MythCraft

Hahahahah to po prostu moje nowe konto(A raczej zapasowe) na MMMORPG.org.pl do starego konta zapomniałem hasła i adresu na wp... Bardzo się cieszę że się zgadzacie. :D

nowym moderatorom damy 2 dni pruby po starcie servera, gdzie jak sie sprawdza zostana juz na zawsze. plus skladka miesieczna bedzie wynosic 10zl

@UP jeszcze ja sie nie zgodzilem :D

PS: jak ktos zna plugin podobny do Ichat pisac domnie na gg (jestem na niewidoku)

może wprowadzilibyście rangę polegająca na wymyślaniu pomysłów np.mój most takie osoby napewno by się przydały ze względu na rozbudowaną wyobraźnie.Jeżeli post zostanie przyjęty pozytywnie chętnie zgłoszę się na "wymyślacza" :D

http://imageshack.us/g/148/20110717192648.png/ .Oto najnowsze 2 screeny z miasta ktore zostalo wkoncu UKONCZONE cieszycie sie jak ja :D. Jeszcze dorobimy wioske jakas i niedlugo bedzie mozna startowac z serverem.

Mowiliscie o wiosce :) oto ona my zrobilismy jeszcze dodamy dzialki i bedzie gotowe. http://imageshack.us/g/804/20110717204149.png/

@UP niezabardzo wiem oco chodzi, nierozumiem twojego pomyslu (rangi mozna dac), ale wytlumacz glebiej oco ci chodzi.

jak zrobimy wioskę to może jutro next filmik.

Har0thowi chodzi o nadawanie rangi "Wymyślacz" która będzie wymyślała projekty, konstrukcje itp...

Moim zdaniem: Beznadziejny pomysł. Bez urazy ale jest mało dojrzały.

To co aktualnie sie dzieje na serwerze to jest po prostu mistrzostwo. Przyznam, ze sam osobiscie nie bralem udzialu w tak duzym projekcie. Mysle, ze naprawde sie wam spodoba. Nie mniej jednak, pragne oglosic, ze od tego tygodnia ja oraz Pabcio mamy calkiem dlugi urlop, co rowna sie z zastopowaniem prac serwera. Serwer wystartuje najpozniej 10 sierpnia, ale planowany okres to poczatek sierpnia.

Że co sierpień czemu to mi robicie niemam co robić!

Że co sierpień czemu to mi robicie niemam co robić!

Mozemy nawet wczesniej. tylko bd musieli szybko zalatwic z 3 modow ktozy by pilnowali. Ale tez jest taki problem ze jak cos sie zepsuje to mnie niebedzie by to naprawic :( przepraszamy za opuznienia :) ale wakacje sa i tez chcemy sie nacieszyc nimi :)

EDIT: OD tej chwili Uzytkownik Sharimi jest Moderatorem na naszym Serveze :) Witamy.

EDIT2: oto najnowszy Screen zamku! http://imageshack.us/photo/my-images/193/20110717233625.png/

EDIT3: dzisiaj w nocy wprowadzony zostal plugin War (zamki juz skonczone) prosze http://war.tommytony.com/instructions#install i obejzyjcie filmiki jak dolanczac i jak sie zachowywac w warzone :)

nowym moderatorom damy 2 dni pruby po starcie servera, gdzie jak sie sprawdza zostana juz na zawsze. plus skladka miesieczna bedzie wynosic 10zl@UP jeszcze ja sie nie zgodzilem PS: jak ktos zna plugin podobny do Ichat pisac domnie na gg (jestem na niewidoku)

Devanzo pisze się próby i także czekam na start servera

PomagierNocy ja uważam,że mój pomysł jest dobry ze względu na to,że administratorom,po pewnym czasie zacznie ubywać pomysłów.

i wątpię,że ktoś cię posłucha bo napisałeś 4 posty ;/

warn_ico.png
Nie piszemy posta pod swoim wlasnym postem. - Dzz'
i wątpię,że ktoś cię posłucha bo napisałeś 4 posty ;/

No i co z tego że napisał 4 posty, jak będzie miał 200 to ktoś go posłucha? :huh:

A tak btw. twój pomysł według mnie też nie ma sensu.

Dzisiaj wstawię kolejny filmik, aktualnie się renderuje.

Z tym "wymyślaczem" jest beznadziejny pomysł. Można zrobić w każdej chwili event polegający na wymyśleniu najlepszej budowli, a w nagrodę co nie co.

Buniek twoje zdanie,że tak powiem gówno mnie interesuję.Dla mnie bardziej liczy się opinia adminów.

Ja nie jestem adminem, tylko KidModem tego serwa, ale ten pomysł to porażka.

Dzisiaj wstawię kolejny filmik, aktualnie się renderuje.Z tym "wymyślaczem" jest beznadziejny pomysł. Można zrobić w każdej chwili event polegający na wymyśleniu najlepszej budowli, a w nagrodę co nie co.

I tak pewnie zrobimy :) ten pomysl juz bardziej mi sie podoba.

Ja nie jestem adminem, tylko KidModem tego serwa, ale ten pomysł to porażka.

Nie jestes KidModem tylko Moderatorem. Narazie na fazie próbnej, jak narazie moim zdanie dobrze sie sprawojesz heh

Trudno najwyzej dostane warna za Double: Screeny

Prezentuje Nowe Screeny z warzone. Napis WARZONE by Sharimi, zamki by Pabcio16 (Devanzo), Texov, Sokyre. Jungla by Pabcio16 (devanzo)

warn_ico.png
Dp. - Dzz'

Serwer rozwija się pełną parą, warto dodać, że Devanzo siedzi prawie cały dzień i stara się jak najszybciej uruchomić serwer, pytania "kiedy start serwera?" są tutaj zgubne, będziecie informowani o wszystkim na bieżąco.

Serwer rozwija się pełną parą, warto dodać, że Devanzo siedzi prawie cały dzień i stara się jak najszybciej uruchomić serwer, pytania "kiedy start serwera?" są tutaj zgubne, będziecie informowani o wszystkim na bieżąco.

Dziekuje. Staram sie jak moge bo dzisiaj ostatni dzien jaki moge pracowac nad serverem, puzniej tylko jak wroce z Polski!