MythCraft

Podajcie komunikat problemu. Domyślam się o co chodzi, ale potrzebuje trochę czasu. Niestety bawiłem się pluginem i mogłem uszkodzić rdzeń komunikatu .

Z tego co zauważyłem,to po rejestracji na forum wystąpił jakiś error z mybb, ale ok zalogować się mogę z tym, że konto musi aktywować admin.

I trochę głupio adres wygląda:) http://www.skill-elite.xaa.pl/mythcraft.pl/

@edit dobra problem rozwiązany:),po prostu musiałem ręcznie wysłać link aktywacyjny.

Wewnętrzny błąd MyBB

MyBB napotkało błąd wewnętrzny i nie może kontynuować.

Typ błędu:

Ostrzeżenie (2)

Treść błędu:

Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/skilleli/public_html/mythcraft.pl/inc/languages/polish/member.lang.php:1)

Plik: inc/functions.php

Linia: 1622

Kod:

1619.

1620. $mybb->cookies[$name] = $value;

1621.

1622. header($cookie, false);

1623. }

1624.

1625. /**

Fragment kodu:

Plik Linia Funkcja

/inc/class_error.php 206 errorHandler->output_error

errorHandler->error

/inc/functions.php 1622 header

/member.php 1056 my_setcookie

oto wam chodzi ?

Tak o to właśnie chodzi i tak samo przy logowaniu xD

Z tego co się skapnąłem każdy to ma :P

Wewnętrzny błąd MyBB

MyBB napotkało błąd wewnętrzny i nie może kontynuować.

Typ błędu:

Ostrzeżenie (2)

Treść błędu:

Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/skilleli/public_html/mythcraft.pl/inc/languages/polish/member.lang.php:1)

Plik: inc/functions.php

Linia: 1622

Kod:

1619.

1620. $mybb->cookies[$name] = $value;

1621.

1622. header($cookie, false);

1623. }

1624.

1625. /**

Fragment kodu:

Plik Linia Funkcja

/inc/class_error.php 206 errorHandler->output_error

errorHandler->error

/inc/functions.php 1622 header

/member.php 1056 my_setcookie

Odwiedź Polski Support MyBB aby uzyskać pomoc.

Wiecie o co z tym chodzi?

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

I jeszcze jedna sprawa, teraz w listopadzie kończę 14 lat. Mogę startować na moderatora serwa?

Błąd będzie naprawiony jutro. Co do Ciebie Jurecki to myślę, że tak.

Tak na marginesie zrobiłem dla was taki obrazeczek fajny :D

łapcie linka poniżej.

Reklama_Tak_jak_By_xD

Czym ty to robisz??

Miriadel trzabyło cos zrobic bardziej z minecraftem :D

Z tego co się skapnąłem każdy to ma Wewnętrzny błąd MyBBMyBB napotkało błąd wewnętrzny i nie może kontynuować.Typ błędu: Ostrzeżenie (2)Treść błędu: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/skilleli/public_html/mythcraft.pl/inc/languages/polish/member.lang.php:1)Lokalizacja: Plik: inc/functions.php Linia: 1622Kod: 1619. 1620. $mybb->cookies[$name] = $value; 1621. 1622. header($cookie, false); 1623. } 1624. 1625. /** Fragment kodu: Plik Linia Funkcja /inc/class_error.php 206 errorHandler->output_error errorHandler->error /inc/functions.php 1622 header /member.php 1056 my_setcookieOdwiedź Polski Support MyBB aby uzyskać pomoc.Wiecie o co z tym chodzi?____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________I jeszcze jedna sprawa, teraz w listopadzie kończę 14 lat. Mogę startować na moderatora serwa?[b]Błąd naprawiony[/b]Co do Jureckiego bardzo dużo się przejmuje sprawami serwera więc dla mnie nie ma najmniejszego problemu.

Miriadel, a ja myślałem że świat minecrafta jest kwadratowy ;D

Edit:Sześcianowy :D

Błąd naprawionyCo do Jureckiego bardzo dużo się przejmuje sprawami serwera więc dla mnie nie ma najmniejszego problemu.

No chyba nie jest naprawiony :(

Błąd występuje nadal.

(output started at /home/skilleli/public_html/mythcraft.pl/inc/languages/polish/member.lang.php:1)

Może paczka językowa jest skopana?

Ja miałem ten sam błąd i się poradziłem,wystarczy wysłać ręcznie aktywacje na email w panelu użytkownika i o ile mi wiadomo, to w myBB admin może też konto aktywować.

Co nie zmienia faktu, że bład powinien być naprawiony:).

Proszę sprawdzić teraz

Tzn. mi się udało zalogować przez tą stronę http://www.skill-elite.xaa.pl/mythcraft.pl/portal.php

A normalnie to nie wiem czy działa logowanie :P

Ale i tak trzeba aktywować konta.

Ja dalej mam błąd przy logowaniu -,=

Tu podanko na moda :D

Nick : Jurecki

Staż w MC : półtora roku tak mniej więcej zacząłem koniec grudnia :)

Coś o mnie (niech wam będzie :P) : Na imię mam Michał, aktualnie mam 13 lat. Lubię piłkę ręczną i gry komputerowe :D. Ostatnio pykam sobie w Dirt'a 2 na Xbox'ie i w World of Tanks na PieCu oraz Minecraft. No ciężko mi siebie opisywać, lepiej mnie można poznać np. po rozmowie na skype/TS 3/grze :P

Ja Classica jeszcze liczyłem :P

kristal, jak będziesz mieć czas to ustaw na forum przywileje dla moderatorów, bo na razie możemy tylko warny dawać (chyba, że tak ma być). Proponuję dać nam jeszcze zamknięcie tematu oraz edycja posta.

Co do @UP ja coś nie wierzę w te 1,5 roku gry w MC. Jeśli jednak wszystko by się zgadzało, to jestem na tak. Myślę, że można by zrobić dział na forum pt. Rekrutacja, żeby tam zgłaszali podania.

kristal, jak będziesz mieć czas to ustaw na forum przywileje dla moderatorów, bo na razie możemy tylko warny dawać (chyba, że tak ma być). Proponuję dać nam jeszcze zamknięcie tematu oraz edycja posta.Co do @UP ja coś nie wierzę w te 1,5 roku gry w MC. Jeśli jednak wszystko by się zgadzało, to jestem na tak. Myślę, że można by zrobić dział na forum pt. Rekrutacja, żeby tam zgłaszali podania.

Dobry pomysł

Od teraz Jurecki złóż podanie na forum, a co do problemu muszę wyłączyć aktywację.

14 latek na moda :// bez przesady -,-'