Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst

Na lapku z 2011 Samsung RF511 działa genialnie. Mam 6 Gb ramu i win 7 64 bit.

Jednak sama gra to tylko nawalanka, której format nie zmienił się już od lat. Ogólnie fajna, ale szału jakiegoś wielkiego nie ma.

No to się wypowiem , tak jak pisałem wczesniej na mojej specyfikacjii gra chodzi wspaniale w rozdzielczości 1920x1080. Nie ma przycinek wszystko jest ok , ale przez neta gra mi się zacina nie wiem jak to okreslić. System sterowania jest patologiczny jeśli mamy zamiar grać na klawiaturze. Bindowanie pada do Xboxa 360 do ciekawych nie należy. Idę po jakiegoś pada z biedronki bo to mija się z celem. Ale klimat jest. Jest warto. Ogolnie gra must have.

Ja mam i7, 8gb ram, GTX560m, tak normalnie działa bez zacinki ale jak ustawię supersample 2x to już mam duże spadki FPSów :/ Też taki problem macie?

Ile ta gra zajmuje miejsca? Bo chyba cd-keya kupie.

7,20 gb

Starałem się grać bez pada i to nie ma sensu. Do gry nie podchodźcie bez zakupionego kontrolera.

Ile ta gra zajmuje miejsca? Bo chyba cd-keya kupie.

Gra do tanich nie należy i radzę ją przetestować przed zakupem, gdyż nie wszystkim pasuje. By nie było później hejcacych komentarzy w stylu "syf! muszę to sprzedać!"

Najlepiej oglądając recenzje/gameplaye lub pobierając z torrentów. Dema niestety nie ma :/ a chciałem sprawdzić legalnie.

Gra do tanich nie należy

właśnie że należy do tanich 65 zł za gre ? grosze. kup takiego batmana albo farcry 3 lub innego 120/130 zł. Nawet jak się nie pracuje ni nic 65 zł odłożyć to chwila czasu. A co do pada polecam używać programu Xpadder jeśli komuś nie odbiera ja używam i świetnie śmiga nie miałem żadnych problemów.

właśnie że należy do tanich 65 zł za gre ? grosze. kup takiego batmana albo farcry 3 lub innego 120/130 zł. Nawet jak się nie pracuje ni nic 65 zł odłożyć to chwila czasu. A co do pada polecam używać programu Xpadder jeśli komuś nie odbiera ja używam i świetnie śmiga nie miałem żadnych problemów.

Nadal nie jest to kwota jaką płaci się za grę, w która gra się tylko 30 minut. Tyle właśnie spędzi w niej osoba, której się ona nie spodoba. Dla niej przeświadczenie, że wydała 65 zł na coś co kompletnie jej nie pasuje musi być wnerwiające. Dlatego radzę przetestować przed zakupem. Nie jest to więc problem odkładania kasy, a raczej wydawania jej na coś co nam może się nie spodobać.

Zakupiłem dzisiaj grę i popieram aragmor bez pada jest niegrywalna(może to też być przyzwyczajenie, że grałem wcześniej na padzie), do tego normalnie nie czyta pada od ps3, więc musiałem się pobawić z xpaderem, ale gra miodzio jak poprzednie części i z chęcią z kimś popykam online.

Ja jakos na padzie nie gram i idzie mi przyzwoicie grałem dzisiaj moze z poł godziny i juz sterowanie ogarniete mam.

Sorry za ort. z telefonu pisze.

pad tracera za 67 zł jest ogień ;) , fajnie się gra ;). Ale to gra bardziej dla fanów.

Ja jakos na padzie nie gram i idzie mi przyzwoicie grałem dzisiaj moze z poł godziny i juz sterowanie ogarniete mam.Sorry za ort. z telefonu pisze.

A ty szymeX jak u ciebie z fpsami?

Wszystko jest dobrze... Wystarczy wejść w Launcher, opcje graficzne, WYŁĄCZYĆ V-Sync, WŁĄCZYĆ Full Screena i nie ma żadnych problemów o.o'

Wszystko jest dobrze... Wystarczy wejść w Launcher, opcje graficzne, WYŁĄCZYĆ V-Sync, WŁĄCZYĆ Full Screena i nie ma żadnych problemów o.o'

mimo to i tak mam 13-20 fpsów ;/

Dokładnie to nie wiem ale z 30-40 na pewno jest. Tylko ze wziąłem na windowed mode i 2 najmniejszą rozdzielczosc.

Żeby nie mieć takiego problemu z FPSami trzeba wyłączyć supersampling, u mnie też przy właczonym supersamplu spada do 15 fpsów a bez tego chodzi na tyle ile gra pozwala. A mam i7, 8gb, gtx 560m

wyłączyłem kurde, nie mam pojęcia dlaczego tak jest

Jeśli Wam laguje i wyłączyliście supersampling i vsych, to pozmieniajcie opcje w karcie graficznej. Mi pomogło. Niestety mam taki problem, że mi glitchuje/buguje podczas gry. Animacje znikają, postacie dziwnie "skaczą". Dzieje się tak tylko na fullscreen :(.

Zmieniłem ustawienia i też nie pomogło, może wyjdzie jakiś patch, spróbuje też walnąć formata. Na fullscreenie też mam takie jakby artefakty

A u mnie wszystko pięknie(singiel skończony, lecz problemy z odblokowanie nowej postaci, nie wiem jak). Jedynie do czego można się przyczepić to słabo ogarnięty tryb online rzadko znajduje nam graczy a gdy już jesteśmy w trakcie gry może nas rozłączyć z niewiadomych przyczyn i można trafić na mocne lagi.