Pokaż swoją twarz czyli zdjecia użytkowników forum

Gdybyś wiedział to te zdjęcie angelika.jpg jest z folderu mojego chłopaka, ale co tam możesz wiedzieć ^^. Miłego dnia, może jeszcze zerknę co jakiś czas na ten topic ;p

Już mi się nie chciało oglądać tych wszystkich komentarzy w stronę zdjęć @Misubi więc zrobiłem małe śledztwo i mam klika pytań :

1. Dlaczego z folderu chłopaka jak to "twoje" profilowe zdjęcie na facebook'u, chyba że chodzi o drugie zdjęcie ono jest na photoblog'u albo facebook'u (nie chce mi się ponownie sprawdźać ale któreś z tych dwóch jak i trzecie)

2. Jeśli jesteś fanką "mmo" to dlaczego na twoim kanale na yt żadnego nie lubisz i tu chodzi o jakiekolwiek gry (spośród 200 like'ów).

3. Dlaczego nick Misubi jak Ona używa inny (nie, nie podam jaki).

lol?, a wiesz że jak się ściąga zdjęcia z google można ich nazwę przed pobraniem łatwo zmienić i nawet po pobraniu?, nawet na serwerze gdzie się zamieszcza zdjęcia na stronach można zmienić nazwę foty jak tylko strona ma taką opcję...

Google oferuje także taką fajną opcje jak wyszukiwanie przez zdjęcia, jak już naprawdę chcecie być dociekliwi. Nie rozumiem jednak po co. Minimum zaufania i tyle. Życia wam nie zmarnuje jak poda fake zdjęcie.

No, a żeby nie offtopować.. O zgrozo - Trudno o lepsze, aktualniejsze zdjęcie, bo najzwyczajniej w świecie ich sobie nie robię

Żeście się uczepili tej Misubi. Znana jest z tego, że trolluje (czy raczej próbuje trollować, choć wyjątkowo marnie jej to wychodzi, a szkoda), więc równie dobrze mogła zarówno powklejać zdjęcia znalezione w sieci, jak i swoje własne. Wiele to moim zdaniem nie zmienia. Jeżeli chcecie o tym pogadać, to wymieniajcie PW, tak będzie lepiej, bo inaczej z tego tematu zrobi się śmietnik. I nie urządzajcie z tego tematu swojego portfolio (tyczy się to VampirLorda i Misubi), od tego jest facebook albo fotoblog.

Co się zaś tyczy tematu, to miło przekonać się, jak wygląda "władza" portalu i forum. Zauważyłam, że wielu użytkowników wyobrażałam sobie jako dużo młodszych. Miło wiedzieć, że nasze forum jest jednak zdominowane przez tych nieco starszych graczy, bez obrazy oczywiście dla tych młodszych.

Proponuję zamknąć temat, jest on do wrzucania swoich zdjęć, a nie do offtopu ; _ ;

To jest LUZNY temat z Hydeparku i to jest normalne, ze beda tutaj pojawiac sie komentarze bez zdjec oraz ze rodzic beda sie dyskusje, ktore tez wykraczac beda poza sam glowny watek. Jakis nadmierny OT bedzie kasowany, ale nie raportujcie az nadto tego tematu i nie zaznaczajcie ciagle, ze wykracza sie w nim poza glowne zalozenia, bo to jest tylko Hydepark i tylko luzny temat.

@NightDagon Like za The A-Team

dzz racja

ten temat dawno by wygasł jak by ludzie wrzucali same foty

a komentarz do zdjecia nie jest OT bo dalej jest na temat

Aż dziwne ,że nie wstawiałeś zdjęcia przez 2 dni

AlphaWolf gadasz, żę z tematu robi się śmietnik, a sama tylko offtopujesz non stop nie wrzucając ani jednego zdjęcia. Ja coś wrzucę jak w końcu się zetnę, bo włosy mi się debilnie podwijają :P Szczerze mówiąc VampirLorda wyobrażałem sobie jako kogoś młodszego, a Magara no nie wiem. Po prostu inaczej.

Magar jak się z nim rozmawia ma mega młody głos , tak na 16-17 lat brzmiący :P.

wous6xm47lnbrlcd8dig.jpg

lefs8xf852gjfyruojin.jpg

oc0pvpmxnx539r5pizrt.jpg

c25dqnq9q62cc8mbwhbv.jpg

jobomkjf9w3hb97x03gt.jpg

Tak z 4 zdjecia wystarcza Witam to ja! :)

Jutro coś spróbuję wrzucić bo dzisiaj aparat znajduje się pod d*pą mojego pijanego kolegi... :)

@edit Vampir myślałem że masz z 16-17 lat a tu takie zaskoczenie , w długich ci jest świetnie !

Jestem tu nowy wiec pomyslalem ze zaczne od dodania swojego zdjecia :ph34r:

Z mojej dziewczyny siostra przed komunia D:

292971_508143139253684_202562153_n.jpg

Magar jak się z nim rozmawia ma mega młody głos , tak na 16-17 lat brzmiący .

bo nie pije i nie pale ;p ale czy ja wiem czy to mi pasuje ;pp wyglądam na 28 brzmię jak 17 a mam 23;pp dziwnie

btw wracaj ze mną grać !;pp

185740_402695019807984_176865566_n.jpg

I NIE MA OT!!! BUGAGAGAGAGA ;p zdjęcie robione nie wiem po co i czemu ale jakoś tak wyszło ;p

blaumro, masz rację, w kilku przypadkach rzeczywiście przesadziłam, ale po prostu zależy mi na tym, aby temat spełniał swoje pierwotne znaczenie i służył głównie do zebrania zdjęć jak największej ilości użytkowników, a nie był fotoblogiem dwóch osób. Ja swojego zdjęcia nie wrzucam, wystarczyło mi przeczytać to, co działo się po wklejeniu zdjęcia jakiejś dziewczyny przez Misubi.

Jaksha, ładna praca w tle. Rysujesz?

LuckySeven, witamy, witamy i mamy nadzieję, że zagrzejesz u nas miejsce. Siedzą tutaj dziwni ludzie, ale bardzo sympatyczni ;).

PanKremator, przez nieuwagę nie doczytałam o aparacie i wyobraziłam sobie Ciebie w dwuznacznej sytuacji :D.

muig.jpg

jedyne jakie mam, zrobione parę dni temu, ze znajomym musieliśmy skoczyć do stolicy

Kiedys rysowalem na dzien dzisiejszy niemam czasu na rysunki a ten obraz namalowalem na scianie w pokoju mojej bylej dziewczyny weglem :)

Jestem nowa itp. Uwietczniłam swoj wielki zaciesz po 1 wygranej w pvp na aionie >D

edit: zadowoleni :D?

Spam za 3...2...1...

@UP nie :P

mod_ico.png
Tru dat - Sal

Spam spamem, ale zamiast "uwietrzniać" zaciesz po wygranej w Aionie proponuję sięgnąć po zeszyt od polskiego. Takie słowo nie istnieje.

warn_ico.png
Warn za Offtop. - crracked