Nie kupujcie GW2 pre-purchase na allegro!

no może i tak

jak dla mnie wszystkie oferty pre-purches poza stroną główną gw2 i paroma "resztkami" ze stron oferujących klucze do gier to lewusy jakieś a już deluxy bankowo. Nie bez powodu AN zrobiła ich ograniczoną ilość.

Ja kupiłem na gram.pl i nie narzekam, polecam tam kupować.

no oczywiście, że na takich stronach możesz mieć pewność, na gram.pl od dawien dawna nie ma pre-purchesa i jest tylko pre-order.

Ludzie czy was pofyrtało ? Gier takich jak Guild Wars 2 nie kupuje się przez Allegro. Oszuści tylko czekają na takich jeleni... . Od tego macie sklep na stronce GW2

Od gamedoces , monqq , inexus, keye spokojnie na allegro można kupować.

Jeżeli ktoś kupuje od prywatnych sprzedawców, może liczyć na krach, natomiast ja zawsze preferuję zakupy na allegro, natomiast od licencjonowanych sprzedawców takich jak GameCodes.pl

Cześć wam, tak mnie tym tematem zestresowaliście, że aż się zarejestrowałem ;)

Mam pytanie, bo kupiłem właśnie od rajdlagracza w maju klucz i grałem w BWE1 na europejskim serwerze. Napisałem już ticket, ale jak myślicie wszystko powinno być ok skoro grałem w bete?

Pozdrawiam ;)

Jeśli użyłeś tego klucza którego kupiłeś do zarejestrowania konta do Beta Testów i było ok to raczej nie powinno być problemów . Ja tam pre-orderom i pre-purchase nie ufam wole sobie kupić po premierze jak stanieje :D

nie wiem dlaczego każdy liczy, że zaraz po premierze będą mieli taniej.. doprawdy nie rozumiem.. co Ci ma stanieć - kiedy gry B2P tanieją .. po 6 miesiącach wzwyż to nie abonamentówka, że ceną podstawki zachęcą do płacenia abonamentu, bo przecież dla nich to jest dla nich zarobkiem. AN liczy na kopie i sprzedaż gemów a nie na to by po tygodniu/miesiącu obniżać cenę - cena i tak jest niska jak na takie MMO - porównaj cenę GW2 do D3- które z MMO ma niewiele wspólnego... no jedynie O :P

Dostałem odpowiedź od supportu, że mój klucz nie dość, że jest amerykański to jeszcze kupiony z lewej karty kredytowej ;/ Mam nadzieję, że uwzględni moją reklamacje. UWAŻAJCIE NA rajdlagracza. pl

Hmm, jak macie blisko do marketu to zapraszam do auchan,media markt,tesco,empik i innych bo w każdym dużym markecie będzie Guild Wars 2 wersja pudełkowe lecz po premierze bo ArenaNet napisał w jakich sklepach będą ^^ tam na 100 % macie oryginal..

akuratnie, to czy jest kupiony w USA czy EU nie ma najmniejszego znaczenia, bo gracz może grać gdzie chce niezależnie od posiadanego klucza. Zakup lewą kartą będzie groził banem konta na starcie gry, reklamacje raczej nie do AN a do sprzedawcy. Automatycznie zgłosiłbym to Allegro, pokazując dowód w postaci maila od AN/NCSoft by inni nie wpadali na taką minę. Oczywiście zarządzać zwrotu kasy a jak nie to pchać dalej sprawę - przy pomocy allegro.

Ja wczoraj kupiłem na fabrykakluczy.pl, który jest rekomendowanym dystrybutorem elektronicznych kopii w Polsce przez NCSoft. Jeśli klucz okaże się trafny zamieniają go na inny, bądź zwracają pieniądze. Mieli już taką akcję i nikt nie pozostał z trefnym kluczem.

Ja też na FK jeszcze przed beta weekendem, nie dość, że prepurchase, to jeszcze kluczyk w 5min :)

Nie zesrajcie się z tym całym PRE PURCHASE. Tak jak by 3dni później nie można by zajść do sklepu i kupić sobie eleganckie pudełko z płytką i poradnikami jakimiś. Jeejku grzejecie d*py tylko przed kompem na allegrach i innych pierdołach a potem płacz że oszukano was. Każdy głupi wie że w internecie byli, są i będą oszuści czekający na takich zapaleńców co muszą zagrać juz 3 dni przed premierą.

a ja nie lubię np. płacić za zbędne pierdoły które tylko w domu zbierają kurz ;]

ja na allegro kupilem i jest ok

ten klucz który kupiłem na allegro za 200 zł deluxe od rajdlagraczy działał na betach i mogłem grać na eu

A ja kupiłem od pana Strusiaki z UK i dalej wszystko żyje;p (allegro)

Tak więc, nie wszystko z allegro musi być złe, a teraz są jeszcze problemy z Keye, ale już wymieniają klucze.