MythCraft

Ludzie, jeżeli chcecie pisać podania to z życiem, a nie w stylu mam 15 lat, hoduje krowy i turlam się jak debil w ogródku. Napiszcie podanie które nie zawiera kilku linijek, chcemy coś wiedzieć o moderatorze, oczekiwać coś od niego. Moje podania są na 3/4 strony A4 jeżeli jakieś mam pisać!

srata tata morda w kubeł i bul bul...

warn_ico.png
Spam - Salek

Kristal, to nie jest życiorys czy podanie o pracę. Wypisuję najważniejsze rzeczy według podanego wzoru.

Moje podania są na 3/4 strony A4

Dobrze się czujesz? (Tak jak napisał UP.)

srata tata morda w kubeł i bul bul...

Teraz to możesz...

Co do innych wypowiedzi, Wy ustalacie zasady czy my ?

Albo się słuchacie, albo wgl. nie piszecie w tym temacie, bo tylko offtopujecie.

No przecież napisałem tak jak Wy chcieliście, czyli według podanego przez Was wzoru. A jeśli Was tak bardzo interesuje moja osoba, że chcecie podanie na 3/4 strony a4 to jeszcze Wam dorzucę załączniki w postaci świadectw szkolnych i dyplomów, żebyście nie mieli żadnych wątpliwości -.-

MY zarządzamy serwer I NIE BĘDZIECIE nam rozkazywać, jak tak CHCEMY to się do tego cholera DOSTOSUJCIE. Har0th, thequartz już wam podziękowaliśmy. To jest dla nas ważny projekt nie ma do niego dostępu byle kto, chcemy z tą osobą współpracować, a nie wymieniać 2 zdania na gadu-gadu. Nie będziecie nam rozkazywać, jedynie co możemy to my wam rozkazywać. Jeżeli tak wam się to nie podoba to nie składajcie w ogóle podań na moderatora. Myślicie, że jak było z tym portalem rekrutacja polegała na imię, nazwisko i wiek? To dla nas jest tak samo ważny projekt jak ten portal dla Chmarusa! Proszę się nie kłócić, bo możemy temat zamknąć i reklamować się gdzieś indziej, gdzie inni będą doceniali naszą pracę.

No przecież napisałem tak jak Wy chcieliście, czyli według podanego przez Was wzoru. A jeśli Was tak bardzo interesuje moja osoba, że chcecie podanie na 3/4 strony a4 to jeszcze Wam dorzucę załączniki w postaci świadectw szkolnych i dyplomów, żebyście nie mieli żadnych wątpliwości -.-

Ja napisałem takie coś:

Moje podania są na 3/4 strony A4 jeżeli jakieś mam pisać!

To nie znaczy, że wy też macie takie pisać, ale dobrze, żeby w podaniu było napisane więcej niż tylko podstawowe informację, co robicie, coś o sobie.

Mamy mieć pewne osoby, dyplomy by się przydały oraz twoje oceny.

Po tym temacie wiele się o Was dowiadujemy, i nie mamy pewności.

PODANIA MAJĄ BYĆ W ZAŁĄCZNIKU UMIESZCZONE W POŚCIE 30 LIPCA! WCZEŚNIEJ LUB PÓŹNIEJ WARUNKOWO BĘDĄ IGNOROWANE

Widzę, że ktoś tu się poczuł fajny i chce pokazać kto tu rządzi... Jeśli na serwerze ma panować taki rygor i mam znosić humory adminów to życzę Wam powodzenia. 3majcie się.

Poza tym napisałem, że źle przeczytałem, więc niech wielmożny Pan również czyta ze zrozumieniem. Zresztą czepialiście się nie tego kiedy napisałem, ale jak. Powinniście bardziej sprecyzować czego wymagacie, żeby napisać w podaniu a nie potem czepiać się wszystkiego. Ale jak widać są ludzie i parapety.

Widzę, że ktoś tu się poczuł fajny i chce pokazać kto tu rządzi... Jeśli na serwerze ma panować taki rygor i mam znosić humory adminów to życzę Wam powodzenia. 3majcie się.

Nie wnerwiaj mnie, właśnie przez takich cwaniaków są problemy.

Będziemy się stosować do zasad !

Ciekawe :) Ja już napisałem moje zdanie. Zawsze możemy poszukać na innych forach, jest takich masa.

Gdybyś coś o tym wiedział, że przez takich jak ty szybko upadają serwery/poratle/itp

Proszę już nie spamować i pisać w sprawie serwera, bo będę zmuszony zamknąć temat.

@UP Nie jestem głownym zarządcą serwera, wszystko było ustalone przez wszystkich. Jakim ja jestem ważny wie tylko ta pani w avatarze.

@UP hehe :D W sumie to teraz wiadomo na jakich użytkowników uważać :)

To nie było do Ciebie, tylko do kristala. To on się unosi tym, jaki to on jest ważny i chce pokazać jaki to z niego dyktator.

mod_ico.png
Prosiłbym ograniczenie offtopowania i spamowania, tylko poświęcić się dyskusji w temacie topicu. - Sal

Nie, kristal, nie masz prawa nam rozkazywać. :) Poza tym, w którym zdaniu coś wam rozkazałem? Oj, zachowujecie się jak dzieci (nawet się zgadza, Sokyre ma 12 lat :)). Dziękuję bardzo za taką "dojrzałą" administrację. ;) Może Aeth zrobi jeszcze z wami porządek. Szczerze mu współczuję. ;]

Nie, kristal, nie masz prawa nam rozkazywać. Poza tym, w którym zdaniu coś wam rozkazałem? Oj, zachowujecie się jak dzieci (nawet się zgadza, Sokyre ma 12 lat ). Dziękuję bardzo za taką "dojrzałą" administrację. Może Aeth zrobi jeszcze z wami porządek. Szczerze mu współczuję. ;]

ja Mu będę współczuł jak takie chwasty jak WY(trójka trollów) będą chciały się dokopać na serwer a co gorsze do administracji. Oczywiście to wiek decyduje o dojrzałości - bo jak 12latek pali/chleje wódę to znaczy, że jest dorosły, bardzo rozsądne rozumowanie.

