MythCraft

Chciałem się zarejestrować a tu błąd ;/

Podanie na moda ;)

1.Imię:Przemek.

2.Wiek:w lutym 15.

3.Kontakt:31675402 (na GG jak coś podam skypa).

4.Moderatorem serwera.

5.Sport,gry komputerowe,dziewczyny,pływanie.

Miałem swój serwer w Minecrafcie (bukkit) na którym pogrywałem z kolegami.

6.Na forach siedzę około 2-4 godzin dziennie.

7.Na forum waszej strony przebyłem na razie niewiele ,ponieważ dopiero zaczynacie ,lecz mam zamiar tam się udzielać i pomagać innym.

8.Nie byłem moderatorem żadnego forum ,ponieważ dopiero zaczynam .Wcześniej starałem się ,lecz przeszkadzał mi wiek.

9.Uwag nie mam.Mogę pochwalić was za organizacje serwera i prace w szybkim tempie.

10.Używam.

11.Chciałbym do was dołączyć ,ponieważ tez interesuje się minecraftem podobnie jak wy oraz lubię pracować w grupie.

Jestem wyrozumiały ,szybko nawiązuje kontakt z innymi osobami i mam czas na zajęcie się serwerem.

12.Jestem zdeterminowany i dążę do wyznaczonego celu przez ciężką prace.

Podanie pisz na forum a nie tutaj w poście -,-'

Przepraszam że się pytam bo pewnie już gdzieś o tym powiedziano ale przeszukałem pare stron i już więcej nie mam sił więc pytam się teraz czy macie swój serwerowy team speak ventrillo albo inny komunikator :P jeśli tak to proszę podajcie go gdzieś tutaj

ps.Devo to ja CuQieras,czemu cie na Skype ostatnio nie ma :)

@SzaloneZombie

Tak,mówił xD ale w jakimś miejscu chyba ma możliwość siedzenia na internecie i Skypie :o:lol:

Przepraszam że się pytam bo pewnie już gdzieś o tym powiedziano ale przeszukałem pare stron i już więcej nie mam sił więc pytam się teraz czy macie swój serwerowy team speak ventrillo albo inny komunikator jeśli tak to proszę podajcie go gdzieś tutajps.Devo to ja CuQieras,czemu cie na Skype ostatnio nie ma

Prawdopodobnie będzie serwer Mumble.

Przepraszam że się pytam bo pewnie już gdzieś o tym powiedziano ale przeszukałem pare stron i już więcej nie mam sił więc pytam się teraz czy macie swój serwerowy team speak ventrillo albo inny komunikator jeśli tak to proszę podajcie go gdzieś tutajps.Devo to ja CuQieras,czemu cie na Skype ostatnio nie ma

Na forum masz najczęstsze pytania i odpowiedzi czyli F.A.Q. Tam są odpowiedzi na twoje pytania.

Znam rozwiązanie problemu z rejestracją. Edytowałem plik BOM bez UTF8. Spróbuję to naprawic.

Problem z logowaniem oficjalnie rozwiązany. Mogą pojawić się problemem, że po zalogowaniu będziecie nadal wylogowaniu. W tym wypadku kliknijcie na zakładke "Homes". Aktualnie pracuje nad naprawieniem problemu.

Nie chce nic mówić, ale nie rozwiązany ;P

Przez tą zakładkę, gdy się loguję wyskakuje okienko :

Zalogowano na forum.Teraz nastąpi przeniesienie do poprzedniej lokalizacji.Kliknij tutaj, jeśli nie chcesz czekać.

Fakt powraca do poprzedniej lokalizacji, ale jako niezalogowany użytkownik ...

Cuqierasek devanzo wyjechał do polski :lol:

siedze i czytam co wy tu wyprawiacie :).. widzim sie 8 albo 9

Pracuje nad problemem. Niby wszystko jasne, ale...

...ale problem naprawiony! Od teraz można się normalnie zalogować!

No!

Teraz działa wszystko jak powinno :)

Jak wam coś nie działa przy logowaniu czy rejestracji to przez stronkę się rejestrujcie :P

Podania piszemy na forum www.mythcraft.pl

Dodam od siebie, że jutro będzie filmik z 'Sherwood' 0_o?

A będzie można otworzyć stajnie i tam ludzie będoł kupowali konie

A będzie można otworzyć stajnie i tam ludzie będoł kupowali konie

Twoja fantazja jest troche wielka :)

Kristal ogarnij moje podanie na white-liste.

Wszystko w swoim czasie. Nie myśl sobie, że przeglądam posty. Dzisiaj robie Changelog związany z forum, tam wypisze co robie na co dzień.

Tak ale mo creatures miało być

Ludzie bez przesady zdecydujcie się albo Freerun albo Mo' Creature albo nic. Ja jestem za.. NIC !!!

Ja jestem za mo creatures dodaje fajne zwierzęta potwory wiem bo mam wgranego tego moda

Co do Mo'creatures myślimy nad tym. Najlepsza opcją będzie ankieta, która powinna być już dostępna na forum