Pierwsze wrażenia / Gramy po raz pierwszy

Obejrzyjcie nowe filmiki m.in Champions Online, Allods Online i silkroad online, myslę że powinny wam się spodbać i gry i filmiki ^^Pozdrawiam "GudCzild" ^^

No, no.. trzeba przyznać. Filmik z Silkroad'a jest chyba twoim najlepszym filmikiem. Zdecydowanie na plus..

ale błagam! oszczędź tych cierpień.. I ZREDUKUJ SWÓJ ANGIELSKI DO ZERA. Strasznie się słucha czegoś tak kaleczonego.

"...znaczy nie mapę świata, mamy mapę świata...", a to tylko jeden z wielu cytatów, którymi mógłbym zapodać. "Profesjonalne" podejście do sprawy pełną gembą. -.O

Dzisiaj nagrałem filmik z Genesis A.DProszę o wyrazy szacunku dla mnie, iż jsst to mój pierwszy filmik z MMOFPS, i zabardzo skupiałem się na tym co dzieje się na ekranie, i czasem miałem urywki w tekstach ^^

Ja wiem, że Tyś jeszcze mały, ale powinieneś odróżniać znaczenie słowa szacunek, bo pomyliłeś je z wyrozumiałością. Poza tym denerwuje mnie te używanie angielskich wyrazów. Osobiście jakbym zabierał się za to, to bym, albo recenzował po Angielsku albo po Polsku w całości, bo chciałbym, aby każdy nowy gracz mnie zrozumiał(chyba o to Wam chodzi, zgadza się?).

No dobra. jescze mylę się ^^

Przepraszam za wyrazy angielskie, kecz oglądając od pierwszego filmiku jest ich coraz mniej :)

Wkrótce nie będę ich używał wogóle, postaram się tak zrobić przy nowej recenzji :)

Jeśli chodzi o Silkroad ... " po prawo już wyskakuje nam abyśmy szli do item shopu, jednak my idziemy dalej " WTF ? za dużo się bawisz w tłumacza ... Gadasz o mobach i mówisz ze lvl 6 Captian ? a nagle potem ze różne są postanie ... zastanów się o czym mówisz.Z karawana nie musisz iść po Ścieszce oraz nie ma dużego zarobku z tego ... duuuuuuuuuzo Ci brakuje do profesjonalizmu ...

Dziwie sie samemu sobie, ale przyjemnie mi sie oglada filmiki GoodChilda. Sporo bledow, dziwna angielszczyzna, ale ma to swoj dziwny urok.

Mam taką samą opinię co UP i nawet zasubskrybowałem...

Wkrótce pojawi się filmik z [uwaga !] Savage 2, zrobiony przez Aeth'a.. Śledzcie kanał...

@Edit

Ja szykuję coś ciekawego ^^

Możecie obejrzeć filmik z Aika Online

@Wszyscy

Użyłem tylko jednego bądź dwóch słow angielskich, wybaczcie mi to ! :)

@Edit 2

Co jest ? Nie mogę dodać dwóch postów pod sobą, auto edit -,-

mod_ico.png
Nie auto-edit, tylko zlosliwy mod. Jest zakaz pisania posta pod postem, dlatego je polaczylem.-Dzz'

@Pan złośliwy mod

Nawet w takim temacie nie mogę pisać posta pod postem ?

Jakoś go trzeba odświezyć

admin_ico.png
Pisz sobie, z tym tylko, że ostrzeżenia szybko się zbierają - R3m4ke

Dobry filmik z Aiki, podobało mi się bardzo ! coraz lepiej idzie Ci xD

Nie nie trzeba odświeżać tematu bo temat jest na TOPIE.

Aika GP W miarę tylko mógłbyś pokazać jakąś inną klasę a nie tego healera tak jak Remotay(mmohut).

Wybór postaci którą zaprezentuję gre jest tylko i wyłącznie moją decyzją..

Po za tym z MMOhut jest Omer,żaden re coś tam ^^..

Mniejsza z tym :)

Filmiki coraz lepsze, mam nadzieje że ten "broken inglisz" zniknie xD Oby tak dalej.

Ps.Omer z MMOhut to OMER, Remotay to jeden z jego "nicków"

Dzisiaj wrażenia z gry Loong Online.. :)

Komentujcie ^^

Hej hej , to znowu ja , dziś będzie filmik z Vindictusa , i z czegoś tam jeszcze :) Oczekujcie ;>

Zróbcie filmik z gry Eudemons Online i MapleStory(Nowej profesji Evan(wychodzi w środę)).

Prosilbym o zrobienie recenzji z gyr cabal online. z gory dziekuje

Jeżeli robiliby tak jak w nazwie tematu, to byłaby to ugotowana kaszanka. Koledzy z tego co widzę robią te filmiki tytułów które troszkę grali.

No fakt, zawsze przed nagraniem ,gramy z parę godzinek ^^ i dośc czytamy o grze :D

Dzisiaj Pojawi się mój filmik Battle of the immortals

A na kanale pojawił się filmik z Vindictus zrobiony przez Aeth

http://www.youtube.com/user/KlikMMo?feature=mhum

W dniu dzisiejszym , 16.12.2010 nasz szanowny kolega , a zarazem mój współpracownik GoodChild rezygnuje ze stanowiska recenzora. Niestety , przestaje nagrywać . Jeżeli macie nadal ochotę mnie słuchać , to zastanawiam się nad działalnością solo :)