Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst

Jak ściągnąłeś to się męcz.

Jak ktoś chce powalczyć to dodawajcie mnie na steamie:

sparki00

Wiecie czy można gdzieś pobrać jakąś próbną wersje gry czy coś takiego ( nie z torrentów ). Zastanawiam się nad kupnem ale nigdy wcześniej nie grałem w tego typu produkcje + od kiedy kupiłem fife 14 staram się nie wydawać pieniędzy w ciemno.

nie słyszałem o żadnym demo. Jednakowoż, warto, gorąco polecam. 18 godzin już przegrane, od piątku.

Zwłaszcza że gra jest dosyć tania.

@Laska, to zapraszam na stream :) Codziennie gramy chociaż trochę w Naruto :)

Niestety nie udało nam się zagrać w multi. Ciągle są jakieś problemy. Też to macie?

@Laska, to zapraszam na stream Codziennie gramy chociaż trochę w Naruto Niestety nie udało nam się zagrać w multi. Ciągle są jakieś problemy. Też to macie?

Dziwne w tym wszystkim jest to, że gdy stworzę grę to od razu do mnie dołączają a jak ja próbuje gdzieś dołączyć to niestety nie da rady.

ja grałem już 30 gier na multi z kolegą. Nie mamy problemu, poza zapraszaniem, ale po prostu któryś z nas tworzy i tak dołączamy.

@Laska, to zapraszam na stream Codziennie gramy chociaż trochę w Naruto Niestety nie udało nam się zagrać w multi. Ciągle są jakieś problemy. Też to macie?

Codziennie Ciebie oglądam :)

Chodzi o te, że kiedy oglądałem fife 14 to myślałem o jakie zajebist* muszę to mieć, a pograłem kilka godzin i wyszło na jaw, że crap ( oczywiście według mnie ).

Jeszcze chciałbym zobaczyć jak naruciak pociągnie na moim pc, może ma ktoś podobny sprzęt i mógłby podzielić się wrażeniami ?

Procesor : Intel Core 2 Duo Quad Q8300 2,50 Ghz

Karta : Sapphire Radeon 7850 2 GB

Ram : 4 GB

Masz takiego samego procka jak ja, ram tyle samo, karta trochę lepsza od mojej. Pójdzie bez problemu.

Zgaduję że to jest nie Core 2 duo tylko quad.

" Dajcie linka do streama Grabkiena ;)

Masz takiego samego procka jak ja, ram tyle samo, karta trochę lepsza od mojej. Pójdzie bez problemu.Zgaduję że to jest nie Core 2 duo tylko quad." Dajcie linka do streama Grabkiena

Hm, przecież ma w sygnaturce... :blink: Ale jak jesteś tak leniwy to proszę. twitch.tv/grabagra/

Yare Yare, nie zauważyłem... Dzięki.

@edit

już mam xd

@top

polecam gre, warto kupic

na lapku lenovoY580 śmiga bez scinek

Wiecie co. Właśnie zainstalowałem Naruciaka na PC i strasznie muli. Niby np. GW2 działa na nim lepiej, a Naruto jest niegrywalny. Ciekawostka. Pewnie sterowniki kart graficznych mają jakieś problemy z grą bo widzę, że wielu ludzi z puszkami narzeka.

Ma ktoś rozwiązanie tego problemu? Czy raczej czekamy na update?

Hej, jest może sposób na zmianie postaci którą się chodzi po skończeniu fabuły w trybie UA?

Ściągnąłem , sprawdziłem , jest świetna giera i chula bez żadnych przycinek , lecę do sklepu po oryginał do zobaczenia online :)

CO do scinek wylaczyc AA i gierka odrazu dostaje bosta :) cos skopane z tym maja :P

wie ktos moze gdzie sa zlokalizowane savegames ?

@Zincfe O ile się nie mylę, to wchodzisz tam, gdzie masz zainstalowaną grę i tam będzie folder save.

Ktoś wie jak skonfigurować pada z PS3 tak aby działał ? Czytałem na różnych forach, że z tymi padami od PS3 zawsze są problemy, sprawdzałem kilka sposobów, ale żaden nie działał. Help me. ;_;

@edit: Dobra, działa, uninstall wystarczył. ^^

problem z multi jest taki że jak ktoś się wbija z netem poniżej 5/6 mb/s to go wywala zainwestujcie w internet ludzie !!!

/ dobra dostałem informacje że pewna osoba ma neta 25 i wywala a inna 10 i wywala wiec badania które przerowadziłem głownie na amerykanach

nie sprawdzają sie a to mierne króliki doświadczalne no coż zwracam honor.

Optymalizacja słaba

Kupilem dzisiaj i gra sie swietnie. Narazie przechodze kampanie i musze przyznac, ze jest zaj.. fajna :)