Odwołanie - zawiść Polaków

Pan Verson sam powiedział, że chętnie pomoże prywatnie, więc czemu by nie napisać do niego wiadomości? Albo lepiej dogadać się przez fejsbuka? Albo nawet stworzyć małe forum na potrzebę czegoś takiego? Możliwości jest wiele. Korzystajcie.

Czyli nawet mnie niewolno takiego tematu utworzyć?? Dlatego że mod nie potrafił tam zrobić porządku bo najlepiej jest caly temat wykasować i po sprawie?? Wiele tematów w HP wymaga uporządkowania nie tylko ten jeden.....

spoko, forum bedzie, czekajcie cierpliwie, jak coś to verson da każdemu znać ;)

Wolność dla wielorybów!!!

No szkoda trochę ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, co nie. ;]

A co wy chcecie na forum wprowadzić burdel, przecież to forum jest o grach o.O

W HP jest temat również o lodach w on tym bardziej niema nic wspólnego z grami idąc twoim okiem myślenia. Widzę już powoli zaczyna znowu lecieć hejt...

Nie będę dalej ciągnął dyskusji, powiem tyle, te osoby, które się ze mną kontaktują znają moje stanowisko w tej sprawie.

Nie jestem wyłudzaczem pieniędzy, nie tworzyłem multikont, odświeżałem temat z ustawą z regulaminu:

3.1. Odświeżanie własnego wątku w celu nabicia sobie wyświetleń jest zabronione (ostro tępione będą posty typu: "Naprawdę nikt nie chce się wypowiedzieć?", "Może ktoś w końcu napisze?"). Autor ma prawo odświeżyć własny wątek, pod warunkiem, że dodana przez niego treść będzie miała istotne znaczenie dla jego dalszego rozwoju. Wyjątek stanowi dział Streamy/Video, gdzie użytkownicy mają możliwość odświeżania swoich tematów wraz z oferowaną przez nich nową treścią multimedialną.

3.2. Użytkownik samodzielnie może odświeżyć temat raz na 72h.

Myślałem, że chociaż admin Salek, zachowa zdrowy rozsądek i popatrzy na to z innej strony. Nikt nie zauważył, że mod będzie trzymał moda za rękę nawet jakby miał umrzeć :)

Nie oczekiwałem innego rezultatu jak kolejna sprzeczka.

Niestety prawda leży po mojej stronie, a administracja jest niekompetentna i powinna przyznać się do swojego błędu, ale już mi nie zależy.

Dodam, że na pewno znam bardziej wasz regulamin, niż 3/4 modów z tego forum, bo przed założeniem tematu mocno upewniłem się do usuwania tematów o pieniądzach oraz reflinkach. Dziękuję.

Mówisz, że nie tworzyłeś multikont, to jak to się dzieję, że są aż 4 konta z Twoim nickiem z MMO? Veres1, Veres2, Veres3, Veres4. Nie wiem co jest prawdą w tej sprzeczce, ale racji to Pan na pewno nie ma. : )

Zabawne jak to ładnie chciano odwrócić kota ogonem, zamazac główne podejrzenie o podbijaniu postów , bo sam muszę przyznać iz w święta byłem zdziwiony, ze caly czas ten temat jest na topie , szczegolnie iz aktywność forum była mniejsza niż zwykle. Machnalem na to ręką bo co mnie tam jakieś oszustwa internetowe interesuja . Wracajac jednak do rzeczy warto faktycznie aby ktoś o kompetencjach decyzyjnych na forum rozwazyl być albo nie być PV w Hydepark. Z jednej strony każdy temat o ile jest zgodny z regulaminem ma racje bytu, ale z drugiej strony podejrzenie o multikonta oraz o sztuczne podbijanie postów jest zasadne, bowiem żaden temat nie miał takiej passy jak PV właśnie. Żeby nie było jestem przeciwnikiem takich tematów, ale nie wchodze w nie, wiec dla mnie problemu jako takiego czy będzie czy nie bedzie tego tematu, nie ma

