MythCraft

Nowy filmik na YT !

http://www.youtube.com/watch?v=V40wI-xg0nk

SUBSKRYBOWAĆ :)

Kiedy serwer wystartuje?:P

Nie wiem czy zauważyliście ale przy spawnie było na jednej z tabliczek napisane "Do zobaczenia 8-9 sierpnia". Czyżby to była data otwarcia servera? ;>

Nie wiem czy zauważyliście ale przy spawnie było na jednej z tabliczek napisane "Do zobaczenia 8-9 sierpnia". Czyżby to była data otwarcia servera? ;>

Nie, osoby które wyjechały zostawiły tabliczki z informacjami kiedy wrócą. Widze, że już kombinujecie :P

@kristal

Mam pytanie,wy ten server stawiacie na jakimś hostingu,czy na własnym kompie?:).

Oczywiście, że Hosting.

BOOOZE co tu sie dzieje za burdel!! Sokyre I Kristal chyba zaduza wladza wam przeszkadza! rozumiem ze Admini i wgl Ale jako Admini musimy tez byc mili i wyrozumiali dla graczy, Jasne rozumiem ze sa tez chamscy ale wy taka postawa jaka prezentujecie odpychacie ludzi od servera!! ja niepoto spedzalem dlugie godziny nad serverem zeby teraz wszystko poszlo na marne!

Doczytalem sie do 6 strony a tam same klutknie z Adminami tak niemoze byc! my chcemy byc waszymi "przyjaciulmi" na serveze gdzie sluzymy rada i pomocna dlonia.

Nierobcie zadnych prac nad serverem az do mojego i Aetha powrotu bardzo prosze, Ten kto ma pliki serverowe prosze ich NIE UDOSTEPNIAC NIKOMU i zadnym Adminom TEZ najlepiej je usun! one maja byc tylko dla Aetha! i nikogo wiecej!

Z mojej strony chcial bym przeprosic Wszystkich ktozy zostali obrazeni w jaki kolwiek sposob przez Sokyre I Kristal. Wszystkie podania zostana przezemnie i Aetha rozpaczone po moim i jego Powrocie..

Przepraszam za pisownie moja ortografia ssie wiem :)

A ja mam pomysł co do serwa. Można by było wprowadzić jakieś questy. Z tego co pamiętam to gdzieś taki plugin widziałem.

Questy beda dodane jak ogarniemy je poniewaz niesa Update z wersja craftbukkita ktory jest 1000 :). mozna z robic z citizens i npc- quest

UPS przeraszam za Double posta

BOOOZE co tu sie dzieje za burdel!! Sokyre I Kristal chyba zaduza wladza wam przeszkadza! rozumiem ze Admini i wgl Ale jako Admini musimy tez byc mili i wyrozumiali dla graczy, Jasne rozumiem ze sa tez chamscy ale wy taka postawa jaka prezentujecie odpychacie ludzi od servera!! ja niepoto spedzalem dlugie godziny nad serverem zeby teraz wszystko poszlo na marne! Doczytalem sie do 6 strony a tam same klutknie z Adminami tak niemoze byc! my chcemy byc waszymi "przyjaciulmi" na serveze gdzie sluzymy rada i pomocna dlonia. Nierobcie zadnych prac nad serverem az do mojego i Aetha powrotu bardzo prosze, Ten kto ma pliki serverowe prosze ich NIE UDOSTEPNIAC NIKOMU i zadnym Adminom TEZ najlepiej je usun! one maja byc tylko dla Aetha! i nikogo wiecej!Z mojej strony chcial bym przeprosic Wszystkich ktozy zostali obrazeni w jaki kolwiek sposob przez Sokyre I Kristal. Wszystkie podania zostana przezemnie i Aetha rozpaczone po moim i jego Powrocie..Przepraszam za pisownie moja ortografia ssie wiem Questy beda dodane jak ogarniemy je poniewaz niesa Update z wersja craftbukkita ktory jest 1000 . mozna z robic z citizens i npc- questUPS przeraszam za Double posta

Wiesz co ? Widać jak dużo wiesz co się tu dzieje, nikt nie został urażony oprócz har0th'a, a zobacz jak się wypowiadał.

Obiecałem zrobić filmik ze serwera i zrobiłem, serwer już nigdy nie będzie użyty.

Co do podań, napisałem im, że 30 Lipca składać podania, a nagle zrobił się chaos, har0th nie stosował się do niczego, do tego co Aeth wyznaczył.

Ty myślisz, że mamy ignorować takich trollów i hejterów ? Pomyśl najpierw i wejdź w głąb sprawy co się tu działo, a nie pisać głupoty.

