MythCraft

Jak pamiętam w filmiku wspomnieliście, że będzie dzisiaj albo jutro chyba.. ale nie jestem pewny w 100%

Możliwe, że będzie jutro. Niestety mamy problem. Wyrzucenie Sokyre zaowocowało zabraniem przez niego domeny, bo to on ją zakupił. Nie chce nam jej za żadne skarby odsprzedać.. po prostu czysto po chamsku. Myślimy nad nową nazwą. Padło już z milion nazw jednak żadna nie jest odpowiednia.

Wyrzucenie Sokyre zaowocowało zabraniem przez niego domeny, bo to on ją zakupił. Nie chce nam jej za żadne skarby odsprzedać.. po prostu czysto po chamsku.

Tak, jak myślałem ^ ^ 12 letnie dziecko w administracji - niewypał. ^ ^ Jeśli chodzi ci o nazwę serwera, to może zorganizuj mini konkurs? : D

Ps. fajną nazwą byłoby DestinyCraft i raczej nie zajęta. ;]

OMFG, sokyre to naprawdę miłe nie było.

W ekipie jest jeden 14latek, i co z tego ? Zachowuje się lepiej niż Ty.

Tak pewnie tak jest.....

Miał być wczoraj(nikła szansa) a dziś to miał być w ogóle. PFFF!!

Dobra ludzie wyluzujcie poczekacie kilka dni wiecej to nic wam sie nie stanie a co do Sokyre bylo to bardzo chamskie zagranie

Darkllord, w tym cytacie była mowa o mnie, ponieważ ja mam 14 lat. Przepraszamy was za wszelkie utrudnienia, jest szansa, że serwer wystartuje jutro, ale nie chcę was jeszcze na nic nastawiać.

Hmmm to co dalej ze stroną bo mi nie chce wchodzić a inni mówią że jakiś tam operator to robi i może mu to zająć.Jeśli chodzi o nazwe to do MythCraft podobna jest MightCraft :P ale osobiście jest mi to obojętne jaka nazwa ( może być nawet MilkyShake Craft )

Ty masz 14 lat no way, widziałem twoje ''first look'' i po samym głosie hmm dał bym Ci około 17:),ale jeśli masz naprawdę 14 lat to wróciła mi nadzieja, że młodsze pokolenie nie jest aż tak bardzo zepsute:),oby tak dalej:D.

Jesteśmy też za BattleCraft.pl :D

A ja jestem za tym żeby server był postawiony jak najszybciej :)

Nie jest to wszystko tak proste jak myślicie. Wszystko jest bardzo skomplikowane.

@EDIT Nazwa wybrana, MightCraft.pl :)

Wooho :D ma się to coś :huh: (poza tematem) ale fajną małpę walnąłem se na profilu

Ja nie rozumiem, jak można wyrzucić admina z ekipy? Oczywistym było, że jeśli go wywalicie to zabierze domenę. Po co ma jej użyczać komuś, kto nie chce z nim pracować?

Szkoda ze daliscie MightCraft, LandrynkaCraft bardziej pasuje do klimatu minecrafta xD

według mnie nazwa MightCraft bardzo pasuję.Mam nadzieję,że niedługo będę miał zaszczyt zagrania na tym serverze.Jeżeli dodatkowo ogarniecie plagę niedorozwojów i daunów zrobicie całemu forum i sobie wielką przysługę ;p

Wróciliśmy do domeny MythCraft. Jutro pojawi się filmik informacyjny.

Oczywiście że wróciliście dzięki mnie :D:P

Noo poplataliscie :D (jestem za landrynka craft :DD)

to znaczy że jutro serwer startuje ??