Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst

Ja akurat spełniam minimalne.

A co do gry to zakupie Digital Edition na muve. W końcu to tylko 70zł.

SUPER! Może już jutro przyjdzie. :P

2ljc.png

Już jutro panie (jeśli są jakieś panie) i panowie pogramy w naruto :).

Okej, u mnie już jest! :) No, jutro już pogrywamy - ha.

U mnie już jest od rana... jeszcze 8 godzin i możemy grać ^.^

Mi już wysłali, teraz czekam. Empiku, przyjmij tą piękną przesyłkę w jutrzejszym dniu w porannych godzinach proszę!

I jak tak gracie fajnie jest ?. Jak sterowanie ok ?. Grywalność dobra ?

Mi już wysłali, teraz czekam. Empiku, przyjmij tą piękną przesyłkę w jutrzejszym dniu w porannych godzinach proszę!

Za ile kupiłeś ?

CIACH!

warn_ico.png
Nasze forum nie popiera piractwa. Otrzymujesz ostrzeżenie za wklejenie linka do pobrania pirackiej wersji gry.

~ AlphaWolf

Za ile kupiłeś ?

67,99 zł. Przesyłka 0 zł bo odbierałem w empiku.

Właśnie instaluje :) Bardzo fajne obrazki w pudełku :)

@up

Tępić! Tępić piracenie świetnej gry!

W końcu jest :D szkoda że gra wypszedza anime ;[

Tępić! Tępić piracenie świetnej gry!

A sam pewnie 1000 programów na kompie na nielegalu ma -.-

I właśnie, jak tam to sterowanie? Gra ładnie śmiga czy to beznadziejnie zrobiony port :(?

Nie narzekam tylko czasami są lekkie spadki. Co do sterowania do gram na padzie od xboxa 360 więc nie wiem jak na klawie. Na tę chwilę gra online nie ma sensu, ponieważ słaby jest system matchmakingu i rzadko trafia nam się przeciwnik a jak już się trafi to są lagi... ;(

W końcu jest szkoda że gra wypszedza anime ;[A sam pewnie 1000 programów na kompie na nielegalu ma -.-

Taka prawda kazdy pobiera na potege a do 1 linku sie czepiaja :< I to jeszcze ty moj brutusie :( *Alpha Wolf*

Nie wiem jak wy ale u mnie fpsy sa niskie bez różnicy na jakiej jakości grafiki i rodzielczościa 10-20. Mój komp to athlon x2 3.0ghz, 3gb ram, radeon hd5770 1gb powinno normalnie hulać, jak u was z fpsami?

już odebrałem swoją , mam nadzieje ,że będzie dobrze z fpsami zaraz zobacze. procek i5 2x 3,2 4gb ram i hd 5570 podobne do twojego mam nadzieje, że nie będzie problemu

już odebrałem swoją , mam nadzieje ,że będzie dobrze z fpsami zaraz zobacze. procek i5 2x 3,2 4gb ram i hd 5570 podobne do twojego mam nadzieje, że nie będzie problemu

procka masz dużo lepszego, no ale zobaczymy jak u ciebie pojdzie. A jak reszta?

Mi działa bez zarzutu. Nie mam spadków FPSów ani lagów czy innych takich rzeczy. Jedynie multiplayer nie działa mi w 100%, bo jak zapraszam znajomego do gry to traci on władze w kontrolerze/klawiaturze.

A jaką masz specyfikacje kompa?

Intel core 2 quad Q8300 2.5 GHz

nVidia GeForce GT 9800 1gb

4gb ram ( wykorzys0tywane 3.5 z racji 32 bitowego )