Kristal zabardzo sie zadzisz wiesz??
Ten temat zostal zalozony przez Aetha wiec twoje prosby o zamkniecie tematu sa zbedne
Kristal zabardzo sie zadzisz wiesz??
Ten temat zostal zalozony przez Aetha wiec twoje prosby o zamkniecie tematu sa zbedne
może i dostane za to warna i bana 24h ale kristal to k**wiszon.Stworzył sobie z kolegami server i myśli że koks
Do Aeth'a i Koyra(czy jakoś tak ) nic nie mam najbardziej mnie wkurza ten szczurzy cyc kristal
W sumie Aeth wyjechał na wakację, zrobi się lekki spam, no ale cóż.
Hare0th: to tłumaczy jedno
W skrócie nie wiem o co ta walka skoro wan napisali że nie będziecie modami i nie obrażajcie ich za to.A i jeszcze jedno czy rekrutacja będzie jeszcze w sierpniu?Ponieważ jade do Rosij.I wrócę dopiero pierwszego sierpnia.Doradzam wam dać temat też na mpc forum.
Proszę tu nie spamować, nie każdy może być modem !
Jeśli jeszcze ktoś będzie wyzywał, to na starcie ban.
W skrócie nie wiem o co ta walka skoro wan napisali że nie będziecie modami i nie obrażajcie ich za to.A i jeszcze jedno czy rekrutacja będzie jeszcze w sierpniu?Ponieważ jade do Rosij.I wrócę dopiero pierwszego sierpnia.Doradzam wam dać temat też na mpc forum.
Zależy którego. Zawsze możesz napisać teraz podanie, a dopiero później je rozpatrzymy jak wszyscy wrócą z wakacji
Czyli jeżeli teraz napisze podanie to mnie nie zabijecie tylko rozpatrzycie je 30 sierpnia i do kogo mam je wysłać do Sokyre tak??
Czyli jeżeli teraz napisze podanie to mnie nie zabijecie tylko rozpatrzycie je 30 sierpnia i do kogo mam je wysłać do Sokyre tak??
Tak, możesz wysłać.
Przed chwilą z Sokyre nagraliśmy odcinek z aktualizacjami na serwerze, niedługo zostanie dodany
UP - To Świetnie! Chętnie zobaczę cóź nowego dokonaliście.
A ja mam pomysł co do serwa. Można by było wprowadzić jakieś questy. Z tego co pamiętam to gdzieś taki plugin widziałem.
Mamy mieć pewne osoby, dyplomy by się przydały oraz twoje oceny.Po tym temacie wiele się o Was dowiadujemy, i nie mamy pewności.PODANIA MAJĄ BYĆ W ZAŁĄCZNIKU UMIESZCZONE W POŚCIE 30 LIPCA! WCZEŚNIEJ LUB PÓŹNIEJ WARUNKOWO BĘDĄ IGNOROWANE
Zależy którego. Zawsze możesz napisać teraz podanie, a dopiero później je rozpatrzymy jak wszyscy wrócą z wakacji
A ja mam pomysł co do serwa. Można by było wprowadzić jakieś questy. Z tego co pamiętam to gdzieś taki plugin widziałem.
Questy będą na serwerze, przygotowuje to Devanzo.
To fajnie. Aha, czy będzie whitelist? To co prawda zajęłoby czas (bo najlepiej, aby były podania o wpis na whitelist), ale zapobiegłoby dzieciom neo, trollom itp.
To fajnie. Aha, czy będzie whitelist? To co prawda zajęłoby czas (bo najlepiej, aby były podania o wpis na whitelist), ale zapobiegłoby dzieciom neo, trollom itp.
Oczywiste.
Filmik dodany będzie w nocy ok. 2 rano.
Super Devanzo miał kiedyś serwer na hamachi i było zaje i ten serwer tez będzie zaje
szkoda tylko ze Devanzo przyjechał do polski na taką pogodę
eeee...... Nie rozumiem to mogę pisać podanie czy nie xD bo każdy pisze coś innego?
eeee...... Nie rozumiem to mogę pisać podanie czy nie xD bo każdy pisze coś innego?
Możesz pisać tylko pamiętaj, że rozpatrzymy dopiero 30 lipca.
A można zapisywac się po 30 lipca bo nie wiem czy pabcio nie wk***ił sie na mnie
PS:wezcie nie wyzywajcie sie w odpowiedziach tak jak na wczesniejszych stronach
Jeśli macie hamachi to możecie wbić na mój serwer (jak te k**ewskie lagi nas nie odwiedzoł
sieć:PlayCraft.pl
hasło:987
czasem serwer chodzi a czasem nie ale postaram sie jak najdłużej serwer trzymać jutro może od 8:00 postawie
i dzisiaj stoi