Chetnie wbije na server kiedy bedzie online.Prosze o dzialke :PP
System z działkami będzie bardziej skomplikowany. Na większe działki lub w bardziej ekskluzywnych miejscach będzie trzeba zapłacić więcej
Chetnie wbije na server kiedy bedzie online.Prosze o dzialke :PP
System z działkami będzie bardziej skomplikowany. Na większe działki lub w bardziej ekskluzywnych miejscach będzie trzeba zapłacić więcej
Też chętnie wbiję na serva. Kto wie, może przyciągnie mnie na dłużej. tylko towny trochę zaplątane mi się wydaje i strasznie tego dużo, no ale jakoś da się radę ;]
jak uda ci sie zrobic pierwsze miasto to potem jest juz latwe
Chetnie wbije na server kiedy bedzie online. Prosze o dzialke :PP
Dzialki w glownym miescie "Metropolis" beda duzo drozsze, bo to centrum tak jakby. A w innych miastach ci co zrobia gracze bedzie juz zalezec odnich.
Niedlugo zrobimy nabor na Moderatorow. Wiecej sie dowiecie od Aetha ktory w najblizszym czasie napisze posta co i jak
A wiec jak moj przedmowca wspomnial, organizujemy nabor na moderatorow naszego serwera. Wiadomym jest, ze my, jako admini nie mozemy siedziec na serwerze 24/7. Nabor na moderatorow zaczyna sie od 15 roku zycia. Prosze skladac podania tutaj, gdyz niestety nie mamy jeszcze gotowego forum. Podania skladac w kolejnosci Nick, wiek, staz w Minecrafcie, cos o sobie. Ogolnie przekonaj nas, ze to wlaanie Ty powinienes byc jednym z moderatorow. Osobom nieodpowiedzialnym dziekujemy. Do ekipy dolaczyl rowniez TexovPL, ktory zostal moderatorem. Chcialbym was rowniez poinformowac, ze od czasu ostatniego screena na mapie bardzo duzo sie zmienilo. Mysle, ze bedziecie zachwyceni. P.S Przepraszam za brak polskich znakow, jestem na telefonie.
A wiec jak moj przedmowca wspomnial, organizujemy nabor na moderatorow naszego serwera. Wiadomym jest, ze my, jako admini nie mozemy siedziec na serwerze 24/7. Nabor na moderatorow zaczyna sie od 15 roku zycia. Prosze skladac podania tutaj, gdyz niestety nie mamy jeszcze gotowego forum. Podania skladac w kolejnosci Nick, wiek, staz w Minecrafcie, cos o sobie. Ogolnie przekonaj nas, ze to wlaanie Ty powinienes byc jednym z moderatorow. Osobom nieodpowiedzialnym dziekujemy. Do ekipy dolaczyl rowniez TexovPL, ktory zostal moderatorem. Chcialbym was rowniez poinformowac, ze od czasu ostatniego screena na mapie bardzo duzo sie zmienilo. Mysle, ze bedziecie zachwyceni. P.S Przepraszam za brak polskich znakow, jestem na telefonie.
Jeszcze dodam ze przyszli Moderatorzy beda musieli przyswoic wiedze o wszelakich pluginach i komendy zeby mogli jak najlepiej pomagac naszym graczom
Filmik dodany na YT, niestety coś spaprałem z Video Conventer Factory Pro i #jowa jakość. Nie będę wam pokazywał, jak się postaracie to znajdziecie.
@edit
Następny gameplay, jak dokończymy wszystko, tak dzień przed testami (jeśli będą 0_o).
ej Aeth co do filmiku pokazałeś użytkownikom teren i spytałeś się co tam można zbudować.Ja jestem za tym abyście zbudowali przez tą rzeczkę most a dalej wioskę dla wieśniaków zrobili.
Hmmm nom Mi sie bardzo ten pomysł podoba
Może gdy pokażecie mi jeszcze jakieś tereny,to coś mi do główki wpadnie
Haroth, napisales tak, jakbym to ja nagrywal filmik, a nagrywal go Sokyre Zobaczymy z tym pomyslem, nie mniej ciekawy.
sorka po prostu nie zapamiętałem nicku tylko twój mi się przypomniał
A mi sie bardzo podoba ten pomysl napewno go zrealizujemy hehe
PS: Wczoraj zepsul mi sie Ichat plugin -,- znowu bede musial go naprawiac..
Nick: Sharimi
Od kiedy gram w MineCrafta: Od grudnia na oryginalnej wersji
Coś o mnie: Jestem Hubert, urodziłem się w małym mieście Człuchów, na kaszubach, nieopodal Chojnic, lecz aktualnie od 8 lat mieszkam w Inowrocławiu. Interesuję
mnie piłka nożna, historia oraz geodezja. Jestem już graczem MMORPG od zerówki, kiedy to kolega w kafejce internetowej pokazał mi serwer Psychic-MU. Z natury jestem spokojny oraz miły, nie popełniam rażących błędów ortograficznych oraz jestem bardzo pomocny.
