Pierwsze wrażenia / Gramy po raz pierwszy

W dniu dzisiejszym , 16.12.2010 nasz szanowny kolega , a zarazem mój współpracownik GoodChild rezygnuje ze stanowiska recenzora. Niestety , przestaje nagrywać . Jeżeli macie nadal ochotę mnie słuchać , to zastanawiam się na działalności solo

Wiedziałem ze to będzie takie krótkie "hobby" tak samo było z mmoPolska no ale niestety, płakać nie będę. I tak były słabe recenzje GoodChild'a

Mhm. Chyba będe nagrywać sam. Może z czasem zrekrutuje kogoś do pomocy , ale to wymaga zastanowienia .

Szkoda, podobaja mi sie filmiki GoodChilda.

W dniu dzisiejszym , 16.12.2010 nasz szanowny kolega , a zarazem mój współpracownik GoodChild rezygnuje ze stanowiska recenzora. Niestety , przestaje nagrywać . Jeżeli macie nadal ochotę mnie słuchać , to zastanawiam się nad działalnością solo

Tak, kończę, jednak zawsze będę z Aeth'em się komunikował i jakoś mu będę "pomagał"..

A tak na poważnie... Kończe Video-recenzje na rzecz pisania artykułów o grach :)..

Jednak macie rację, nie nadaję się do mówienia...

@Edit

Wkrótce założe nowy temat i tam będę się rozpisywał ^^

Jednak macie rację, nie nadaję się do mówienia...

Krytyka ma motywować, pokazywać błędy - a nie dawać powody do poddawania się.

No tak, ale mimo to zdałem sobie sprawę,że się do tego poprostu nie nadaję ^^ Wolę pisać teksty :)

Oj drogie dziecko (bez urazy, to taki joke) jak najbardziej się nadajesz tylko niektórym przeszkadza barwa twojego głosu. Fakt może i nie jest idealna, no ale ile ty masz lat? Mutacja dopiero przed tobą. Nie przestawaj robić wideo-recenzji z tak błahego powodu. Masz spore poparcie ze strony różnych osób, którym nie przeszkadza to jak mówisz i w tym również mnie. Więc zamiast się się rozczulać nad sobą, łap za myszkę i nagrywaj.

C'mon, on po prostu zrozumiał. I dobrze. Poczeka 2-3 lata, przejdzie mutację i może zacząć się w to bawić od nowa.

Najśmieszniejsze jest to, że mężczyźnie głos zmienia się przez całe życie.

C'mon, on po prostu zrozumiał. I dobrze. Poczeka 2-3 lata, przejdzie mutację i może zacząć się w to bawić od nowa.

Za 2-3lata nie będę mieć czasu na recenzje ^^

"Co ciekawe, jak mozemy chodzic atakujac, yhmm hyh atakujac chodzic...No dobra, powiedzmy".

Ten tekst mnie zabil xD.

"Co ciekawe, jak mozemy chodzic atakujac, yhmm hyh atakujac chodzic...No dobra, powiedzmy". Ten tekst mnie zabil xD.

Kondolencje składam rodzinie ,nie chciałem zabić ^^

Tfe.. Może jeszcze coś dzisiaj nagram, jakoś po tej minionej nocy mnie natchnęło ^^

NO I TO MI SIĘ PODOBA!

A w jakiej grze można chodzić i atakować? xD

Wgle to ty goodchild nadajesz się do tego.

No ludzie, szykujcie się ! Wkrótce, po małej przerwie nagram filmik z Runes of Magic [Full VER 7.5GB], a tymczasem zapraszam do komentowania filmiku Aeth'a z gry Pandora Saga. :)

Zmiana nastroju jak u kobiety normalnie :P

Dobrze, dzisiaj pojawi się nowy filmik z gry Perfect World - nowe wydanie ^^ Mam nowy nick i wogóle całkiem inaczej będą wyglądać filmiki ^^

Mam nadzieje,że będą się podobać ^^

lepiej zrob filmik z mythos albo cos nowego a nie takie stare

PAACMAN, on dodaje gameplay z gier, nie z tego co aktualnie wychodzi.

Wielki minus. W niektórych filmikach opowiada jakieś dziecko. On w ogóle miał mutację. Jedna z osób naprawdę dobrze opowiada (za szybko odrobinkę) druga osoba to dno. Nie wiem skąd wytrzasnąłeś tego dzieciaka, ale to naprawdę smutne, że całość mogłaby być bardzo interesująca gdyby nie głos małolata.

Jeśli chodzi o mnie, to mam 13lat, więc nie aż taki małolat - no może troszkę ^^

Doceniam twoją ocene, nie każdemu może podobać się mój głos, jednak ja dalej będę robić to co mi się podoba,tyle -,-

Kto chce, może oglądać, kto nie - to nie ^^