Pokaż swoją twarz czyli zdjecia użytkowników forum

haha mam 100 twarzy ;p h*j że każda brzydka jak noc w iraku ;pp

You made my day :D. Poza tym wcale bym nie powiedziała, byś brzydko wyglądał :).

akurat wg mnie jesteś fotogeniczny :]

Wiec magar podbijaj portale spolecznosciowe:-]

hahahaha ja wiem że jestem za***isty ale nie przesadzajcie tak bo już nie mam jak pomieścić mojego EGO ;p

kurde a myślałem że tylko mama mnie lubi ;p hahahahaha

EDIT najbardziej żałuje że poszedłem w koszulce SOAD'u do pracy nie wziąwszy nic na zmianę....

Hej, jestem Wiola i w sumie to jestem tu nowa :) W mmo gram od dłuższego czasu, ale dopiero dziś postanowiłam zrobić tu konto. Natrafiłam na ten temat i postanowiłam pokazać również siebie, aby spojrzeć tak jakby prosto w twarz. Tak się składa, że nie jest to dla mnie łatwe. Jestem świadoma, że pewnie stanę się teraz obiektem jakiegoś pośmiewiska ze strony pewnej części użytkowników, jednak chciałabym prosić o unikanie publicznego krytykowania mojej urody i problemów z nią związanych, ponieważ nie jest to naprawdę dla mnie przyjemne. Nie chcę też aby ktoś pisał, że jestem ładna, bo jestem świadoma tego jak wyglądam i na pewno nie należę do ładnych dziewczyn, ale chyba nie to jest najważniejsze na tym forum :) Specjalnie zamieszczam taką fotkę, która uwydatnia wszystkie wady, aby wszystko było jasne.

Chłopaki sorry ze sie pomyliłam . no coz nvm usunelo mi sie zdj ac2e428ea60c14f7d7b30b7902246555_1_5_0_640_480_640_480_0000620541.jpg

Broda 2tygodnie spokojnie zapuszczam

Używasz jakiś suplementów na porost włosów? Z moich obserwacji wynika że rosną Ci one jakoś 5x szybciej niż mi :<.>

@Kermitka

Trochę więcej optymizmu :3.

Przełamię również swoją anonimowość, zdjęciem z posępnym wyrazem twarzy : )

exha.jpg

Piękne dziewczyny na forum to dla nas nowość. Witamy:]każdy człowiek ma swoje wady i zalety wiec nie ma się czym martwic :] moje zdjęcia można znaleźć parę stron dalej i można zauważyć ze do ideału mi brakuje. Wiem wiem są ludzie i ludziska na forum wiec nigdy nie można się czuć bezpiecznie ale jeśli chce się tutaj przeżyć to wszystko trzeba brać na klatę ^^

@vampir

Ja idę w zupełnie inna stronę :-P wygolony jestem juz cały ^.^

blazkowicz wygladasz jak moj kolega ;pp

ale ja przy was staro wyglądam ;p ale pewnie parę lat różnicy jest

@UP dziewczyny nie przejmujcie się ! jesteście ładne nie ma co mieć kompleksy ^^ nawet nie sądziłem że takie laski grają w gry ^^ (chociaż sam znam i mam na mumble parę dziewczyn)

@up

To nie ja wyglądam jak Twój kolega, tylko conajwyżej Twój kolega wygląda jak ja ! : P

W takim razie być może (o ile był to lubiany kolega), będziesz miał sentyment do koczowania ze mną w Archeage, na którego również wyczekuję : )

Kermitka, nie przejmuj się. Więcej wiary w siebie, bo naprawdę śliczna jesteś (te oczy...) :). I piszę Ci to jako kobieta.

blazkowicz, wyglądasz jak gość ze swojego avatara :D.

A ty Alpha kiedy wylonisz się z grona anonimowych użytkowników? :]

jesteś bardzo aktywna w tym temacie i wypadało by pokazać coś nie cos:]

Ja się nie chcę ujawniać, bo przełamię Waszą wiarę w to, że na forum są jedynie piękne dziewczyny :D.

kazda kobieta jest piękna bez wyjątku <3

Tak natura chciała :] a co u niektórych skalpel he

Kermitka ma boskie oczy, az jej zazdroszcze, ja mam pospolicie brązowe... szkoda ze wszyscy się nie chcą pokazać bo jestem strasznie ciekawa ^^=

Np kogo jesteś ciekawa? :] może ktoś na twoje życzenie się ujawni :]

Leniwykot teraz będzie wyliczać kto co i kiedy :D

@up dobre powinnam tak zrobić >D tyle że ja jestem nowa i nikogo nie znam ^^''

ale np Alphe chciałabym zobaczyć bo tak narzeka a na pewno ładne z niej dziewczę ;D

Alpha nie chce wrzucić, a to pewnie jakaś miss'ka :D

@Kermitka masz oczka jak moja dziewczyna *.* sweet :P

A to moje zdjęcie zrobione 3 dni temu ^^

Tak znowu mnie obcięli siłą i muszę czekać na dłuższe włosy ;/

http://iv.pl/images/85891071009499916587.jpg

@Edit czemu jedynie przez iv.pl ? ;/