Nie będę dalej ciągnął dyskusji, powiem tyle, te osoby, które się ze mną kontaktują znają moje stanowisko w tej sprawie. Nie jestem wyłudzaczem pieniędzy, nie tworzyłem multikont, odświeżałem temat z ustawą z regulaminu:

3.1. Odświeżanie własnego wątku w celu nabicia sobie wyświetleń jest zabronione (ostro tępione będą posty typu: “Naprawdę nikt nie chce się wypowiedzieć?”, “Może ktoś w końcu napisze?”). Autor ma prawo odświeżyć własny wątek, pod warunkiem, że dodana przez niego treść będzie miała istotne znaczenie dla jego dalszego rozwoju. Wyjątek stanowi dział Streamy/Video, gdzie użytkownicy mają możliwość odświeżania swoich tematów wraz z oferowaną przez nich nową treścią multimedialną.
3.2. Użytkownik samodzielnie może odświeżyć temat raz na 72h.

Myślałem, że chociaż admin Salek, zachowa zdrowy rozsądek i popatrzy na to z innej strony. Nikt nie zauważył, że mod będzie trzymał moda za rękę nawet jakby miał umrzeć
Nie oczekiwałem innego rezultatu jak kolejna sprzeczka.

Niestety prawda leży po mojej stronie, a administracja jest niekompetentna i powinna przyznać się do swojego błędu, ale już mi nie zależy.

Dodam, że na pewno znam bardziej wasz regulamin, niż 3/4 modów z tego forum, bo przed założeniem tematu mocno upewniłem się do usuwania tematów o pieniądzach oraz reflinkach. Dziękuję.

Przyjmij do wiadomości, że to nie jest twoje/wasze forum. Chcesz to stwórz swoje za swoje pieniądze (skoro tak dobrze zarabiasz na tym syfie), ale zaraz przecież tego nie zrobisz bo nie da się utrzymać forum z fikcji. Pomijając moją niechęć co do może nie tyle ciebie co do syfu, który reklamujesz ( bo co ja mogę wiedzieć ), to taka jest decyzja admina i czy tego chcesz czy nie musisz ją zaakceptować. Zawsze możesz iść zaśmiecać inne fora i może tam zostaniesz lepiej przyjęty. Bajo.

Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2

Administratorze Salek pisałem do, któregoś z administratorów w tej sprawie, że ktoś się podszywa pod mój nick... niestety nie dostałem odzewu, proszę sprawdzić IP cokolwiek. I tutaj wychodzi kolejne olewatorstwo... Każdy może założyć konto z nazwą Veres i to od razu muszę być ja... śmieszne proszę Pana :)

@UP

Wyszczekany ty jesteś w "internetach" i lubisz lizać tyłek administratorom co :) Myślisz, że coś ci to da? Nie lubię takich typów co pchają swój wyszczekany jęzor gdzie popadnie... Jeszcze nie usłyszałem od ciebie żadnego kontr-argumentu, a najwięcej skaczesz kolego :)

Nie będę dalej ciągnął dyskusji, powiem tyle, te osoby, które się ze mną kontaktują znają moje stanowisko w tej sprawie.Nie jestem wyłudzaczem pieniędzy, nie tworzyłem multikont, odświeżałem temat z ustawą z regulaminu:3.1. Odświeżanie własnego wątku w celu nabicia sobie wyświetleń jest zabronione (ostro tępione będą posty typu: "Naprawdę nikt nie chce się wypowiedzieć?", "Może ktoś w końcu napisze?"). Autor ma prawo odświeżyć własny wątek, pod warunkiem, że dodana przez niego treść będzie miała istotne znaczenie dla jego dalszego rozwoju. Wyjątek stanowi dział Streamy/Video, gdzie użytkownicy mają możliwość odświeżania swoich tematów wraz z oferowaną przez nich nową treścią multimedialną.3.2. Użytkownik samodzielnie może odświeżyć temat raz na 72h. Myślałem, że chociaż admin Salek, zachowa zdrowy rozsądek i popatrzy na to z innej strony. Nikt nie zauważył, że mod będzie trzymał moda za rękę nawet jakby miał umrzeć Nie oczekiwałem innego rezultatu jak kolejna sprzeczka. Niestety prawda leży po mojej stronie, a administracja jest niekompetentna i powinna przyznać się do swojego błędu, ale już mi nie zależy. Dodam, że na pewno znam bardziej wasz regulamin, niż 3/4 modów z tego forum, bo przed założeniem tematu mocno upewniłem się do usuwania tematów o pieniądzach oraz reflinkach. Dziękuję.

