Pokaż swoją twarz czyli zdjecia użytkowników forum

Uwietcznianie też nie istnieje. Proponuje przeglądarkę z korektą błędów.

warn_ico.png
Warn za Offtop. - crracked

VampirLord chyba ma problem z aparatem bo od kilku dni nie wstawił zdjęcia :)

@leniwykot

Nie musiałaś usuwać zdjęcia, oni wiedzą, że ja za Offtop ich "powarnuje" :)

W końcu jakaś dziewczyna również się ujawniła, ale bez spiny i flejmu ,też się nie obyło, ale taki już nasz los na tym forum ;PPPP

VampirLord chyba ma problem z aparatem bo od kilku dni nie wstawił zdjęcia @leniwykotNie musiałaś usuwać zdjęcia, oni wiedzą, że ja za Offtop ich "powarnuje"

Broda mu wolno rośnie może dlatego :D.

sam sie zastanawiam co ja jeszcze robie na tym forum, wszedzie piaskownica i dziecinne sprzeczki o nic. na szczescie dla kilku uzytkownikow warto jeszcze czasem zerknac na forum. co bedzie jak poznikaja?

Zastanawiam się, kiedy ludzie w końcu uświadomią sobie, że zwrócenie komukolwiek na cokolwiek uwagi NIE JEST ani flamem, ani hejtowaniem, tylko zwróceniem uwagi mającym na celu skłonienie danej osoby do naprawienia błędu, w tym przypadku wyjątkowo rażącego (choć naprawionego chyba na jeszcze większy błąd). Nikt nie ma zamiaru czytać bijących po oczach "ortografów". Poza tym generalnie polecam mniej grać, a więcej czytać, żeby na przyszłość nie kompromitować się w ten sposób.

sam sie zastanawiam co ja jeszcze robie na tym forum, wszedzie piaskownica i dziecinne sprzeczki o nic. na szczescie dla kilku uzytkownikow warto jeszcze czasem zerknac na forum. co bedzie jak poznikaja?

Wnioskujesz po twarzach (pewnie tylko po tych z zarostem albo kobiecych) czy raczej po rzeczywistej zawartości całego forum? Bo nie czaję umiejscowienia Twojego posta w temacie 'foto-blogowym' VampirLorda ( :) ) Nie poznikają, bo portal i działalność mmorpg.org.pl to główna siła napędowa tego community i z tego co widać to nie zmaleje. A tym bardziej nie uszczupli się o tych najcenniejszych użytkowników o których mówisz (i nie piszę tutaj o wyznaczniku wartości jako liczniku tych setek 'spam postów' pod avatarami...), bo niektórzy wiedzą gdzie jest bardzo dobrze i kogo warto wspierać.

Sorry, że piszę nie wrzucając tutaj swojego zdjęcia, ale pan z powyżej widocznie się zgubił ze swoim żalem.

wy się tam nie wykłócajcie tylko wrzucajcie zdjęcia debatę zróbcie na innym temacie !

(tak tak "magar nie komentuj bo sam nie wrzucasz" wrzucam wrzucam na wcześniejszych stronach)

@!EDIT

Crracked zrobił byś coś tu powinno być pełno czerwonych pasków albo po prostu takie posty jak wyżej powinny być usuwane

ja rozumiem komentarz do zdjecia ale to co wy robicie to jest far far far faaaar away offtop

@EDIT2

@Down chyba cie poeało... jak przychodzisz tu z takim nastawieniem to co ty tu robisz? i dla czego jesteś stałym bywalcem... nie podoba ci sie to wypad nikt tu nie potrzebuje hejterka (internetowego napinacza) który w temacie o zdjęciach nie wstawia nic...

ale jaja. nie wazne gdzie napisalem swoje zale. w koncu i tak wszedzie jest to samo, czyli d*pa o d*pie.

warn_ico.png
Warn za Offtop. - crracked

Jak juz wspominalismy wczesniej - normalnym jest, ze w tematach takich jak ten pojawiac sie beda tresci, ktore troche od glownego watku odbiegaja, ale to normalne i naturalne, to temat bardzo luzny. Nie zmienia to jedna faktu, ze troche przesadzacie. Od zwracania uwagi sa moderatorzy, to my poprawiamy userow, warnujemy ich i tak dalej, wiec jesli ktos ma z kims problem, niech raportuje konkretnego posta, badz nawet caly profil. Nie wiem czy zdajecie sobie sprawe, ale WSZYSTKIE raporty, ktore do nas trafiaja sa czytane i rozpatrywane.

Wydaję mi się, że dixell pomylił temat, ale nieważne. Tak jak powiedział Dzz, Wy zgłaszacie My interweniujemy, ale posty o to byśmy coś zrobili nie przyśpieszą tego procesu ;)

Nie robię tego dla spamu czy coś , ale "Misubi" możesz udowodnić , że to Ty jesteś na tej fotce ? :P w profilu masz napisane , że masz 21 lat , a na zdjęciu jest dziewczyna z mojego miasta i nie ma tylu lat , ma troszkę mniej :P Chyba , że tak dla "jaj " w pisałaś taki wiek to przepraszam ale wolę się upewnić :) Sorki za błędy jak są , śpieszyłem się :P

555116_431592406918245_184394200_n.jpg

mi się wydaje że misubi to nie fake ale moja jestem naiwny ^^

jyqyjyse.jpg

A to jestem Ja. Zdjęcie zrobione ponad tydzień temu.

Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4

Magar pamiętam Cię innego z facebooka. "Wybacz" Staruszku ale zmężniałeś :D

P.s

Konus daj namiary na tą panią . :D

Haha Ender, nie wiem dlaczego, ale jak patrze na twoje foto, to odnosze wrazenie, jakbys podrywal panow xD. Magar, wyszedles, jak taki smutny raper zmagajacy sie z rzeczywistgoscia, joł ; p.

Może jeszcze byś chciał żeby Ciebie? :P

Właśnie Dzz wrzuć swoje zdjęcie.

Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4

hahaha ;p nie miałem okularów bo je przecierałem ;pp JA WCALE NIE JESTEM SMUTNY ;p

"joł joł życie w blokach ciężkie jest bo mama nie daje mi na "rayebany i rurki" joł joł ";pp

taki mały hejt ode mnie ;pp

Dzz daj coś od siebie ^^ nie wstydź się :D

hahahahha jest SWAG ;p (wtedy to nawet nie istanilo to slowo jak bylo robione to zdjecie ;pp troche uwalony ale co tam^^)

pGjc.jpgqGjc.jpg

magar na każdym zdjęciu wyglądasz inaczej :-P oglądałeś kiedyś serial Kameleon?:] też juz dawno nie dodałem foty :-] akurat mam New fryz ^^ będę na kompie w czwartek to dodam aktualne foto.

haha mam 100 twarzy ;p h*j że każda brzydka jak noc w iraku ;pp

hahahaah no tak jakoś wychodzi