jesli zakon to "Zakon Templariuszy" :D

Dobra moze "Niszczyciele Landrynek" :D