MythCraft

Aeth. Czy mógłbyś podać powód wykluczenia Sokyre?

Krzyczenie, puszczanie debilnych piosenek, nie słuchanie się, nic nie robił.

Ponieważ jest strasznie irytujący i każdego denerwuje.

Ja osobiscie nie rozumiem tego pogladu, ze ktos kto ma mniej jak 15 lat jest autystycznym dzieckiem neo..

Sam mam 13lat i mam lepsza ortografie oraz lepiej sie zachowuje niz czesc osob powyzej 15 roku zycia.

Pozdrawiam i chetnie zagram na waszym serwerze.

No słuchaj, ktoś ma 13 lat, to się broni, ale jak ktoś ma z 18, no to lubi sobie po dyskryminować młodszych, bo on jest koks i tyle. -.^ To jest głupie, ale niektórzy niestety tak robią.

No słuchaj, ktoś ma 13 lat, to się broni, ale jak ktoś ma z 18, no to lubi sobie po dyskryminować młodszych, bo on jest koks i tyle. -.^ To jest głupie, ale niektórzy niestety tak robią.

To nie działa niestety tak, jak myślisz. Ja po prostu mam doświadczenie i wiem, jak dzieciarnia potrafi się zachowywać :) Ale czasem można spotkać kogoś dojrzałego.

@UP - Otóż to, więc nie warto oceniać ludzi (młodszych) jeśli się ich dobrze nie zna, a ty niestety właśnie tak robisz. Popraw mnie, jeśli się mylę.

Taki pomysł 2 frakcje ?? 2 adminów będzie królami itp

Taki pomysł 2 frakcje ?? 2 adminów będzie królami itp

Taki pomysł: weź słownik i przepisz to jeszcze raz, tym razem zachowując zasady poprawnej interpunkcji i składni zdania, bo twoja wypowiedź nie ma najmniejszego sensu.

Zdzisiu, co tak agresywnie i nerwowo?

dobra witam i przejdę do szczegółów wraz z ludźmi z forum mythcraft postanowiliśmy nagrać serie filmów i podrzebujemy do tego aktorów więc gdzieś z 10 by się przydało mamy do obstawienia ojca, syna , przywódce wioski, chłopa który wszytko powiedział co jak i gdzie, i patrol to gdzieś z 4 reszta będzie zabita gdy chłop wszytko wygada więc proszę zgłaszać się pod ten adres http://www.mythcraft.pl/showthread.php?tid=113&pid=634#pid634

Tylko osoby po mutacji!

@Up

A czy bardziej na rolę syna nie pasowałby jakiś młodszy osobnik?

PS.

Myślę, że ten temat wypadałoby przykleić ;)

Niestety nikt nam go nie podepnie. Użytkownicy serwera mają jakieś pomysły, a my cieszymy się, że jest aż takie zainteresowanie serwerem. Na start przewidziane jest wejśćie mniej więcej 50 graczy dlatego pierwsze godziny będą najcenniejsze i najtrudniejsze.

Strona nie dziala?

Coś właśnie nie działa ;/ Może przygotowania do rozpoczęcia ? Albo jakieś problemy :(

Działa, tylko wasi operatorzy nie odświeżyli dns. Na odświeżenie czeka się od 1h do 72h, zależne od operatora.

Jeżeli nadal nie możecie wbić na stronkę, a nie chce wam się czekać, to można wbić po tym linku http://www.skill-eli...l/mythcraft.pl/

Kiedy będzie start servera i o której godzinie?

Dołączam się do pytania Drapos'a :D

Powstanie wtedy, kiedy czas przyniesie.

Ps.Już 242 postów 0.o