Jesteś tak arogancji, że aż przetarłem oczy ze zdumienia. Akurat "działałem" z nadmiaru wolnego czasu w tej branży. Tak, jesteś zwykłym naciągaczem. A raczej naganiaczem biorąc pod uwagę twoją "działalność" na tym forum. Komu ty próbujesz wcisnąć kit? Myślisz, że skoro to forum o grach to siedzą tu tylko i wyłącznie dzieci? Jak już zauważył Administrator, perfidnie żerujesz na popularności tego forum. Ciesz się, że temat został zamknięty bo powinieneś już dawno dostać bana.

Są miejsca w internecie, gdzie można pogadać z innymi parającymi się tym czymś. Ale to nie miejsce dla ciebie, ponieważ nawet w tym co robisz jesteś marny. Zamiast tego znalazłeś sobie ciepłe miejsce tutaj gdzie przesiaduje mimo wszystko wiele osób podatnych na tego typu "zarobek", "e-biznes". Człowieku, gdybyś miał trochę oleju w głowie to byś wiedział że za godzinę porządnej pracy wyciągniesz o wiele więcej niż klikając jakieś reklamy.

Ja jak i zapewne wielu użytkowników mamy dość patrzenia na twój sztucznie wywoływany temat po kliknięciu na "Wyświetl nową zawartość".

Ja proponuję natychmiast dać posadę moderatora Versonowi. Skoro tak narzeka na każdego moda, to on zajmie się lepiej. Jest tu przez wszystkich znany, a ponadto stworzył najpopularniejszy temat na forum. Skoro śledził uważnie swój temat, to inne też będzie. Pisze on posty z najwyższym szacunkiem dla każdej osoby. Albo można stworzyć dział o e-biznesie i tu mu dać moda działu.

Administratorze Salek pisałem do, któregoś z administratorów w tej sprawie, że ktoś się podszywa pod mój nick... niestety nie dostałem odzewu, proszę sprawdzić IP cokolwiek. I tutaj wychodzi kolejne olewatorstwo... Każdy może założyć konto z nazwą Veres i to od razu muszę być ja... śmieszne proszę Pana @UP Wyszczekany ty jesteś w "internetach" i lubisz lizać tyłek administratorom co Myślisz, że coś ci to da? Nie lubię takich typów co pchają swój wyszczekany jęzor gdzie popadnie... Jeszcze nie usłyszałem od ciebie żadnego kontr-argumentu, a najwięcej skaczesz kolego

Marna prowokacja ... jak już wcześniej wspomniałem Bajo kończę z tobą dyskusję w tym momencie.

Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2

Arogancja a bronienie swojej racji to co innego, zapewne jakby mi płacili za reklamę czy coś to za tyle wyświetleń bym się nie przejmował i dawno z Wami tutaj nie był. Chciałbym szanować niektóre poglądy a po prostu nie mogę po przeczą prawdzie. Nie dostałem jeszcze żadnego dowodu na multikonta i niedozwolony spam :) Wyżej dałem w regulaminie.

@2UP

Sam spokojnie prowadziłem temat, aż święta trójca napisała pozew w moją stronę, bo nie potrafią zaakceptować niektórych rzeczy... nie wiem gdzie oni żyją ale na pewno nie są świadomi jak świat się zmienia.

Moim zdaniem jest to odrobine zle zalatwione. Temat zostawic ale zablokowac mu pokazywanie sie na stronie glownej i wgle. Tak ze wtedy ten kto by chcial takie cos tutaj znalesc to by sb wpisal "zarabianie" w wyszukiwarke i by mogl znalesc, ewentualnie zerkajac do hydeparku. A danemu uzytownikowi dac bana jesli to faktycznie multi konta. I po sprawie.