Nie było Cie parę dni i Ty myślisz, że wiesz jak najbardziej co się tu działo. Zobacz sam, a Ty ich?jego? jeszcze bronisz :/

PS. po 6 stronie się uspokoiło jak już h.ar0th przestał spamić. Zobacz jak obrażał kristala...

Poza tym kristal załatwił serwer WWW, za swoją kasę więc trochę się ogarnij !

Sokyre, człowieku... Zaczęło się od tego, że "podważyłem" post kristala, twierdząc, że A4 to przesada. Nie rozumiem - z niczego zrobił aferę i postanowiłem się bronić. Co do har0tha... no może z deka przesadził z wyzwiskami, ale szczerze - nie dziwię mu się. Co do niewiedzy Devanzo. Wszystko od początku do końca było w tym temacie. Więc mógł sobie przeczytać i w wiedzy był na równi z nami. On po prostu wie, jak ma się zachowywać jako admin, więc się wypowiedział. Druga sprawa - gracze nie powinni obrażać, kłócić się z adminami, ale jak oni sami sobie życzą... To wolny kraj, każdy ma prawo do głosu. Kłótnia się już skończyła, więc fajnie by było, gdybyśmy już tego tematu nie poruszali. Ciekaw jestem reakcji Aetha, jak wróci i przeczyta cały ten temat i szczerze mu nie zazdroszczę.

Sokyre, człowieku... Zaczęło się od tego, że "podważyłem" post kristala, twierdząc, że A4 to przesada. Nie rozumiem - z niczego zrobił aferę i postanowiłem się bronić. Co do har0tha... no może z deka przesadził z wyzwiskami, ale szczerze - nie dziwię mu się. Co do niewiedzy Devanzo. Wszystko od początku do końca było w tym temacie. Więc mógł sobie przeczytać i w wiedzy był na równi z nami. On po prostu wie, jak ma się zachowywać jako admin, więc się wypowiedział. Druga sprawa - gracze nie powinni obrażać, kłócić się z adminami, ale jak oni sami sobie życzą... To wolny kraj, każdy ma prawo do głosu. Kłótnia się już skończyła, więc fajnie by było, gdybyśmy już tego tematu nie poruszali. Ciekaw jestem reakcji Aetha, jak wróci i przeczyta cały ten temat i szczerze mu nie zazdroszczę.

Tak, bronisz har0th'a bo obaj jesteście największymi trollami w tym temacie, nie będę Was już karmił (nie mam zamiarów, aby Cię obrazić).

Będę Wam pozwalał na obrażanie nas ? Wy se chyba jaja robicie z tym podaniem myślicie, że jak napiszecie "Mam 15 lat daj moda PLAXX" to od razu dostaniecie ? Czytajcie uważniej, My stawiamy warunki, i ich się musicie trzymać, My mamy inny regulamin, proste ?

Thequartz, masz jeszcze szanse na moda, i tego nie zepsuj proszę Cie, mam nadzieję, że zrozumiałeś ?

Nie spamujmy już, zostawmy ten temat w spokoju, najlepiej nie odpowiadajcie na mojego post.

Moje pytanie to takie, czy uważacie, aby robić więcej filmików z tego serwera, oczywiście jak będzie gotowy :)?

Obwiniamy się za to, może wybaczymy sobie?

Z winy przepraszam

Kotek też

13.jpg

Do powrotu Aetha i Devanzo prace nad serwerem zostają wtrzymane, czemu? Nie wiem.

@UP Madzia zawsze poprawia mi humor. Też przepraszam, jeżeli was uraziłem... Ale odnosząc się do posta Sokyre - ja nie składałem podanie na adma, ponieważ nie spełniam warunków. Nie lekceważę również w żaden sposób waszych warunków i wymogów... I nie jestem trollem, jak to mnie ładnie nazwałeś, ponieważ to nie ja wywołałem kłótnię. Myślę, że zakopiemy topór wojenny i wrócimy do stanu przed kłótnią, bo to nie ma sensu.

Edit: albo ja miałem jakieś zwidy, albo u góry zamiast kota, była Madzia. o_O

Obwiniamy się za to, może wybaczymy sobie? Z winy przepraszamKotek też Do powrotu Aetha i Devanzo prace nad serwerem zostają wtrzymane, czemu? Nie wiem.

Tak jak napisał Devanzo...

