MythCraft

Jjajaj co ja zrobie co ja zrobie bez paniki Juz robie se konto na forum całkiem zapomniałem :lol:

na jaką to będzie wersje minecrafta? :D

@UP

A jaka jest teraz ?? hm... :)

1.7.3

Witajcie ponownie. Odświeżamy temat, bo od ostatniego czasu wiele się zmieniło. Jakby ktoś był na wakacjach lub miał krótką nie obecność na forum to upominam, że mamy własną stronę MythCraft.pl.

Pierwsza z nowinek to, że powstał oficjalny kanał na Youtube gdzie możecie oglądać nas na naszym oficjalnym kanale. Nie muszę mówić co macie robić :) Aktualnie przesyła się nowy filmik więc będziecie mieli co oglądać.

Druga rzecz chyba najważniejsza to oczywiście znaleźliśmy sponsora na serwer... to znaczy od nas znalazł :). Aktualnie mamy do dyspozycji taki sprzęt: 16GB RAM, Core i7 4X, 1,5TB dysku i łącze 100MB/s.

I chyba najważniejsza rzecz! Pojutrze wystartuje oficjalnie serwer! Tak, nareszcie udało nam się. Więc zapraszam do składania na forum podań po white-liste i o częste wchodzenie na forum. Pozdrawiam

To co obecnie robicie to porażka... Jak to jest możliwe, że moderatorzy mają 13-15 lat?

No jeden z administracji ma chyba 13 lat xDD

I co z tego? Wiek nie jest ważny.

Jescze 2 dni !!!! JUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU B)

To co obecnie robicie to porażka... Jak to jest możliwe, że moderatorzy mają 13-15 lat?

Założyciel ma 13 lat, ale właśnie co z tego? W takim wieku ludzie mogą być mądrzejsi od np. ciebie.

Niestety jesteś w błędzie, bo 13-latek nie może być mądrzejszy od 23-latka :) No chyba, że jest autystyczny. Ale w porządku, zobaczymy jak wam wypali serwer. Prawdopodobnie stanie się dokładnie to samo co na iCrafcie, gdzie połowa serwera nie potrafi się nawet przedstawić bez doje***** błędu ortograficznego.

warn_ico.png
Warn za wulgaryzmy. - crracked

Ocenzurowany...

Niestety jesteś w błędzie, bo 13-latek nie może być mądrzejszy od 23-latka No chyba, że jest autystyczny. Ale w porządku, zobaczymy jak wam wypali serwer. Prawdopodobnie stanie się dokładnie to samo co na iCrafcie, gdzie połowa serwera nie potrafi się nawet przedstawić bez doje***** błędu ortograficznego.

Za jeden błąd ortograficzny będzie Jail na 5 minut, po drugim 10, po trzecim 20, po czwartym 30 itp.

To już trochę przesada, każdemu czasem się może zdarzyć. Ja mówię tutaj o dzieciach, które nie przykładają uwagi do tego co i jak piszą. Powinniście zmienić nieco zasady rekrutacji, bo z tego co widziałem to przyjmujecie dosłownie każdego, niezależnie co wpisze, więc to też jest trochę bez sensu.

Po starcie serwera zobaczymy co się będzie działo. Jeżeli osoby poniżej 15 roku życia zaczną wyzywać, klnąć lub popelniać błędy usuwam wszystkich, którzy mają poniżej 15 lat. Na razie każdy ma dostęp powyżej 13 roku. Co z tego, że dziecko, zabraniasz mu grę? Jego sprawa w co gra, mimo to gra nie jest od 18 roku życia.

W ekipie jest jeden 14latek, i co z tego ? Zachowuje się lepiej niż Ty.

Zasady naszej rekrutacji i tak są w miare niezłe. Niektóre serwery nie mają nawet white-listy(co w sumie też nie jest złym pomysłem) i nie ma tam jakichś podziałów wiekowych, równie dobrze grać mogą tam 10 latkowie. Tak jak kristal mówi, jeżeli osoby młodsze nie będą potrafiły się zachować zasady zostaną zmodyfikowane.

W ekipie jest jeden 14latek, i co z tego ? Zachowuje się lepiej niż Ty.

U mad? :D

Faktycznie, moje zachowanie jest nie do zaakceptowania. Przyjmij proszę moje szczere przeprosiny i pozwól, że oddalę się pokornie.

Spokojnie Zdzisiu, Sokyre już nie jest w ekipie. Został przeze mnie wykluczony.

Aeth. Czy mógłbyś podać powód wykluczenia Sokyre? :huh:

Sokyre nie ma? No to super :P:D mi to bardzo jest na rękę :D

Dzięki ci Aeth haha :D