Dlaczego chcę zostać moderatorem: Serwer, na którym byłem policjantem, potem moderatorem zakończył swój żywot, nazywał się MCworld.pl. Miałem przez to tygodniową przerwę od MineCrafta, lecz zobaczyłem ogłoszenie Waszego serwera i bacznie je śledziłem. Myślę, że nadaję się na postawę moderatora, gdyż ogarniam podstawowe komendy moderatora, umiem dać cuboida, zmienić rangę w permission i takie tam, lecz to nie koniec. Jak już wyżej napisałem jestem też bardzo pomocny, uczynny, ogarnięty, kulturalny.
To by było na tyle, jeśli są jakieś uwagi to pisać na GG, lecz dzisiaj za długo mnie nie będzie, bo mamy EscaROCK w INOWROCLAWIU.
Za mlody jestem na moderatora
Potem moze jakas gildie zrobie.
Moze "Zakon Landrynek"?
Za mlody jestem na moderatora Potem moze jakas gildie zrobie.Moze "Zakon Landrynek"?
You have my sword
Jak idą prace nad serwer Panowie?
Prace idą cały czas pełną parą, codziennie coś nowego jest robione na serwerze. Ja niestety jutro wyjeżdżam na 10 dni, więc nie będe mógł informować was o postępach, lecz sądze, że inne osoby z drużyny będą to robić. Myślimy o całkiem ciekawym rozwiązaniu działek na serwerze, bo poprzedni pomysł się nie sprawdził. Mianowicie chcemy utworzyć tylko kilka działek w centrum miasta, które widzieliście czy na filmiku czy na screenie i zrobimy most, o którym wspominaliśmy wcześniej prowadzący do miasta osób, które nie będą mogły sobie pozwolić na działkę w mieście ze względów finansowych. Ja, jako admin powinienem mieć oryginalnego Minecrafta, a nie mam, ale po powrocie do Szczecina prawdopodobnie zakupię oryginalną wersję gry.
Co do podania, które napisał Sharimi osobiście jestem na tak i czuję, że z takim człowiekiem praca to czysta przyjemność. Proszę również o wypowiedzenie się innych osób z ekipy.
Piszcie w komentarzach dokładnie co zbudować.
http://www.youtube.com/watch?v=VPWDBeAlQvY
Link do filmiku dla Was, jak już wspomniałem zaje**** zje**** jakość, przez program do zmniejszania rozmiaru.
@edit
Zapomniałem.
Co do podania, które napisał Sharimi osobiście jestem na tak i czuję, że z takim człowiekiem praca to czysta przyjemność. Proszę również o wypowiedzenie się innych osób z ekipy.
Osobiście, także jestem na tak, zobaczymy jak będzie się sprawował na próbnym modzie, tak 3 dni starczy, czy od razu mu dajemy ?
Myślę, że możemy zastosować 3-dniowy okres próbny dając mu na początku rangę KidModeratora.
Nick:Hubertis
Czas grany w minecraft: 1 rok 2 miesiące i kilka dni. Na oryginalnej wersji.
Ja: Mam na imię Hubert. Urodziłem się w Radzyminie i aktualnie tam mieszkam. Nie przepadam za błedami ortograficznymi. Posiadam wielką wiedzę na temat pluginów. Byłem operatorem kilku serwerów, takich jak Megatonia, Nostrum, i L2. Nie lubię złośliwych ludzi. Władam bardzo bujną wyobraźnią. Lubię poznawać nowych ludzi oraz zawierać znajomości i przyjaźnie.
Dlaczego ja: Mam duże doświadczenie z minecraftem, pluginami i komendami. Byłem operatorem i moderatorem kilku innych serwerów (Niestety serwery upadły z braku funduszy bądź się stoczyły). Jestem bardzo cierpliwy. Cenię i lubię współprace. Potrafię rozwiązać spory między graczami i jestem dostępny w grze bardzo długo każdego dnia tygodnia.
Nick:HubertisWiek:16Czas grany w minecraft: 1 rok 2 miesiące i kilka dni. Na oryginalnej wersji.Ja: Mam na imię Hubert. Urodziłem się w Radzyminie i aktualnie tam mieszkam. Nie przepadam za błedami ortograficznymi. Posiadam wielką wiedzę na temat pluginów. Byłem operatorem kilku serwerów, takich jak Megatonia, Nostrum, i L2. Nie lubię złośliwych ludzi. Władam bardzo bujną wyobraźnią. Lubię poznawać nowych ludzi oraz zawierać znajomości i przyjaźnie.Dlaczego ja: Mam duże doświadczenie z minecraftem, pluginami i komendami. Byłem operatorem i moderatorem kilku innych serwerów (Niestety serwery upadły z braku funduszy bądź się stoczyły). Jestem bardzo cierpliwy. Cenię i lubię współprace. Potrafię rozwiązać spory między graczami i jestem dostępny w grze bardzo długo każdego dnia tygodnia.
3 Hubertów w ekipie, nice.
Jestem na tak.
Pod 1 warunkiem, jeśli dobijesz 20 postów do jutra xD
@UP
Daj spokój Sokyre.. Ja również jestem na tak.