haha mam 100 twarzy ;p h*j że każda brzydka jak noc w iraku ;pp
You made my day . Poza tym wcale bym nie powiedziała, byś brzydko wyglądał
.
haha mam 100 twarzy ;p h*j że każda brzydka jak noc w iraku ;pp
You made my day . Poza tym wcale bym nie powiedziała, byś brzydko wyglądał
.
akurat wg mnie jesteś fotogeniczny :]
Wiec magar podbijaj portale spolecznosciowe:-]
hahahaha ja wiem że jestem za***isty ale nie przesadzajcie tak bo już nie mam jak pomieścić mojego EGO ;p
kurde a myślałem że tylko mama mnie lubi ;p hahahahaha
EDIT najbardziej żałuje że poszedłem w koszulce SOAD'u do pracy nie wziąwszy nic na zmianę....
Hej, jestem Wiola i w sumie to jestem tu nowa W mmo gram od dłuższego czasu, ale dopiero dziś postanowiłam zrobić tu konto. Natrafiłam na ten temat i postanowiłam pokazać również siebie, aby spojrzeć tak jakby prosto w twarz. Tak się składa, że nie jest to dla mnie łatwe. Jestem świadoma, że pewnie stanę się teraz obiektem jakiegoś pośmiewiska ze strony pewnej części użytkowników, jednak chciałabym prosić o unikanie publicznego krytykowania mojej urody i problemów z nią związanych, ponieważ nie jest to naprawdę dla mnie przyjemne. Nie chcę też aby ktoś pisał, że jestem ładna, bo jestem świadoma tego jak wyglądam i na pewno nie należę do ładnych dziewczyn, ale chyba nie to jest najważniejsze na tym forum
Specjalnie zamieszczam taką fotkę, która uwydatnia wszystkie wady, aby wszystko było jasne.
Chłopaki sorry ze sie pomyliłam . no coz nvm usunelo mi sie zdj
Broda 2tygodnie spokojnie zapuszczam
Używasz jakiś suplementów na porost włosów? Z moich obserwacji wynika że rosną Ci one jakoś 5x szybciej niż mi :<.>
@Kermitka
Trochę więcej optymizmu .
Przełamię również swoją anonimowość, zdjęciem z posępnym wyrazem twarzy : )
Piękne dziewczyny na forum to dla nas nowość. Witamy:]każdy człowiek ma swoje wady i zalety wiec nie ma się czym martwic :] moje zdjęcia można znaleźć parę stron dalej i można zauważyć ze do ideału mi brakuje. Wiem wiem są ludzie i ludziska na forum wiec nigdy nie można się czuć bezpiecznie ale jeśli chce się tutaj przeżyć to wszystko trzeba brać na klatę ^^
@vampir
Ja idę w zupełnie inna stronę :-P wygolony jestem juz cały ^.^
blazkowicz wygladasz jak moj kolega ;pp
ale ja przy was staro wyglądam ;p ale pewnie parę lat różnicy jest
@UP dziewczyny nie przejmujcie się ! jesteście ładne nie ma co mieć kompleksy ^^ nawet nie sądziłem że takie laski grają w gry ^^ (chociaż sam znam i mam na mumble parę dziewczyn)
@up
To nie ja wyglądam jak Twój kolega, tylko conajwyżej Twój kolega wygląda jak ja ! : P
W takim razie być może (o ile był to lubiany kolega), będziesz miał sentyment do koczowania ze mną w Archeage, na którego również wyczekuję : )
Kermitka, nie przejmuj się. Więcej wiary w siebie, bo naprawdę śliczna jesteś (te oczy...) . I piszę Ci to jako kobieta.
blazkowicz, wyglądasz jak gość ze swojego avatara .
A ty Alpha kiedy wylonisz się z grona anonimowych użytkowników? :]
jesteś bardzo aktywna w tym temacie i wypadało by pokazać coś nie cos:]
Ja się nie chcę ujawniać, bo przełamię Waszą wiarę w to, że na forum są jedynie piękne dziewczyny .
kazda kobieta jest piękna bez wyjątku
Tak natura chciała :] a co u niektórych skalpel he
Kermitka ma boskie oczy, az jej zazdroszcze, ja mam pospolicie brązowe... szkoda ze wszyscy się nie chcą pokazać bo jestem strasznie ciekawa ^^=
Np kogo jesteś ciekawa? :] może ktoś na twoje życzenie się ujawni :]
Leniwykot teraz będzie wyliczać kto co i kiedy
@up dobre powinnam tak zrobić >D tyle że ja jestem nowa i nikogo nie znam ^^''
ale np Alphe chciałabym zobaczyć bo tak narzeka a na pewno ładne z niej dziewczę ;D
Alpha nie chce wrzucić, a to pewnie jakaś miss'ka
@Kermitka masz oczka jak moja dziewczyna *.* sweet
A to moje zdjęcie zrobione 3 dni temu ^^
Tak znowu mnie obcięli siłą i muszę czekać na dłuższe włosy ;/
http://iv.pl/images/85891071009499916587.jpg
@Edit czemu jedynie przez iv.pl ? ;/