Jak widać nie ma sensu wychodzić z inicjatywą bo zawsze się znajdzie ktoś kto będzie chciał to spieprzyć.

Podziękował

@zamknijcie ten topic

ja Mu będę współczuł jak takie chwasty jak WY(trójka trollów) będą chciały się dokopać na serwer a co gorsze do administracji. Oczywiście to wiek decyduje o dojrzałości - bo jak 12latek pali/chleje wódę to znaczy, że jest dorosły, bardzo rozsądne rozumowanie.Jak widać nie ma sensu wychodzić z inicjatywą bo zawsze się znajdzie ktoś kto będzie chciał to spieprzyć. Podziękował@zamknijcie ten topic

Zawsze można pozbawić te osoby wejście na serwer :).

Poza tym, w którym zdaniu coś wam rozkazałem? Oj, zachowujecie się jak dzieci (nawet się zgadza, Sokyre ma 12 lat ). Dziękuję bardzo za taką "dojrzałą" administrację.

Powiedz mi szczerze co z tego, że Sokyre ma lat 12, jak jest bardziej dojrzały od ciebie?

To projekt przedewszystkim Aetha wiec Sokyre i Kristal dajcie moze troche na wstrzymanie do jego powrotu bo zrobicie balagan ktory pozniej Aeth niepotrzebnie bedzie musiał sprzątac.

Nick:HubertisWiek:16Czas grany w minecraft: 1 rok 2 miesiące i kilka dni. Na oryginalnej wersji.Ja: Mam na imię Hubert. Urodziłem się w Radzyminie i aktualnie tam mieszkam. Nie przepadam za błedami ortograficznymi. Posiadam wielką wiedzę na temat pluginów. Byłem operatorem kilku serwerów, takich jak Megatonia, Nostrum, i L2. Nie lubię złośliwych ludzi. Władam bardzo bujną wyobraźnią. Lubię poznawać nowych ludzi oraz zawierać znajomości i przyjaźnie.Dlaczego ja: Mam duże doświadczenie z minecraftem, pluginami i komendami. Byłem operatorem i moderatorem kilku innych serwerów (Niestety serwery upadły z braku funduszy bądź się stoczyły). Jestem bardzo cierpliwy. Cenię i lubię współprace. Potrafię rozwiązać spory między graczami i jestem dostępny w grze bardzo długo każdego dnia tygodnia.

Czegoś tu nie rozumiem. Widać są równi i równiejsi, skoro moje podanie było za krótkie :)

Kristal, kristal, co chcesz udowodnić? Swoją głupotą nic nie zdziałasz. No, ale dobra, uczono mnie, żeby ustępować dzieciakom - no dobra, ustąpię. ;] Ps. przez takich jak ty i farfocl, serv raz, dwa upadnie. Nie bd się więcej wypowiadał, na wasze życzenie. ;) To pa i powodzenia - przyda się. ;)

Czegoś tu nie rozumiem. Widać są równi i równiejsi, skoro moje podanie było za krótkie

Na przyszłość zrozumieliśmy, że nie warto ciebie brać, a tak poważnie zmiany zachodzą i nic na to nie poradzisz.

Nick:HubertisWiek:16Czas grany w minecraft: 1 rok 2 miesiące i kilka dni. Na oryginalnej wersji.Ja: Mam na imię Hubert. Urodziłem się w Radzyminie i aktualnie tam mieszkam. Nie przepadam za błedami ortograficznymi. Posiadam wielką wiedzę na temat pluginów. Byłem operatorem kilku serwerów, takich jak Megatonia, Nostrum, i L2. Nie lubię złośliwych ludzi. Władam bardzo bujną wyobraźnią. Lubię poznawać nowych ludzi oraz zawierać znajomości i przyjaźnie.Dlaczego ja: Mam duże doświadczenie z minecraftem, pluginami i komendami. Byłem operatorem i moderatorem kilku innych serwerów (Niestety serwery upadły z braku funduszy bądź się stoczyły). Jestem bardzo cierpliwy. Cenię i lubię współprace. Potrafię rozwiązać spory między graczami i jestem dostępny w grze bardzo długo każdego dnia tygodnia.

Co do Hubertsona bardziej nas przekonało, niż twoje, np. te które są pogrubiono czcionką.

Podania składać do Sokyre na PW. unikniemy spamu

Proszę o zamknięcie tematu do jutra

@DOWN prosiłem o warn dla osób które spamowały.

Prosiłbym o uspokojenie się, polecą warny jeśli nie przestaniecie. Kristal, to, że 'poprosisz' mnie o warna dla każdego z tych, którzy po prostu nie zgadzają się z Twoją opinią to nie znaczy, że My to zrobimy. Równie dobrze mógłbym dać warna Tobie - za zaśmiecanie 'raportowni', bo złożyłeś chyba z 6 raportów i w każdym prosząc o warna dla użytkownika. Więc Kristal, jak również reszta tutaj robiących szum - prosiłbym o natychmiastowy spokój. Temat będę śledził, jeśli się nie uspokoicie, polecą warny lub bany.