Aeth. Czy mógłbyś podać powód wykluczenia Sokyre?
Krzyczenie, puszczanie debilnych piosenek, nie słuchanie się, nic nie robił.
Aeth. Czy mógłbyś podać powód wykluczenia Sokyre?
Krzyczenie, puszczanie debilnych piosenek, nie słuchanie się, nic nie robił.
Ponieważ jest strasznie irytujący i każdego denerwuje.
Ja osobiscie nie rozumiem tego pogladu, ze ktos kto ma mniej jak 15 lat jest autystycznym dzieckiem neo..
Sam mam 13lat i mam lepsza ortografie oraz lepiej sie zachowuje niz czesc osob powyzej 15 roku zycia.
Pozdrawiam i chetnie zagram na waszym serwerze.
No słuchaj, ktoś ma 13 lat, to się broni, ale jak ktoś ma z 18, no to lubi sobie po dyskryminować młodszych, bo on jest koks i tyle. -.^ To jest głupie, ale niektórzy niestety tak robią.
No słuchaj, ktoś ma 13 lat, to się broni, ale jak ktoś ma z 18, no to lubi sobie po dyskryminować młodszych, bo on jest koks i tyle. -.^ To jest głupie, ale niektórzy niestety tak robią.
To nie działa niestety tak, jak myślisz. Ja po prostu mam doświadczenie i wiem, jak dzieciarnia potrafi się zachowywać Ale czasem można spotkać kogoś dojrzałego.
@UP - Otóż to, więc nie warto oceniać ludzi (młodszych) jeśli się ich dobrze nie zna, a ty niestety właśnie tak robisz. Popraw mnie, jeśli się mylę.
Taki pomysł 2 frakcje ?? 2 adminów będzie królami itp
Taki pomysł 2 frakcje ?? 2 adminów będzie królami itp
Taki pomysł: weź słownik i przepisz to jeszcze raz, tym razem zachowując zasady poprawnej interpunkcji i składni zdania, bo twoja wypowiedź nie ma najmniejszego sensu.
Zdzisiu, co tak agresywnie i nerwowo?
dobra witam i przejdę do szczegółów wraz z ludźmi z forum mythcraft postanowiliśmy nagrać serie filmów i podrzebujemy do tego aktorów więc gdzieś z 10 by się przydało mamy do obstawienia ojca, syna , przywódce wioski, chłopa który wszytko powiedział co jak i gdzie, i patrol to gdzieś z 4 reszta będzie zabita gdy chłop wszytko wygada więc proszę zgłaszać się pod ten adres http://www.mythcraft.pl/showthread.php?tid=113&pid=634#pid634
Tylko osoby po mutacji!
@Up
A czy bardziej na rolę syna nie pasowałby jakiś młodszy osobnik?
PS.
Myślę, że ten temat wypadałoby przykleić
Niestety nikt nam go nie podepnie. Użytkownicy serwera mają jakieś pomysły, a my cieszymy się, że jest aż takie zainteresowanie serwerem. Na start przewidziane jest wejśćie mniej więcej 50 graczy dlatego pierwsze godziny będą najcenniejsze i najtrudniejsze.
Strona nie dziala?
Coś właśnie nie działa ;/ Może przygotowania do rozpoczęcia ? Albo jakieś problemy
Działa, tylko wasi operatorzy nie odświeżyli dns. Na odświeżenie czeka się od 1h do 72h, zależne od operatora.
Jeżeli nadal nie możecie wbić na stronkę, a nie chce wam się czekać, to można wbić po tym linku http://www.skill-eli...l/mythcraft.pl/
Kiedy będzie start servera i o której godzinie?
Dołączam się do pytania Drapos'a
Powstanie wtedy, kiedy czas przyniesie.
Ps.Już 242 postów 0.o