Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst

Też masz z tym problem? Myślałem że tylko ja. Może to jednak wina gry. Czekam na patcha, gra jest świetna <3.

Tak się zapytam, wie ktoś może jak odblokować tego nowego Kabuto?

Gdzieś czytałem, że trzeba najpierw do żabki od kryształów chakry (zapomniałem imienia tej żabki, sorki) przynieść 5k owych kryształów, później powie nam ona o jakimś "dziwnym" krysztale, po zdobyciu (nie wiem czy dokładnie zdobyciu go, powiedzmy po interakcji z nim) odblokowuje się Sasuke EMS, po którym w Timeline'ie na końcu pokazuje się jedna scenka w której Kabuto można odblokować.

Tylko tak czytałem, ktoś może potwierdzić, czy to prawda? Ja aktualnie jestem w trakcie zbierania tych 5k, ale może ktoś już to zrobił?

A ja mam Intel Core duo 2.5 GHz, GTS 250, 4 GB RAM i na supersample 2x chodzi mi płynnie. :)

@offtop: Gram na klawie, nie jest mi źle, ale już sobie zamówiłem pada ( ahh, jak sobie przypomnie te czasy z Tekken 3 :D ). Jak myslicie ? Czy taki pad będzie dobry ? http://www.euro.com.pl/kontrolery-do-gier-wii/tracer-freezer.bhtml#pasuje-do

Każdy pad w sumie będzie dobry. Ja mam pada za 15zł i emuluje go jako xboxa360. Gra się przyjemnie ;).

Ktoś pisał że gra na klawiaturze to patologia. A ja się nie zgodzę. Dobrze dobrane klawisze i masz święto.

To moje ułożenie na którym gram sukcesywnie:

http://scr.hu/1f98/c9fhk

Na tym ułożeniu jest wygodnie i gra się bez problemowo. Wszystko co trzeba mam pod palcami.

Ktoś pytał o nowego Kabuto. Na grupie na steamie Sito napisał:

"Jeśli ktoś nie wie jak odblokować fragment walki Sasuke & Itachi vs kabuto to pisze po głównym zrobieniu wątku idziemy do konohy w głębszej części konohy jest żaba nie pamietam jak sie nazywa chyba gamadatsu daje questa na zbieranie fragmentoch chakry robimy wszystko i potem prosi nas o przyniesienie jednego fragmentu idziemy do wschodniej części wioski chmur tam gdzie się wchodzi na walke z "tobim" w głównym wątku podnosimy kryształ i dzieje się magia"

Dzięki za potwierdzenie mojego info, Sparki.

Swoją drogą, jestem kompletnym nubem w tych sprawach, ktoś mógłby mi podać jakiś dobry emulator pada x360?

Ja użyłem x360ce, bardzo prosty i wszystko działa.

A może ktoś przy okazji wie jaki jest Secret action w walce z Kabuto?

Nevermind, wiem już.

Nie do końca ogarniam, jak włączać te wszystkie secret action? Bo jak się mi włączy to zdaje się że przypadkiem ;)

A ja mam Intel Core duo 2.5 GHz, GTS 250, 4 GB RAM i na supersample 2x chodzi mi płynnie. @offtop: Gram na klawie, nie jest mi źle, ale już sobie zamówiłem pada ( ahh, jak sobie przypomnie te czasy z Tekken 3 ). Jak myslicie ? Czy taki pad będzie dobry ? http://www.euro.com....bhtml#pasuje-do

Zacny pad. Cena tez miła. Powinien wystarczyć do tej i następnych gier :)

Sparki, ja ogarniam jedno SA - kiedy jest taki sandał, to robisz y+a i się włączy.

11:40 - najbardziej wk***iający fight w tej grze.

Ta, też mam problemy z walką z Sage Mode Kabuto zjadę mu do dwóch pasków życia potem włącza się quick time event i dalej jest coraz trudniej. Najtrudniejszy i zaraz wkurzający fight w grze. 12-sty raz podchodzę do tej walki. ;x

Kiedy zostaje mu bodajże 1,5 paska hp jest przejebanie. Wskakuje na skałę, puszcza chyba 4 fale kamieni Jirobo, później duchy Tayi i coś jeszcze, nie wiem, nie dożyłem.

i jeszcze te k**ewskie shurikeny...

No shurikeny są przesrane puści dwie serie i przebity blok. Hm, czy on czasami może używać technik zamiany nieskończoność razy? Zaatakuje go to za każdym razem się przemienia i nie można zrobić porządnego combo. Najłatwiej o dziwo wpadają tu ultimate jutsu.

Ta, ma nieograniczone sub jutsu. Ale mam wrażenie, że kiedy zeskakuje ze skały, puszcza węża, to zanim on go puści można mu wklepać full kombo.

Spam ultami to chyba najłatwiejszy sposób żeby wygrać, ale mi i tak nie idzie.

Poza tym, początek jego kombo jest unblockable, bullshit.

Jednak nie, można je zablokować tylko że 1 atak od razu przebija bloka.

Siemka, mam kilka pytań:

1. Mój staroć: Intel Pentium D CPU 2,80GHz (2x2,8GHz), Radeon HD 6670, 2GB RAM. Czy jest szansa komfortowej gry na takim sprzęcie?

2. Jak oceniacie ten tytuł?

3. Jaki pad polecacie w granicach 40-50 zł? (Najlepiej jakby byl z RTV Euro AGD)

Siemka, mam kilka pytań:1. Mój staroć: Intel Pentium D CPU 2,80GHz (2x2,8GHz), Radeon HD 6670, 2GB RAM. Czy jest szansa komfortowej gry na takim sprzęcie?2. Jak oceniacie ten tytuł?3. Jaki pad polecacie w granicach 40-50 zł? (Najlepiej jakby byl z RTV Euro AGD)

http://www.morele.net/gamepad-speed-link-sl-6556-bk-522989/ to jest mój pad, jest bardzo dobry. Na takim procku jak ty tylko że od athlona i lepszej trochę grafie z 3gb ramu mam 13-16fpsów, bez róznicy jaka rozdzielczość windowed czy bez samplingu i bez v-sync

Ta, ma nieograniczone sub jutsu. Ale mam wrażenie, że kiedy zeskakuje ze skały, puszcza węża, to zanim on go puści można mu wklepać full kombo.Spam ultami to chyba najłatwiejszy sposób żeby wygrać, ale mi i tak nie idzie.Poza tym, początek jego kombo jest unblockable, bullshit.Jednak nie, można je zablokować tylko że 1 atak od razu przebija bloka.

W końcu mi się udało tylko, że musiałem wrócić do miasta po potki bez nich nie wiem czy dałbym rade. Jeżeli ci się nie uda zrób tak jak ja.

Udało mi się, wyexpiłem hero na lvl 4, 4 poty od największej do najmniejszej możliwej i ogarnąłem.

Gra jest świetna, teraz się będę bawił w online.

W jaki sposób zmienić język menu? Ściągnąłem jakąś rosyjską wersję a na necie nie mogę niczego znaleźć. Jest jakiś plik, crack albo coś do podmiany?

warn_ico.png
Piractwu mówimy NIE - Avitus