MythCraft

Proszę next filmik ze serweru, tym razem nowa forteca oraz latarnia, dziś postaram się zrobić miasto, z użyciem głosu.

http://www.youtube.com/watch?v=PkaCulreXXo&feature=channel_video_title

Napiszcie jeszcze poradnik jak łączyć się z serverem tak żeby działalo i żeby nie było ze nie mozna wejsc na serwa

Serwera jeszcze nie ma, wystartuje na początku sierpnia i będzie to dedyk, więc poradnik do wpisania IP w multiplayer nie będzie potrzebny.

Napiszcie jeszcze poradnik jak łączyć się z serverem tak żeby działalo i żeby nie było ze nie mozna wejsc na serwa

Jak będzie gotowy serwer, to jak najbardziej.

Dużo się zmieniło we wiosce, i kolejne przedstawienie naszego arcydzieła dziś.

Napiszcie tylko czy z głosem (własnym).

To nam co zostanie do budowania?? - zbutwiałe domki gdzieś w środku lasu lub pełzanie się już po wybudowanym zamku??

są jeszcze miejsca wolne na moderatora ?

Jak są wolne miejsca na moderatora to ja się pisze na to.Mógłbym pilnować miasto jako moderator I reklamować go filmikami na YTube

W sumie sobie przemyślałem i wbije na server.

Fajnie budowało by się Gildie od podstaw.

Czekam na start!

Forteca wygląda nawet ciekawie, wydaje mi się, że wszystko będzie w lekko 'starożytnym' klimacie. ;p

W sumie sobie przemyślałem i wbije na server. Fajnie budowało by się Gildie od podstaw.Czekam na start!Forteca wygląda nawet ciekawie, wydaje mi się, że wszystko będzie w lekko 'starożytnym' klimacie. ;p

Będzie przerwa ok. 10 dni ponieważ tylko ja zostałem w ekipie do roboty.

Jest już wprowadzony specjalny mod, który dodaje wojny, tzn. są 2 zamki (Diamond&Gold), 5/5 jak się wejdzie do TP, to dostajemy łuk, miecz i coś jeszcze ^^

Niestety nie jestem pewien, co się stanie z serwerem, mam nadzieje, że Aeth szybko przyjedzie, a ja myślałem, żeby postawić na moim komputerze, bo mam wszystkie pliki.

@edit

Na razie robimy wszelkie budowle, później upiększamy je, następnie dodajemy mody, i polepszamy klimat.

@edit 2

Co do moderatorów, zawiodłem się, nigdzie ich nie widzę, jeszcze musimy się zastanowić.

Podania pisać 30 Lipca.

Jakby rekrutacja modów była od 14 lat, to może bym się zgłosił. ;D No, ale nie jest. ^ ^

Sokyre ja wczoraj byłem z Devanzo robiłem serwa i przedwczoraj, ale Devanzo dzisiaj jechał i myślałem, że jak go nie ma to prace przerwane są. Ja jestem cały czas zwarty i gotowy, jakby co pisz gg w profilu.

Ja powracam po krótkiej przerwie, imprezowałem kilka dni no i ten...

Ja chciałbym się zgłosić na adma 15 lat mam.

No to może ja też spróbuję :)

Nick: Nivellen

Staż w Minecraft: Będzie już ponad rok.

Coś o mnie: Nazywam się Damian. W mmo gram już od paru dobrych lat. W młodości strasznie jarałem się klockami lego, stąd moje zamiłowanie do Minecrafta. Poza tym słucham hardstylu, hard electro, dubstepu, hardcoru i d'n'b - kręci mnie mocny bass. Uwielbiam klimat fantasy. Książki o Wiedźminie czytałem już po kilka razy.

Dlaczego ja: Jestem miły, pomocny, wytrwały i kreatywny. Jeśli czegoś nie wiem to staram się uzupełnić luki w swojej wiedzy. Uparcie dążę do postawionych sobie celów. Często jestem online.

To byłoby na tyle.

Podania pisać 30 Lipca.

kurcze, czy Wy na serio nie czytacie ?

@haroth - tak, tak od razu dostaniesz headAdmina

ps. męcząca jest zabawa w Chuck'a Norris'a -.-

Przeczytałem "do 30 lipca".

Sory, mój błąd.

kutfaaa sorka źle napisałem chciałem napisać moderatora xDD

Witam, jestem nowym użytkownikiem forum i zapalonym graczem Minecrafta ;) Bardzo zaciekawiał mnie Wasz projekt i w związku z nim chciałem sie zapytać czy graczę Nonpremium(piraty) będą mogli razem z Wami bawić sie w grę na tym servie? Wiem że dużo ludzi(włącznie za mną) ma nie oryginalną wersje gry ale również chciało by uczestniczyć w grze...Bardzo prosze o odpowiedz.

PS:Jak idą prace nad serverem??

Tak, będzie można grać na pirackiej wersji gry i serwer będzie miał limit 80 slotów.

Człowieku,najpierw przeczytaj cały temat,od początku,potem pytaj -,- . Bodajże na 1. lub2. stronie jest że,piraty też mogą wbić.