@ragnar tak wogole to cie jeszcze nie przywitalem na forum a juz ktorys raz cie widze i o dziwo jak dotad zawsze sie zgadzam :D. Welcome :). Tak samo tutaj - z jednej strony tez mnie to denerwowalo i dlatego uwazam ze cos sie powinno z tym zrobic. Za to z drugiej strony HP to HP i nie powinno sie usuwac postow jesli nie lamia regulaminu. Jak juz to uzytkownik powinien byc ukarany za multi konta ale temat zostac ;).

I co racja to racja - te grosze ktore zarobisz na tym? To wiecej zarobisz na durnych ulotkach a tez sie nie napracujesz ;P. A mozesz przynajmniej sobie podbijac do roznych fajnych dziewczyn i zagadac a przy okazji tylko ulotke dac :D.

Radzilbym dokladniej sprawdzic ten temat a dokladniej linki jesli byly. Prawdopodobnie byl tam wcisniety skrocony reflink zamiast zwyklego i dlatego podbijal temat - bo za kazde konto ktore skorzystalo z tego tematy to dostawal np 0,05 euro ;P

EDIT:/// wgle moim zdaniem tematy z HP nie powinny sie pokazywac na stronie ani w nowej zawartosci itd. Bo jednak wchodzi sie tu glownie poczytac o mmo a nie o glupotach z HP. I wtedy bylby spokoj bo malo kto by patrzyl na te rzeczy :D

Arogancja a bronienie swojej racji to co innego, zapewne jakby mi płacili za reklamę czy coś to za tyle wyświetleń bym się nie przejmował i dawno z Wami tutaj nie był. Chciałbym szanować niektóre poglądy a po prostu nie mogę po przeczą prawdzie. Nie dostałem jeszcze żadnego dowodu na multikonta i niedozwolony spam Wyżej dałem w regulaminie. @2UPSam spokojnie prowadziłem temat, aż święta trójca napisała pozew w moją stronę, bo nie potrafią zaakceptować niektórych rzeczy... nie wiem gdzie oni żyją ale na pewno nie są świadomi jak świat się zmienia.

Nie wiem czy ty jesteś świadomy, że bez żadnej konsekwencji, łamiąc nawet wszystkie punkty regulaminu mogą cię dożywotnio zbanować. Ten świat (forum) się zmienia. Ale oni w tym świecie są bogami.

Słuchaj, skoro twój temat KOMPLETNIE nie ma związku z MMO, idź sobie. Co Ci za różnica gdzie rozkręcisz swój biznes?

Umbra dobrze zrobił. Powinien jeszcze wklepać mu bana.

Verson, ty serio myślisz, że ktoś jeszcze nabierze się na takie strony?

Tak jak ktoś kiedyś napisał, więcej kasy zaoszczędzisz wyłączając komputer niż 'zarabiając' na tego typu stronach.

@down

Tu już nie chodzi o zasady na forum...po prostu robisz syf.

Tak, tak...teraz się pochwal jakie to miliony zarabiasz c:

Właśnie sprawa stoi na etapie zostałeś obwiniony, ale nie mamy dowodów, ale jak się zbierzemy my administratorzy to nic nam nie zrobi, to działa na tej zasadzie.

@Ragnar

Proszę Cię idź pograj w TESO a nie mi tutaj prawdy ogólne prawisz ;)

@Ammon

Dobrze pójdę tylko, nie robię to już do odzyskania tematu, tylko dla pokazania kto ma prawdę w tym wszystkim :)

@MareXtreme

Jak masz odpowiednią wiedzę finansową na temat zarabiania na Revenue Share oraz akcjach, owszem, zarabiam :) I nie wyłączę bo mam niedługo do zakupienia multum kampanii :)

Naprawdę wywołałem taki Hype na tym forum, że każdy mnie zna i obwinia? Chodź mnie w ogóle nie zna i poznać nie chce. Jak ktoś czytał mojego bloga, nie mówię tutaj o PV tylko o tematach o książkach to może się przekona, że prawię inne poglądy niż inni.