A będzie wersja pudełkowa ? Jeżeli tak to kupie
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst
Tak, zobacz na empik, czy tam gram.pl czy gdzieś.
tj, w empiku już nie ma chyba na razie
Na muve też jest jak coś. Mam tylko taką nadzieje, że już w piątek przyjdzie. Nie chcę żadnych opóźnień.
Ależ będzie aktywny w ten weekend
to już już raz raz niech ktoś zakłada specjalna grupę Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst (MMORPG.org.pl) i jadziema .
to już już raz raz niech ktoś zakłada specjalna grupę Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst (MMORPG.org.pl) i jadziema .
Na Steam?
tak najlepiej (ja zrobię) zrobić na steam i podać tu link do grupy i niech się wpisują ludzie będzie łatwiej robić turnieje itd zawsze będzie z kim grać (a i mogę użyczyć mojego ts3).
tak najlepiej (ja zrobię) zrobić na steam i podać tu link do grupy i niech się wpisują ludzie będzie łatwiej robić turnieje itd zawsze będzie z kim grać (a i mogę użyczyć mojego ts3).
No to rób, rób i dawaj linka.
http://steamcommunity.com/groups/NSUNS3FB-MMORPG-ORG-PL
Grupa jest, tak że zapraszamy. 5 dni!
Grupa jest, tak że zapraszamy. 5 dni!
@
Meh, lag... Usunąć proszę.
Dokładnie, zapraszamy wszystkich. Już niebawem odbędą się małe turnieje. Aw, jeszcze 4 dni i 13 h lecz nie wiem czy, aż tyle wytrzymam.
Jak coś pogram z wami, w sobotę lecę do empiku i zaczynamy grać
lol w empiku już wyprzedane, ciekawe czy w sobotę będzie jednak można kupić ....
lol w empiku już wyprzedane, ciekawe czy w sobotę będzie jednak można kupić ....
Zadzwoń do Twojego sklepu empik i dowiedz się zawczasu. Jak coś, to sobie sprowadź, by w sobotę już mieć.
Dla graczy, ktorzy maja pierwsza stycznosc z ta gra to gwarantuje, iz sie wam bardzo spodoba:). Natomiast np. Dla mnie (mam UNS 2,Gener,UNS3), nie oplaca sie kupywac dlc'ka, ktory znajac M$ bedzie drogi;), lecz mysle, ze dla kilku skórek, Walki z Kabuto jak i jego grywalnej postaci poprostu nieoplaca sie robic upgrade starej dobrej UNS 3:).
PS. Mam nadzieje, ze na pctach bedzie mozna sobie pograc w multi, iz od kilku dni na Xbla spodkac kogos do wspolnej gry jest bardzo trudno.
od tego masz grupę, od tak sobie na zakładałem, ona jest po to że jeśli jakimś cudem nie znajdziesz kogoś do gry to wchodzisz na grupę i zaraz ktoś się znajdzie a poza tym od 3 tyg przed premiera już jest cały nakład (pre-ordery, etc.) wyprzedany w praktycznie wszystkich empikach w Polsce chyba że zrobiłeś sobie pre-ordera z co najmniej miesięcznym zapasem co dobrze świadczy o tym że będzie masa ludzi w tą grę grała.
Jak zamówiłem tydzień temu, to na następny dzień już były wyprzedane, tak że ja się w ostatniej chwili załapałem
Tylko te wymagania sa troche przegiete ;D
Zapraszam do rozmów na forum naszej grupy. =)
Tylko te wymagania sa troche przegiete ;D
Czy ja wiem?
Minimalne wymagania sprzętowe Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst:
- system operacyjny Windows XP, Vista, 7 lub 8;
- dwurdzeniowy procesor taktowany częstotliwością 2,0 GHz;
- 2 GB pamięci RAM;
- karta graficzna ATI Radeon z serii HD 2xxx lub NVIDIA GeForce z serii 8xxx (512 MB, Pixel Shader 4.0, DirectX 9.0c);
- karta dźwiękowa kompatybilna z DirectX 9;
- 8 GB wolnego miejsca na dysku twardym.
Zalecane wymagania sprzętowe Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst:
- system operacyjny Windows XP, Vista, 7 lub 8;
- czterordzeniowy procesor taktowany częstotliwością 2,3 GHz;
- 8 GB pamięci RAM;
- karta graficzna z 1024 MB (Pixel Shader 4.0, DirectX 10);
- karta dźwiękowa kompatybilna z DirectX 9;
- 8 GB wolnego miejsca na dysku twardym.
Jedynie RAM nie spełniam z rekomendowanych. Nie są takie straszne.