@UP Madzia zawsze poprawia mi humor. Też przepraszam, jeżeli was uraziłem... Ale odnosząc się do posta Sokyre - ja nie składałem podanie na adma, ponieważ nie spełniam warunków. Nie lekceważę również w żaden sposób waszych warunków i wymogów... I nie jestem trollem, jak to mnie ładnie nazwałeś, ponieważ to nie ja wywołałem kłótnię. Myślę, że zakopiemy topór wojenny i wrócimy do stanu przed kłótnią, bo to nie ma sensu.Edit: albo ja miałem jakieś zwidy, albo u góry zamiast kota, była Madzia. o_O

Haha w tym problem, że pomyliły mi się zdjęcia. Oglądałem Najnowszy Escape od Madzi i pokazywałem Sokyre jej zdjęcie i miałem w schowku, a nie skopiowałem Koteczka :D

Wyjeżdżam na mazury. (7 dni od jutra.) Wrócę 30 Lipca.

Do zobaczenia!

Kto przyłączy się na serwerze do nacji Assassynów ??? Tylko muszę znaleźc osobe, które będzie chciała do nacji oraz, żeby ogarniała plugin Towny bo ja oglądałem tutorial, a i tak mało rozumiem :lol:

Kto przyłączy się na serwerze do nacji Assassynów ??? Tylko muszę znaleźc osobe, które będzie chciała do nacji oraz, żeby ogarniała plugin Towny bo ja oglądałem tutorial, a i tak mało rozumiem

W sumie to nawet nie wiedziałem do czego służy ten plugin :P

Dzisiaj sobie tak pomyślałem żeby zrobić gigantyczne drzewo na którym będzie wioska. W przyszłości możliwe będzie kupienia go dla gildii. Oczywiście cena będzie chora :D

Pisze jedna odpowiedz, udalo mi sie zdobyc dostep do internetu. Z ciekawosci zajrzalem jak sprawuja sie sprawy serwera i szczerze powiem.. przerazilem sie. Mqm jedno pytanie: CO TU DO CHOLERY SIE DZIEJE!? Przeczytalem caly temat od poczatku do konca i naprawde zalamalem rece. Administratorzy poczuli sie jak wielcy panowie, ktorym nie mozna nic rozkazac i wszyscy maja ich sluchac. Osobiscie jestem po stronie uzytkownikow. Co to w ogole za poroniony pomysl, aby skladac podania tylko 30 sierpnia? Co za problem przejrzec ewentualnie kilka stron w tyl? Mi to nie stwarza problemu, naprawde ciezko spisac informacje i pozniej wyciagnac wnioski z kazdego napisanego podania. Jestem kompletnie rozczarowany. Ciesze sie, ze probujecie utrzymywac porzadek, ale nie naduzywajcie wladzy. Co do uzytkownikow.. prosze, podchodzcie do sprawy spokojniej. Jezeli administrtorzy serwera Was przyciskaja, przemilczcie to. I prosze Was rowniez o to, abyscie nie trollowali.. jest to niepotrzebne w tym temeacie. Zasyfiliscie temat(wszyscy). Dac Wam troszeczke wolnosci i juz rozpierduche robicie.. ahh, szkoda gadac.

Pisze jedna odpowiedz, udalo mi sie zdobyc dostep do internetu. Z ciekawosci zajrzalem jak sprawuja sie sprawy serwera i szczerze powiem.. przerazilem sie. Mqm jedno pytanie: CO TU DO CHOLERY SIE DZIEJE!? Przeczytalem caly temat od poczatku do konca i naprawde zalamalem rece. Administratorzy poczuli sie jak wielcy panowie, ktorym nie mozna nic rozkazac i wszyscy maja ich sluchac. Osobiscie jestem po stronie uzytkownikow. Co to w ogole za poroniony pomysl, aby skladac podania tylko 30 sierpnia? Co za problem przejrzec ewentualnie kilka stron w tyl? Mi to nie stwarza problemu, naprawde ciezko spisac informacje i pozniej wyciagnac wnioski z kazdego napisanego podania. Jestem kompletnie rozczarowany. Ciesze sie, ze probujecie utrzymywac porzadek, ale nie naduzywajcie wladzy. Co do uzytkownikow.. prosze, podchodzcie do sprawy spokojniej. Jezeli administrtorzy serwera Was przyciskaja, przemilczcie to. I prosze Was rowniez o to, abyscie nie trollowali.. jest to niepotrzebne w tym temeacie. Zasyfiliscie temat(wszyscy). Dac Wam troszeczke wolnosci i juz rozpierduche robicie.. ahh, szkoda gadac.

No wlasnie taka sama byla moja reakcja -,- i ja mam takie same zdanie co aeth!! kilka dni nas niema i ro***erducha..

PS: Aeth otzymales mojego emaila ??

Gracz: Hubertis zostanie Moderatorem na czas proby 3 dni po starcie servera :)

Pabcio, niestety nie moge podac Ci teraz mojego numeru konta, gdyz jestem poza domem, a nie znam go na pamiec. Popros Kristala badz Sokyre, ktorzy na pewno go maja.