Pierwsze wrażenia / Gramy po raz pierwszy

Wielki minus. W niektórych filmikach opowiada jakieś dziecko. On w ogóle miał mutację. Jedna z osób naprawdę dobrze opowiada (za szybko odrobinkę) druga osoba to dno. Nie wiem skąd wytrzasnąłeś tego dzieciaka, ale to naprawdę smutne, że całość mogłaby być bardzo interesująca gdyby nie głos małolata.

Powinieneś dobrze wiedzieć, że nie liczy się głos a liczy się zawartość gameplaya... My też nie wiemy jak on wygląda ani jak ty wyglądasz. Możesz być grubym Andrzejem no-lifem a możesz być przystojnym Adriankiem. Nikogo to nie interesuje. Tutaj się liczy odwaga. Nagrałbyś sam filmik z głosem? ODP brzmi : Nie (lub może ale to tylko 10% szansy). Ja podziwiam Gudczilda za to jakim jest i się tego nie wstydzi a głos ma w miarę dobry. Dlatego nie musimy go poniżać i ośmieszać ponieważ sam TY który czytasz tego posta możesz być jeszcze gorszy!

Dziękuje dobranoc.

Zapraszam do obejrzenia filmiku z gry Perect World W HD!

Tak wiem ,ze to gamepley gier ale chodzi mi o to ze takich juz jest pełno i zeby zrobił takie z nie wiem no np.mythos ,a takiie gry które sa stare i miliooon recenzji juz jest.

Moja ocena hmm ... 4/10

1- za robienie

2-za pomysł

3-przynajmniej troche rozumienie gry i omawianie

4-czas

ps.jak ci sie podoba tak niebo to nie graj tylko je ogladaj hhihi

Cwicz dalej :)

Wywal filmik, wygraj z katarem, nagraj nowy filmik.

Wedle twego życzenia Dzz. Zażyję akatar i od nowa jazda ^^

To dobrze, bo szkoda psuc filmik przez chorobe.

Xaorus - Nie chcę się tutaj z Tobą kłócić, jednak ja i Aeth jesteśmy w tym samym wieku [13lat] - więc nie aż takie dzieci,tyle że on już dawno przeszedł mutację, a ja nadal czekam :). Po za tym mówisz na mnie małolat - a sam masz 14lat ? Coś tu jest nie tak ;)...

@Edit

Koło 13pojawi się filmik z PWI - muszę jeszcze nagrać ^^

@Dzz

Nie martw się, zażyję akatar ^^: )

Na początku to przepraszam za x2 post

"Szkodu

19:02:29

jak cos bedziemy musieli jeszcze pogadac

19:02:35

ale to chyba koniec naszej wspolpracy."

To jest to, co napisał mi Aeth, więc - chyba zostaję sam, i założe nowy kanał na YT i będę tam nagrywać..Jednak recenzje będą częstsze niż na KlikMMO - bo w nowym roku będę mieć więcej czasu :)

@Dzz

Nie mam już kataru, jutro coś nagram ^^

@Down

Boże, kiedy to było ^^ Już nie gram ;). Gram cały czas w Dekaron.

Jak już wiecie, mamy swój nowy kanał,i tutaj będą nasze filmiki, nowe, i w lepszej wersji Powinny co niektórym trafić do gusty, już nie będą takie jak kiedyś nuudne, to się zmieni...Od dziś oglądajcie nas pod tym kanałemhttp://www.youtube.com/user/KlikMMo?feature=mhumJeżeli podoba się filmik "Zasubskrybuj" ! Ps. Nadal szukam ekipy do 9Dragons

Masz jakiś wymagany lvl gracza na 9Dragons czy moze by od lvl początkowego.

http://www.youtube.com/user/OneClickMMO?feature=mhsn

Od dzisiaj oglądajcie mnie tutaj

Prostokącik

"Subskrybuj"

x2 post.

Jak już wiecie Aeth - nagrywa dla mmorpg.org.pl - więc chyba wystarczą wam jego recenzje tutaj ? ja będę nagrywał po cichu, może wrzucę jakiś post tutaj, jednak wydaję mi się,że jego są lepsze, i oglądajcie jego ^^...

jak ktoś chce - zapraszam na OneClickMMO [ Raz dziennie lub nawet dwa - recka]

xGoodChild, nikt tutaj nie mówi kto jest lepszy, a kto gorszy. Jeżeli masz chęć to wrzucaj tutaj wszystkie swoje filmiki. Nie przejmuj się niepochlebnymi opiniami. Niebawem startuje także rekrutacja do grupy Videomakerów, więc jak będziesz miał chęć to zachęcam do złożenia podania.

Pozdro!

Mniejsza z tym ;)

Wszystkich zapraszam na nowy kanał OneClickMMO !

Pojawił się pierwszy filmik w HD!

http://www.youtube.com/user/OneClickMMO?feature=mhum

KlikMMO - już nie istnieje

@Dzz

Jak się podobał ?

Fajnie, ale to nie byla flaga wloska xD

Z tego co się orientuję, to była włoska i francuska flaga.. Jak się dobrze przyjrzysz ^^ :)

Akurat nie pokazywałem ich kursorem to nie wiem ;)

Jutro VER 3.0 z Dekaron ^^

Chodzilo mi o motyw, kiedy wybierales juz server i tam chyba takim ciezkim glosem powiedziales "na jednym wloskim", a to nie byl wloski xD, ale mniejsza z tym.

Włoskim O.o

A to nie holandia xD?

Ale filmik spoko!

@Edit

Dodaj filmiki z gier o mniejszej wadze - 4story, metin2, tibia(:o)

@EditEdit

Pozdrów averdona w filmiku z 4story to będę happy xD

@Up

Możliwe,że to Holandia - nie przyglądałem się ^^

Zapraszam do obejrzenia Gramy Pierwszy Raz z gry Savage 2 w HD!

Miłego oglądania ^^

Żadna Defens of te Enszyns! To zupełnie inna gra! Ograniczenia? Prawie wogólę ich nie ma. Jak ktoś jest nafeedowany jest super, żadny płacący gracz nie jest pr0.

Żadna Defens of te Enszyns! To zupełnie inna gra! Ograniczenia? Prawie wogólę ich nie ma. Jak ktoś jest nafeedowany jest super, żadny płacący gracz nie jest pr0.

Gracz płacący ma lepiej, ponieważ dostaje pewne bonusy do kaski oraz expa ;)

Do tego ma szybszy rozwój oraz lepsze przedmioty ;)

Ta. Wiesz jak z moim angielskim, otóz jest dziwna sprawa - bo z anglikami na skype spokojnie się dogadam pisząc, ale mam problemy z wymową, wybaczcie mi to :)

Nie no luuzik. Zrób filmiki z bardziej znanych, mniej ważących gier. Polecam takie shity jak metin2 czy tibia. Za takie filmiki możesz zebrać sporo subskrypcji oraz widzów.

W przeciągu 5minut - pojawi się filmik z Perfect World w HD, zapraszam do obejrzenia :)